Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Bono i krig med ny stemme
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Bandet som selger flere plater enn noen andre i verden synes det er teit å være rockestjerner. Gutta i U2 frykter at rocken er i ferd med å dø ut. Vokalist Bono har endelig fått stemmen tilbake, og nå erklærer han krig mot popmusikken. Vi har møtt Bono og trommis Larry Mullen jr. i hjembyen Dublin.- Det er ganske teit å være rockestjerne, hele kjendiskonseptet er egentlig idiotisk, sier U2s frontfigur Bono. Han innrømmer likevel at det av og til kan være morsomt å bare akseptere at han er en stjerne.
- Jeg leker ofte med denne ideen, og det irriterer folk. Jeg er flink til å irritere folk. De samme egenskapene som hjelper deg opp og ut av øvingslokalet kan også gi deg trøbbel, sier Bono.


U2 er det mestselgende bandet den i verden siste måneden. Albumet ¿All That You Can¿t Leave Behind¿ er en knallsuksess, og hiten ¿Beautiful Day¿ spilles ofte på de fleste radiostasjoner i verden. Tittelen på albumet viser til de essensielle tingene i livet, det du ikke kan leve uten. U2 mener likevel at de ikke har laget et konseptalbum, som ¿Zooropa¿ var.
- Livet er i ferd med å bli komplisert ved inngangen til det nye årtusenet. Bare det å bestille frokost kan være en utfordring, fordi valgene og mulighetene er så mange. Du må stille spørsmål om hva du virkelig trenger, og slik tenker vi når vi lager musikk, sier Bono.

For et superband som U2 er det ikke uvanlig å spille konserter med 50-60 000 publikummere. I Mexico City spilte bandet for 120 000 mennesker, og Bono karakteriserer dette som en av de største opplevelsene han har hatt.
- Noen ganger føler jeg meg elendig når jeg går på scenen, jeg klarer ikke å snakke med folk, og jeg klarer heller ikke å høre på hva andre sier. Andre ganger går jeg rett ut til publikum, nesten som om jeg går ned O¿Connel Street, sier Bono. Larry Mullen jr. har også gjort seg tanker om det å gjøre konserter.
- Det er annerledes for meg. Bono går ut på scenen og stiller seg i skuddlinjen, all fokus rettes mot ham, uansett hva de andre i bandet gjør. Min jobb er å støtte opp og bidra til at alt blir riktig, slik at konserten kan ta av. Jeg opptrer ikke først og fremst for publikum, men for bandet, slik må det bare være. Vi har forskjellig ansvar i gruppa. Jeg tenker ikke ¿jippi, her er vi og spiller for 80 000 mennesker¿. Jeg tenker at alt må være riktig, og når folk synger, skjønner jeg at jeg faktisk har gjort jobben min bra. Det er belønningen min, sier Mullen jr.
Det er mer herKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish