Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Madonna - kulest i verden
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Madonna blitt 42 år og har gjort det meste. Det siste er å spille inn filmen "Det nest beste" der hun spiller mot Rupert Everett. Rupert spiller Madonnas homofile bestevenn, og etter en kveld med litt mange cocktails blir plutselig Madonna gravid. 9 måneder etter er de foreldre og prøver å bo sammen som en familie. Propaganda tok seg en prat med Madonna om filmen og det nye albumet "Music".


Hva har du til felles med karakteren din i filmen?
- Ikke annet enn at jeg er mor og praktiserer yoga, tror jeg. Jeg kan identifisere meg med situasjonen hun havner i, men jeg tror ikke jeg ville ha gjort det samme selv. Jeg ville ikke ha avtalt å få barn med noen jeg ikke var forelsket i, eller hadde et forhold til. Og jeg ville iallfall ikke prøvd å føre noen bak lyset med henhold til hvem faren var. Der hadde min dårlige samvittighet stoppet meg...

Hvorfor endte du opp i denne filmen? Hadde det noe med Rupert å gjøre?
- Rupert og jeg har vært venner i årevis, og vi har alltid snakket om å jobbe sammen. Så Rupert kom til meg med originalmanuskriptet, og spurte meg om jeg var interessert i historien. Jeg leste det og likte det, men det trengte fremdeles mye arbeid. Jeg ville ikke forplikte meg til noe før jeg så det ferdige manuset. Det ferdige manuset er tilpasset oss og en mye mer spennende historie enn originalen, mener jeg. Både Rupert og jeg er store fans av John Schlesinger, så det var ham vi ville ha som regissør.


Dette er din første film siden Evita, var det bra å gjøre en film igjen?
- Ja, jeg måtte tilbake og inn i ringen igjen, he-he. Det var veldig bra. Jeg fikk bruke masse tid på manuset, og dessuten øvde jeg med en skuespillerlærer i flere måneder. Jeg baserte karakteren min delvis på yogalæreren min, hun som bor i Los Angeles. Jeg har flere yogalærere i hele verden, men hun er en av favorittene mine. Så jeg brukte henne som modell for hvordan jeg kler meg og hvordan huset mitt ser ut i filmen. Jeg ble assistenten hennes og hjalp henne med yogaklasser i et par måneder. Jeg hadde lang tid til å forberede meg og det er en luksus i denne bransjen.

Håper du at denne filmen vil få folk til å tenke?
- Jeg tror det er viktig at folk forstår og aksepterer at familierkommer i alle former og størrelser - og at kjernefamilien er et ganske sjeldent fenomen nå til dags. Folk må lære å være mer tolerante og åpne i forhold til disse situasjonene. Jeg mener, kjenner du mange kjernefamilier? Det gjør i alle fall ikke jeg. Jeg tror det viktigste for alle familier er kjærlighet. Og hvis et homofilt par har lyst på barn, så forstår jeg ikke at det er noe galt i det. Og hvis en kvinne velger å oppdra et barn alene så skal ikke det bli brukt mot henne. Jeg tror mange kjernefamilier er redde for å bli splittet, men jeg synes ikke folk skal holde sammen uansett. Da blir det et kunstig og usunt oppvekstmiljø.

Hva synes du om oppførselen til din karakter i filmen?
- Jeg vet ikke, jeg var vel en drittsekk! Det var morsomt, fordi jeg så filmen med en av mine beste venner - og hun grep tak i meg midt i filmen og sa "hvordan kunne du gjøre det?" Men det var jo ikke jeg som gjorde det, det var karakteren min. Jeg ville nok ikke ha tatt de samme valgene som henne, men folk gjør mye rart når de er forelsket - og er redde for å miste noe de bryr seg om. Både Rupert og jeg gjorde masse dumme ting i filmen.

Hvordan var det å jobbe med Rupert? Selv om dere var venner kjente du ham ikke som skuespiller.
- Det var kjempegøy! Han lærte meg masse og det var så kult å jobbe med ham. Jeg kunne godt tenke meg å lage flere filmer med ham. Vi hadde iallfall ingen sex-scener, bare en kyssescene. Det var litt rart, men sånn er det. Man bare må gjøre det. Dessuten er han jo kjekk. Men jeg tror faktisk det hadde vært lettere hvis jeg ikke hadde kjent ham så godt. Han er en venn o- g har vært det så lenge at det føltes litt som å kysse sin egen bror.

Du har uttalt at han ville være en ideell ektemann?
- Det ville han nok, det er bare en ting som mangler. Jeg var ikke så veldig seriøs da jeg sa det. Men har er utrolig morsom å være sammen med.

Klikk her for del 2 av intervjuet!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish