Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
POPZTARS UTEN KONTRAKT
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Den 16. november i år gikk stabelen av for NM i rock på Rockefeller. Deltagerlisten inneholdt hele 66 band, alle uten platekontrakt, men med den samme drømmen. 10 band gikk videre til finalen den 28. desember.
Kvartetten Mellowdee fra Skien er et av bandene som entrer scenen i romjula, og vi som har vært så heldige og allerede stifte bekjentskap med deres musikk, er alt annet enn overrasket over finaleplassen. For Mellowdee, med gitarist og vokalist Jan Thomas Moen i spissen, spiller melodiøs og fengende gitarpop, som ikke bare sitter ved første gjennomhøring, men som setter seg enda hardere og dypere etterhvert. Hva vinneren får, har ikke bandet satt seg inn i enda. Og det faktum at de fremdeles befinner seg i Skien, istedet for å følge stimen av musikere til hovedstaden, er heller ikke av bekymringsverdig karakter:


- Vi føler ikke at det er noe problem at vi holder til i Skien. Det var nok annerledes for ti år siden. Avstandene var større da. Verden er på en måte blitt litt mindre, blant annet takket være internett, påpeker Jan Thomas.

Og apropos internett, er visst dette en gledens dag for Mellowdee:
- Vi har akkurat fått høre at vi vant en konkurranse på den svenske internett-siden "digfi.com". Av over 200 band som var med i konkurransen, var det faktisk vi som fikk flest stemmer, når det gjaldt det bandet nettbrukerne ønsket å se live, sier Jan Thomas

Og det skjer mer i Mellowdee-leiren i disse dager. Nylig skrev bandet under en kontrakt med HL-management, hvor blant annet Chocolate Overdose en gang i tiden var klienter. Men når blir det platekontrakt?
- Det er et svenskt plateselskap som har vist tydelig interesse for oss, men det gjenstår å se hva som skjer. Jeg mener uansett at det bør være plass til oss der ute, uten at vi skal behøve å finansiere det selv. Vi er jo et av de ti beste banda i Norge nå, legger han spøkefullt til.

Tidligere i år spilte gruppa inn demoen "It All Comes Through", som høstet rikelig applaus fra telemarks fanskare. Nå er de i ferd med å legge siste hånd på singeldemoen "Traffic Stops", som sitter like godt som de forrige låtene.
Føler du at dere er et kommersielt band?
- Nei, jeg gjør ikke det. Vi legger oss på en linje med melankoli og melodi. Vi selger oss på ingen måte, men samtidig vil vi jo at flest mulig liker det vi gjør, understreker den sympatiske vokalisten.

Dersom du går rundt med en sterk tro om at du er musikkelsker, vet du hva din plikt er i romjula. Møt opp på Rockefeller den 28. desember, og se hvem som stikker av med tittelen "Norgesmester i Rock"!

Mellowdee er f.v: Jan Erik Bråthen (slagverk), Lasse Kittilsen (bass,keyboard), Jan Thomas Moen (vokal, gitar, bass) og Tommy Småbakk (gitar)Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish