Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
U2 fortsatt
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon


Noen år tilbake mistet Bono evnen til å synge ekstatisk, ifølge ham selv. Nå er den gode, gamle stemmen tilbake.
- På 80-tallet kastet vi stein på den åpenbare ondskapen, men på 90-tallet gikk vi inn i oss selv og så på vårt eget hykleri. Det ekstatiske i stemmen min forsvant. Med dette albumet, og spesielt på låta ¿Kite¿, vendte det tilbake. Det var en stor ting for meg, sier vokalisten. Larry Mullen jr. er også fornøyd med plata.

- Det er en stor ting for oss å gå i studio og vite hva ideen er: å lage 11 gode låter. De nye låtene er vel så bra som de gamle klassikerne. Vi har hentet inspirasjon fra Lou Reed og mange andre, faktisk hører vi på så mye forskjellig at det er umulig å si nøyaktig hva som inspirerer, sier trommisen.
- Bandet selv er den største inspirasjonskilden, skyter Bono inn. Han er for tiden redd for at rocken taper terreng i forhold til popmusikk, og mener at det er på tide å erklære krig mot hele popindustrien. Likevel skulle Bono gjerne sett at vennene hans i Radiohead profilerte seg litt mer.
- Thom Yorke kunne blitt en super popstjerne. Jeg skulle ønske at Radiohead ble spilt mer på radio på dagtid, men de må selvfølgelig få lov til å lage et personlig album hvis det er det de vil. Deres ¿Kid A¿ kunne ikke vært fjernere fra den plata vi ville lage, men også vi har laget mer personlige ting tidligere, for eksempel ¿Passengers¿, sier han.

I tillegg til å være rockesanger, kjemper Bono en intens kamp for å slette u-landenes gjeld til Vesten. Han er ofte i møter med toppolitikere som Bill Clinton, men han har ingen prestasjonsangst når han snakker med de store verdenslederne.
- Jeg er ikke nervøs for å møte politikere i det hele tatt. Jeg ville vært mer nervøs for å møte Bob Dylan. Politikerne slipper oss inn og lytter til oss. Noen ganger føles det riktignok litt rart å sitte i Det ovale rom ¿ jeg får en del skeptiske blikk når jeg møter opp uten dress. Jeg er klar over at de tar meg seriøst fordi de tar platekjøperne seriøst, men jeg tror politikerne er mer nervøse enn meg. En musiker kan si hva han mener, det kan ikke en politiker, sier en engasjert Bono.Les videre da velKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish