Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Gamle menn og sexappeal
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Menn er egentlig ikke sexy. Likevel finnes det endel menn i filmer som utstråler en utrolig sexappeal, og det er ikke de glattbarberte muskelbuntene fra Palm Beach. Det finnes for eksempel lite som er så usexy som David Hasselhoff.Filmens store mannlige sexsymboler er ofte halvgamle, stygge menn som tiltross for at de er stygge og gamle er fantastiske skuespillere med enorm utstråling. Menn får nemlig i mye større utstrekning lov til å være stygge på film, kanksje fordi de faktisk er flinke. Jeg vil påstå at skuespillere som Al Pacino i feks. Scarface eller Scent of a Woman er ganske sexy. Selvom han ikke er spesielt pen, brun eller muskuløs. For ikke å snakke om Jack Nicholson i Livets Lyse side.
På en eller annen merkelig måte klarer Anthony Hopkins å være tiltalende som ond massemorder i "Silence of the Lambs", gammel og skallet som han er.

Men det er ikke bare gamliser som får feromonene i brus. Verdens mest sexy mann og min fremtidige ektemann, Brad Pitt, er så sexy i "Fight Club" at det nesten gjør vondt å se filmen. Brad er ikke bare guddommelig å se på rent kroppslig, noe av det som gjør ham spesielt sexy i denne filmen er hele stilen. I wanna walk like him, talk like him osv.

Johnny Depp er et annet eksempel på menn som framstår rimelig sexy på film. Han er en liten, tynn spjæling uten muskler, men er ganske uovertruffen i Don Juan DeMarco, med pornobart og cheesy spansk aksent: I have made love to over a thousand women...Likefullt sexy.

Sistemann på stammen over de unge umuskuløse må være Matt Dillon, som var litt av en fløtepus på sin storhetstid på begynnelsen av 90-tallet. "Drugstore cowboy fikk mangt et pikehjerte til å blø. I løpet av de siste årene har han kommet tilbake som småfet og bartebekledd i mer eller mindre bisarre småroller - med sexappeal.

Tilslutt må sies at det er en stor misforståelse at en valp som DiCaprio eller "se-på-meg-jeg-er-latino" Banderas er sexy. De er dessverre bare litt patetiske.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish