Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Framskynd drivhuseffekten
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
For ikke lenge siden ble vi forfrosne nordmenn lovet at dersom vi bare fortsatte å forurense litt, ville vi ha palmer i Paradisbukta, null kuldisser og badetemperatur i januar. Og hva skjer? Ingenting. Jeg har forurenset alt jeg kan, men det er kaldere enn noensinne og nå orker jeg ikke mer! La oss gå sammen om å oppnå en levelig temperatur i Norge.


Med noen enkle triks kan vi få Syden i Norge om noen små år. Kall det en investering i fremdiden om du vil, her er hva du kan gjøre for en varmere hverdag.


1. Hårspray er visstnok fint i drivhussammenheng. En 10-20 bokser rett ut i lufta burde gjøre susen, men husk å ikke røyke i samme slengen. Det kan få fatale effekter. Spraymaling gjør også nytten, men ikke tagg på døra mi. Da blir jeg sinna.

2. Kjøleskap har av en eller annen grunn en viss temperaturstigende effekt, tro det eller ei. Ta ut kjøleelementene og slipp gassen ut. Fjerne hos familie og venner også. jo mer, jo bedre.

3. Skal du mer enn 50 meter, kjør bil. Oppsøk køer og kolonnekjøring. Står du i kø, vis at du er kar. Ha bilen på tomgang, rus gjerne motoren litt. Ligg unna blyfri bensin.

4. En 30-40 sigg om dagen monner ikke mye, men mange bekker små gjør en stor.

5. Brenne i peisen er hyggelig, gjør deg varm og lunker på været. Brenn gjerne mange sekker med ved om gangen. Kjempestore bål er dekorativt, bare litt brannfarlig og slipper ut deilige drivgasser. Det går også an å starte en liten skogbrann.

6. Kupromp skal etter sigende være veldig virkningsfullt. Dersom du bor et sted med kuer i nærheten er det enkelt å sette dem på bønne/ertesuppediett. Hvis det ikke virker kan man klemme dem på magen. Tror jeg.

7. Olje brenner som kjent godt. Dersom du har en oljebrønn i hagen skulle det vel være en enkel sak å sette fyr på den. Bensinstasjoner funker også bra, for dem som bor i mer urbane strøk. Hvis du skal dra dette trikset er det en fordel å være lett til bens, eller løpe fort med andre ord. Har du en venn i Kuwait kunne det være en ide å be han om en aldri så liten tjeneste.

8. Radioaktivt avfall er fint, og her finnes det mange tilnærmingsmetoder. Riv ut isolasjonmaterialet i alle gamle hus du finner, knus ethvert termometer i umiddelbar nærhet. Les alt du kan om kinasyndromet og test dine egne teorier i Bãrsebekk. Arranger nyttårsaften hver dag med restlageret av raketter fra Ali på hjørnet.

Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish