Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Intime betroelser 2: Jeg fant min prins til slutt !!!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Jeg kunne ikke tro at Håvard, tiltross for sin fine familie, valgte å kaste øynene på en som meg. Han ville ha meg og jeg ville ha ham. Men det skulle ikke være så lett...


Hver sommer dro jeg på festival med venner, og denne sommeren var ikke annerledes. Vi både drakk og misbrukte narkotika, og denne kvelden var jeg virkelig på vei nedoverbakke. Jeg lå alene bak et telt og ante ikke hvor jeg var. Da hørte jeg en vennlig stemme som sa: La meg hjelpe deg! Jeg åpnet øynene, og det var som å se meg selv i speilet. Mannen var så lik meg at han kunne vært min egen bror. Jeg ble varm inni meg, og visste med ett at denne mannen måtte jeg ha, koste hva det koste ville. Bare han kunne redde meg ut av sørlandsbyen og det helvetet livet mitt var blitt. Men hva med lille Dag-Ole?

Jeg vokste opp i en idyllisk sørlandsby av den typen turister elsker. Men oppveksten min var langt fra idyllisk. Men de andre barnas fedre var ute med rekebåten var min egen far hjemme, der han drakk seg full og lallet rundt i huset. Mor vet jeg ikke hvor var, men hun var iallfall ikke der. Drikkingen til far ble bare verre, og da jeg begynte på videregående var det noen som dro meg med på et house-party i båthuset til Bobben. Bobben gikk i andre gym og var den tøffeste i hele byen. Av en eller annen grunn kastet han sine øyne på meg - jeg, som bare var en unnselig grå mus! Jeg ble varm innvendig, og for første gang følte at jeg hørte til et sted. Det ble mye fester i båthuset til Bobben i løpet av skoleårene. Da han ga meg ectasy første gang, nølte jeg ikke med å prøve. Jeg stolte fullt og fast på Bobben. Det var en deilig følelse. Den kvelden ga jeg meg selv til Bobben, og så var det liksom oss to.


Jeg gikk nå i tredje gym og sjokket var stort da jeg fant ut at jeg var gravid. Abort kom aldri på tale, jeg var jo kristen tross alt. Og så kom lille Dag-Ole til verden. Jeg var glad, og Bobben kom for å hilse på sin lille sønn. Pappa kom ikke på sykehuset, han var som vanlig full.

Bobben og jeg hadde gjort det slutt, og jeg ble fryst ut av den lille byen. Ikke bare var jeg alkoholikerbarn, jeg var nå moren til en bastard. Dag-Ole ble eldre, og jeg flyttet ut av pappas hus med pengene jeg tjente på gatekjøkkenet, der jeg hadde fått en jobb. Men jeg var langt fra lykkelig. Og så kom den sommeren da Dag-Ole var fem. Jeg sendte ham ofte til en tante av meg slik at jeg selv kunne dra på festival byen arrangerte hver sommer.

Så kom altså den kvelden da jeg møtte Håvard. Han var så utrolig snill, han hjalp meg opp og fikk i meg et glass vann. Vi snakket hele natten, og han fortalte meg at han var fra Oslo. Han hadde reist en del rundt, han var så lei av presset fra sine foreldre. Særlig moren var visst dominerende. Han sukket da han sa at det ikke var så enkelt å komme fra en viktig familie. Og jeg forsto ham. Det var som om vi glemte resten av konsertene, vi så bare hverandre.

Da festivalen var over skiltes vi med et løfte om å sees snart igjen. Etter noen uker tok jeg med meg Dag-Ole og flyttet til Oslo. Håvard hadde skaffet meg en liten leilighet i et bedre strøk av byen. Familien hans var veldig velstående, og det gjorde meg litt nervøs. Det tok litt tid før han introduserte meg for dem. Det var grusomt, hans mor målte meg og faren virket helt utenfor. Søsteren var hyggelig nok, men hun hadde sine egne problemer. Maten var for fin, jeg visste ikke hvordan jeg skulle oppføre meg. Håvard var der hele tiden for meg, han var fantastisk. Og han stilte opp for Dag-Ole også. Selv om familien hans ikke likte meg, var det meg han ville ha. Vi ønsket så sterkt å flytte sammen, men visste at det var umulig foreløpig. Det var da Håvard bestemte seg. Han la seg på kne og spurte om jeg ville gifte meg med ham. Og det var ikke nei i min munn. Derfra skulle alt vært lykke og glede, men dengang ei. Vi kunne neppe forestilt oss reaksjonene som ville komme. Hans mor ble rasende og reiste i en fart til rivieraen, der hun hadde en såkalt "venn". Faren ble bare stående og måpe. Men det verste var likevel at min egen far, som aldri hadde brydd seg om meg, nå plutselig var i Oslo og ville være "bestevenn" med mine svigerforeldre. På en eller annen måte fikk han smisket seg inn på Håvards far, og jeg var virkelig beskjemmet. Jeg visste jo hvordan han var.

Håvards foreldre og familie forsto til slutt at vi var alvorlige og bestemte seg for å godta situasjonen. Min far ble avspist med et større beløp og reiste tilbake til Sørlandet. Nå bor jeg sammen med Håvard og Dag-Ole i en vakker leilighet, og bryllupet er nært forestående. Jeg har aldri vært så lykkelig i mitt liv. og jeg er så stolt av meg selv over at jeg, med min klassebakgrunn, kunne nå så langt. Det er håp for oss alle!

MM
Intime betroelser I
Intime betroelser IIIKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish