Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Fireside fort
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Hvorfor valgte dere å gjøre det på denne måten?
-Vi ville vel gjøre noe som faktisk var helt annerledes. Vi ville ikke gjøre en ¿Uomini D¿onore¿-skive til, men noe som for oss var helt nytt. Ikke at det er så nyskapende egentlig, men vi har jo stjålet allting fra andre band så, he, he.
Har dere blitt mer lekne siden forrige album?
-Ja, på sett og vis. Vi har vært lekne og eksperimentelle i studio tidligere også, i hvert fall om vi hadde tilgang på greier. Nå har vi tilgang til masse utstyr, og vi har eget studio, som vi jo har spilt inn skiva i. Så nå har vi masse synther og samplere og greier. Det har vel vært litt av grunnen til at skiva ble som den ble. Vi er blitt beskyldt for å lage techno på denne, men ingen av oss hører på slik musikk. Mange elektroniske elementer kanskje, men det er bare en del av nyanseringen. Mer spredt denne gangen, blir litt lei av å bare skrike hele tiden.

Hva foretrekker dere, gamle måten, eller slik dere har gjort nå?
-Både og. Det er kjempedeilig å bare få det overstått med en gang, for ¿Elite¿ har tatt veldig lang tid for oss. Det har tatt et år å spille inn denne skiva. Til og fra et år. Og det var egentlig slitsomt at det tok så lang tid, men samtidig var det ganske deilig å gjøre det på denne måten.
Tre år er egentlig ikke spesielt lenge, men hvorfor har det ikke kommet noe album før nå?
-Tja, det var dels at vi ikke hadde spesielt lyst, egentlig. Dessuten har alle jobb og skole og sånt i tillegg, så det er delvis begrenset hvor mye tid vi har hatt. Pluss at de fleste av oss har drevet med soloprosjekter, eller ting med andre ved siden av. Men det var mye det med motivasjonen.

Åstrøm har sluppet et soloalbum, som burde være et must for folk som er svake for leiet Red House Painters, Nick Drake og lignende ligger i. Gitaristen Pelle Gunnerfeldt har jobbet med folk som Freddie Wadling fra Fläskkvartetten, og Spain. Per Nordmark pisker skinn i hardcorebandet Breach, og har også håndtert trommemaskiner sammen med Åstrøm. Aktive karer altså, med tydelig mye på lager. Men hvordan var det med motivasjonen, har dere fått gnisten tilbake nå?
-Absolutt, skyter Kristofer raskt inn. Kanskje sterkere enn noen gang. Vi har hatt godt av å være litt fra hverandre, tror jeg. Vi har kjent hverandre i årevis, og som på forrige turne, som var altfor lang, ble det bare for tett. Nå har vi nytt materiale vi er veldig fornøyde med, og vi gjør en mye kortere turne. Da blir det mindre backstage-krangling og utbrenthet. Denne gangen har vi bestemt oss for å konsentrere oss mer på å ha det morsomt, ikke bare alvor, liksom. Drikke oss dritings, og mingle masse hver kveld.
Les videre herKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish