Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Big Brother on the air
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
I går var det duket for åpningen av Big Brother. Med brask og bram filmet man lørdag inn åpningsepisoden. Deltakere og konsept ble presentert. Programleder Arve Juritzen var på plass sammen med sin kollega Jannicke Farstad. 42 millioner blanke kroner blir tatt i bruk for å lage litt show. For det er nettopp det Big Brother koster å gjennomføre.Lørdag var det innspilling av åpningsepisoden til Big Brother, så når programmet rullet over TV-skjermen hadde deltakerne allerede rukket å bli litt varme i gamet. Ellers hadde man jo naturlig nok ikke hatt noen episode å vise.

Vi ble kjent med hjernedøde Ramsy ingen forstod, macho-Trond med snikreklame for Nike i panna, pene-Britney-Anette som BBs svar på Marthe i Robinson, Rodney oljearbeider, snodige jeg-er-ikke-helt-voksen-enda-Lars Joakim, leke-litt-uskikkelig- Anita, stor-munn Rebekka, rettferdige-skape-fred Monica, Anne Mona med nervøs samboer og Per Morten-jeg-tar-det-litt-forsiktig.


I det hele tatt ¿ en gjeng mennesker som så definitivt ikke kunne vært en normal vennegjeng. Noen ytterpunkter finnes også, nemlig Ramsy og Lars Joakim. Allerede både elsket og hatet. Så blir det spennende å se hva man velger å mene om disse to inne i huset.

Egentlig er alt akkurat som forventet. Verken bedre eller dårligere. Selvsagt lar man seg imponere over teknikk, konsept og gjennomføring. I følge Dagbladet er til og med fargevalget i huset temmelig duket for konflikter. Sterke farger og ¿trang¿ arkitektur. Det er vanskelig å anslå om Big Brother kommer til å fenge allerede nå, men etter en to-tre uker forteller nok magefølelsen oss hvordan dette kommer til å gå.

Hvordan TVNorge velger å klippe innholdet eller arrangere konflikter blir nok også et brennende tema fremover. Man kan mange ganger spørre seg om dette er virkelig reality eller om det også ligger noen ekstra fingre med i spillet. For var det egentlig Ramsy selv som hadde dyttet en dildo i sin koffert eller var det et påfunn fra Big Brother himself?

You choose! (avsteming)Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish