Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Sparetips
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Vinteren kan være en vanskelig tid for alle med begrensede midler til rådighet. Klær koster mer, strømregningen går opp, og man blir avhengig av å oppholde seg mer innendørs. Det er her vi kommer inn, kongene av innendørs underholdning, med de ti heteste tipsene i den kaldeste årstiden.


1. Lukk alle vinduer. Har du ikke gjort det allerede, vil du merke det kraftig på strømregningen. Fyr kraftig med fossilt brennstoff, møbler naboen har satt ut i gangen eller låst dårlig inn. Har du ikke vedovn, kan det være lurt å lage et lite bål. Ikke la det stå og brenne mens du er ute, og ikke tenn det i nærheten av gardiner og pelsdyr.

2. Ta på deg godt med klær. Ikke glem skjerf og lue, spesielt når du er innendørs. Dette tipset egner seg best dersom du ikke har anledning til å starte flammer i din egen leilighet.


3. Sov over hos andre. Dette fungerer svært godt dersom du er kvinne, og mer enn middels godt utstyrt fra naturens side. Menn går på det utroligste, og hvis du bruker dine kvinnelige fordeler rett, kan du være økonomisk sikret i lange tider framover. Ikke vær redd for å brette deg ut, uttrykket "hore" er bare skapt av misunnelig kvinner.

4. Lån ut til ågerrente. Dette funker bare dersom du har kapital til å begynne med. Du må ha et rykte som en litt kjip person til å begynne med, og også en som har litt midler. Husk at renta skal være urimelig, men ikke usannsynlig.

5. Stjel. Det er ikke grenser for hva du kan stikke av med, bare du er frekk nok. Alt fra matvarer til biler og klær og i noen tilfeller også ting som dampbåter (det så jeg i Donald en gang). Har det ikke økonomisk verdi, kan det godt hende det funker godt som pinneved (se pkt. 1).

6. Ikke bruk penger på noe. Egentlig det mest revolusjonerende sparetipset, men det forutsetter nerver av stål og mangel på å se konsekvenser. La være å betale husleie, unngå faste regninger og stjel alt du trenger. Kan slå uheldig ut, men funker hvis du er junkie.

7. Etabler en ny identitet. Akkurat som i Donald. Få deg kredittkort og lev gode dager på steder som er offline. Mange klesbutikker foretrekker fortsatt den gamle slider'n. Kanskje du til og med kan ta ut penger og betale regninger fra ditt forrige liv?

8. Ta livet av deg. Vi i Propaganda oppfordrer ikke til denne typen aktivitet, og det er kun i ytterste instans man går til et slikt steg. Det funker innmari bra iallfall.

9. Itte spell poker med'n Tobbias Dette sier seg selv, da Tobias er en lurendreier, selv om han er en "venn" av redaksjonen.

10. Få hjelp fra staten, kommunen eller foreldrene dine Klart det mest uverdige alternativet, men det fungerer ganske godt når man først har kommet seg inn i det. Legg merke til at man har betydelig mindre papirarbeid hvis man får penger av foreldre. Hører du, mamma?
Kommentarer fra brukere

martin s. 19/11/2003 - 14:00

fy fan.
genialt.
ska kjør fort no.

Pedro 19/11/2003 - 13:12

D er gull d! Takker og bukker!

Laservarsler.no 19/11/2003 - 12:48

sprayen heter PhotoBlocker - den selges på www.laservarsler.no

Lille My 19/11/2003 - 12:47

genial gave til pappa d!

Rabies 19/11/2003 - 12:37

Nope!
Koster i underkant av 500,- Så det på en eller annen side istad, men husker ikke adressen. Søk da vel.

Pedro 19/11/2003 - 12:35

Kan nok spare mye spenn der ja! Koster vel 100 millioner da?

Rabies 19/11/2003 - 12:34

Årets utvilsomt feteste julegave må være den sprayen som gjør at du kan kjøre ubemerket forbi radarkontroller!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish