Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
En virkelighetshistorie om virkelighets-tv
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Jeg kan ikke huske å ha lest i noe arbeidsreglement at det liksom skal være ulovlig å bruke båndbredde til å titte litt online på Baren eller Big Brother i arbeidstiden? Alle med respekt for seg selv vet jo at det kun er varmt vann i dusjen til deltakerne i Big Brother mellom 09:30 og 10:30!


Det er mandag. Lettere oppgitt setter jeg meg ned i sofaen, etter å ha kvittert for en god porsjon urettmessig kjeft fra sjefen på jobb.

Jeg dytter inn en Bake Up-pizza i ovnen, og reflekterer et øyeblikk over hvordan i huleste jeg tør å spise ferdigmat som faktisk vokser av seg selv og registrerer samtidig at dama har kommet hjem. Klokken er 18:50, og det er ti minutter til reprisen fra gårsdagens Baren begynner. Selvsagt så jeg episoden i går, men føler at jeg kommer i bedre "Baren-stemning" hvis jeg ser opptakten til det som skal skje om en drøy halvtime. På bordet står halvannen liter Tab X-tra og en Toshiba laptop. Jeg er klar.


Etter at deltakerne i Baren blir behørig introdusert gjennom en gullfiskbolle hvor de gjør skikkelig artige og gærne grimaser, er det duket for flere timer med virkelighets-tv. Jeg er glad for at jeg får med meg reprisen, siden Baren-Stian omtrent ikke snakker norsk i denne episoden, men nesten bare snakker kul og urban engelsk med en vanskelig cockneysaksent som jeg ikke helt klarer å etterligne ennå. "Wicked!", sier Stian for seg selv foran speilet på badet og trekker inn kinnene. "Wicked, mate!", sier jeg høyt for meg selv og spør dama om det lignet. Hun sier ikke noe, bare ser litt rart på meg.
Jeg rekker akkurat å gå på do og etterpå hente litt chips med rømmedip før dagens episode av Baren begynner.
I dagens utgave ser vi at Steinar fra eks-Baren er tilbake som gjest. Det var han som ble sinna fordi de andre deltakerne var så leie mot ham. Han ble faktisk så sinna at han rev i stykker en hel pose med ekte M&M¿s han hadde fått Tobias. Han har tatt på seg en stor hatt i dag som gjør ham skikkelig stilig, og har masse rare og artige påfunn.
Baren er over for i dag. Jeg titter på klokken, og konstaterer med vemod at det er hele tretti minutter til Big Brother begynner. Jeg vurderer om jeg skal gå og bæsje litt, men griper i stedet automatisk etter laptopen og går online. Siden maskinen er litt gammel og treg, rekker jeg ikke annet enn å lese litt oppdaterte nyheter om Big Brother siden sist jeg sjekket på jobb. Der står det at Trond, han som er skallet og litt tjukk og som ingen av jentene vil kose med, hadde altfor mye pepper i spaghettisausen da han skulle lage middag.
Den velkjente åpningssnutten til Big Brother høres fra Tv-en og jeg driter i hele laptopen. Jeg lar i stedet oppmerksomheten bli fanget av Anette, som gjør seg klar for en dusj. Dama mi som har tatt på seg en neglisjé, sier at vi har altfor lite sex for tiden, men jeg kan nesten se omrisset av Anettes pupp på Tv, så jeg har ikke tid til å svare henne. Det var litt trist at Natalie ble stemt ut, synes jeg. For TvNorge var jo noen ordentlige lurifakser som lot Ramsy, som er palestiner, og Natalie, som er jøde, bo sammen. Disse to kunne jo gjøre Midtøsten-konflikten til underholdning i stedet for den kjedelige steinkastingen vi ser på nyhetene hele tiden.
På programmet i dag morer de seg med heliumgass som de inhalerer og lager Donaldstemme.
Jeg trenger ikke engang skifte kanal før Muldvarpen overtar stafettpinnen. Egentlig liker jeg ikke Muldvarpen etter at Kim, som lurte oss alle ved å la oss tro at han var en stor idiot, røk ut. Jeg skjønner ingenting av oppgavene som blir gitt denne gangen, og det gjorde tydeligvis ikke deltakerne heller, siden de ikke klarte noen av oppdragene.
Klokken er 22:30 og det er ikke mer verdt å se på. Dama har gått og lagt seg, men jeg synes det er litt tidlig for sengen ennå. I stedet henter jeg litt smågodt og finner frem en av favorittfilmene mine, som jeg kjøpte på lavpriskjeden Kiwi. Jeg spiser en Bananbugg og dytter inn The Truman Show i videoen.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish