Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Madonna del 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon


Avsporingen resulterte i en av de mest utrolige karrierer verden har sett. Siden debuten i 1983 har Madonna sluppet til sammen 16 album, som de legendariske ¿Like a Virgin¿, ¿Like a Prayer¿ og ¿Erotica¿ og selvfølgelig årets ¿Music¿.

I tillegg har hun gjort seg bemerket på kinolerretet, kanskje først og fremst for rollen i ¿Evita¿. Madonna er også kjent for å skifte stil temmelig ofte. Vi har sett henne som forvirra 80-tallsbabe, som sado-masochist, som ultrakatolsk snill pike og nå sist som en ekte cowgirl.


-Jo mer du vet, og jo mer du forstår av livet, desto lykkeligere blir du. Jeg liker det jeg lager i dag bedre enn det gamle stoffet, fordi det nye er mer gjennomtenkt. Musikken min er fortsatt glad, men den er mer tankefull, sier Madonna, som har opplevd utviklingen i musikkbransjen gjennom tre tiår.

-Når jeg startet var folk mye mer artistorientert. Nå blir popgrupper skapt og satt sammen av utenforstående. Det betyr ikke lenger like mye å være artist og lage sin egen musikk.

I løpet av over tjue år i bransjen har Madonna også utviklet seg på det personlige planet. Utenom å være verdensstjerne, har hun også en rolle som husmor med to små barn. Forrige uke fikk hun og familien erfare at stjernestatusen også kan ha negative sider. Innbruddstyver tok seg inn i huset mens Madonna og hennes familie var hjemme . Tyvene tok med seg flere av familiens personlige eiendeler, blant dem Madonnas bil.

Også mediepresset kan være vanskelig å takle for en småbarnsmor, spesielt når datteren Lourdes Maria begynner å bli gammel nok til å forstå hva som skjer. Det som skrives er ikke alltid like hyggelig.

-Jeg prøver å skjerme henne mot dette, ellers vil hun frike helt ut, sier Madonna, som til tross for sin flørt med sex og religion og sin opptreden i erotiske filmer har et sterkt verdisyn:

-Den viktigste utfordringen i livet er å fortsette å være ærlig og beholde uskylden når man blir voksen. Jeg har hatt oppturer og nedturer i karrieren min. Det er vanskelig å holde det gående i popverdenen, og artister varer ikke lenge.

Publikum krever nye ting, og du må hele tiden gi deg selv nye utfordringer, fortsette å vokse, finne måter å opprettholde interessen for hele prosessen på. Dette er utfordringen, mer enn noe annet, sier Madonna.

Madonna er en av de mestselgende artister noensinne. Hun har solgt millioner av plater og holder konserter over hele kloden. Suksessen har vart lenge, men hun gjentar gjerne at hun selv foretrekker sine nyeste sanger.

les videre!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish