Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Gjør sommer til vinter på nettet
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Det er mangfold av servere som gir deg sommer på nettet. Er du heldig og dyktig, kan hele året faktisk fortone seg som sommer. Hemmeligheten ligger i hvordan du søker. Nedenfor finner du en enkel guide til piña coladas og sommersol på skjermen.1. Ta på badedrakt, bermudashorts eller sarong hvis du har tantemerker på stumpen
Dette er ekstremt viktig for følelsen av sommerferie. Dersom du har sand i kjelleren, ta opp en ti-femten kilo og strø generøst over tærne og rundt føttene.

2. Skru på alt lys i leiligheten
Bytt gjerne ut de kjedelige 25W-pærene med virile 60W. Pass på stigeledning og strømforbruk, for ikke å si maksbelastningen på lampene. Kanskje du har noen varmelamper? Bruk i hvert fall vift- og varmeovner. Men vær forsiktig. Vi vil ikke at du skal ha uhell.


3. Finn fram et atlas
Den gamle typen er best, der Tanzania heter Zanzibar og Tanganyika og Casablanca fortsatt er en storby. Jugoslavia heter fortsatt Jugoslavia, og er et forholdsvis trygt sted å dra. Dette er viktig for innlevelsen, og det er på tide å bevege seg inn i drømmenes verden.

4. Miks deg en sommerdrink
Er du under tjue, ser vi helst at du lager deg en virgindrink, dvs en drink uten alkohol. Er du over atten kan du ty til hvitvin, eventuelt rødvin og noe fruktsaft. Det viktigste er smaken, ikke alkoholen. Tror du noe annet har dine venner fylt deg med feilinformasjon.

Det er varmt, det er lyst, du har sand mellom tærne og en drink i hånden. Du har lukket øynene og beveget deg til eksotiske steder som Dubrovnik, Rio eller Barcelona. Er du over tjue er du kanskje til og med litt brisen, men ikke bry deg om det. Start opp maskinen og logg deg på internett. Nå er det på tide å finne fram atlaset.

5. Bit deg merke i de stedene med mest eksotisk navn. Ligg unna Nord-Europa og store deler av Nord-Amerika. Sørlige halvkule er trygt, der er det sommer nå. Ekvator er det aller beste, som Ecuador og deler av Afrika og Asia. Hold deg til kysten, husk det, for det er der du virkelig merker sommeren, selv om det kan bli veldig varmt innenlands.

6. Bruk en søkemotor, og tast inn navnet på stedene du liker. Voilá! Bildene dukker fram som magi på skjermen din. Bruk en time eller to foran skjermen, og føl deg som en ny mann. Eller kvinne.

7. Let the good times roll.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish