Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Menneskene i Norge
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Det er bare i Amerika som har morsommere lover enn Norge, og kanskje er det derfor vi har valgt å legge til grunn en slik nesegrus beundring for dem, fordi det er så morsomt å le? Eller er det fordi vi, som dem, ikke har peiling?


Det er bare i Amerika man har morsommere lover enn i Norge. Alle har sikkert hørt tullerier om at oralsex er forbudt i en stat, at du ikke har lovbeskyttet rett til å banke løs på dama di bakfra i en annen, slangekjøttspising etter klokken 18 er ikke lov i en tredje og slik holder de smarteste og lureste menneskene i verden på; de definerer loven.
Den greia med slangekjøttet kan jeg i og for seg skjønne. Jo nærmere klokka blir 18, jo fullere blir folk og jo mer hiver de i seg av ølsnacks og annet digg. Slangene er en minoritet, og hva vet vel jeg, mannfolka er veldig glad i slanger til pilsen sin der borte har jeg hørt. I tillegg er de fleste ganske tjukke.

Sexregla er vanskeligere å forstå. Gud har i utgangspunktet gjort det vanskelig for oss, jeg mener drifter og instinkter versus de ti bud, men at menneskene sjøl skal forby tre av de feteste tingene med sex er å ta på et par skiver pastrami for mye.

I Norge har Stortinget nettopp kommet med et nytt lovforslag. Blader som kan virke støtende på de mest hjernevaskede medlemmene av indremisjonen, er snart nødt til å sladdes totalt av denne sorte skjermen mange av dere har sett foran porrtidningarna. Dette forslaget gikk igjennom etter at en Krf´er besøkte en Narvesenkiosk i Drammen. Der oppdaget han nakne, gudeskapte kropper som lyste mot han, usladdet fra øverste hylle, hvilket selvfølgelig ble for mye for en politiker som selv har så lite omgang med estetiske kvinnekropper.
Vi må litt lenger tilbake i tid for å finne den paragrafen i grunnloven vår som nektet jøder, sigøynere og "annet pakk" adgang til kongeriket. Dette er også et godt eksempel på Norges viden kjente etterpåklokskap. Omtrent 100 år etterpå vil vi nekte nazistene adgang til riket i stedet. Det er jo så lange avstander i landet vårt, ikke rart vi må over bekken noen ganger for å hente vann.

Når jeg først er inne på etterpåklokskap vil jeg nevne et par utviklingsteorier innenfor forskjellige idrettsgrener som vi ikke helt satt pris på til å begynne med. Husker du Jan Boklöv? Han morsomme, rødmussede typen fra Sverige som introduserte hoppverden for V-stilen. Han fikk stort sett 16-16-15.5-15-16 som stilkarakterer. Arne Scheie, vår alles elskede far og mentor, mente at han burde kles naken, kastes i et basseng med superlim og rulles i bittesmå tegnestifter, litt større glasskår og store tollekniver. Deretter kunne vi stille han ut på Ullevål Stadion og tvinge han til å kaste seg sjøl drithardt i veggen. Innerst inne tror jeg han mener det fortsatt, men han gjorde ikke det da Tommy Tiger´n med de fine hårsveisene hoppa bakken ned i Thunder Bay i 1995 eller mens Jaroslav Sakala og Espen Bredesen var ledende innenfor sporten tidlig på nittitallet, eller når Lasse Ottesen ble førstemann over 200 meter.
Sprintlangrenn var vi heller ikke særlig glad i. Helt til forrige måned da Tor Arne Hetland beviste ovenfor hele verden at han er verdens raskeste med de prestisjetunge bortoverskia på beina. I utgangspunktet var vi ikke særlig glad i skøyting en gang.

Imidlertid er det aller mest slående med våre innfall, både offentlige og private, at vi er verdens lille Amerika. Nå har vi begynt å bli vant til at helt vanlige mennesker oppfører seg som noe riktig utenom det vanlige, uten at de egentlig har kompetanse til noe annet enn fysioterapi. Våre mest sette tv-program handler om disse menneskene. Vi ser dem mens de krangler om hvem som skal vaske opp, mens de tar seg en fyll, mens de står nakne på badet og prater med hverandre og vi ser dem alene i dusjen, vi ser dem mens de masserer føttene til folk, mens de mikser drinker. Dette er for så vidt vel og bra, det dumme er at når de er ferdig med å gjøre vanlige ting på tv så får vi aldri se dem igjen. Untatt i kjendisblader.
I stedet henger de ut på dyre, fine steder. Steder med 33 års aldersgrense hvor han tateren i Hotell Cæsar kommer inn med alle nittenåringene sine. Her fester de sammen med rikinger som har blitt guccipene etter kvisepuberteten på grunn av internett. De spiser lime til tequila i rom som heter gull, sølv, platina og andre ting som assosieres med høyere samfunnslag. De prater om viktige ting, engasjementet kommer sakte, selv om de ikke helt forstår hva de snakker om. Alt dette skjer co-eksistent med våre liv. Vi går andre steder, hvor vi kommer inn med favorittolabuksa, og gjør det samme. Riktignok uten eksklusivitet. Vi bruker sitron til tequila, det eneste kjølerne blir brukt til er tømming av askebeger og vi drikker øl. Vi prater om viktige ting vi også, blir stadig mer engasjerte, helt til vi ikke skjønner en dritt.
Akkurat sånn er det i Amerika også. Her i Oslo er vi i startfasen av det som kan bli noe stort. Det var på denne måten Hollywood så sitt første lys. Noen få steder, noen få mennesker, en skjør og søt elite.

Det har skjedd før. Amerika benytter seg av den norske nesegruse amerikabeundringen til sin egen fordel. Norske soldater får jobbene med å daske nakne kosovoalbanere på stumpen. Norske forskere får jobben med å åpne hodet til folk og sende strøm gjennom forskjellige områder av hjernen, bare for å se hva som skjer. De samme forskerne jobbet med å injisere lsd i amerikanske soldater, bare for å se hva som skjer.
Nå har vi sett hva som skjer. Lsd får folk til å tro at de er appelsiner på lang sikt. De tilbringer mesteparten av sine liv bak lukkede panserdører. De skriker når de ser mennesker av frykt for å bli skrelt. De kaster seg mot panserdører med hodet først og får på denne måten, i tillegg til enda flere psykiske problemer, altfor tidlig måne.
De gutta jeg siktet til som har fått strøm og andre ting inn i hjernen på menneskelig fremprovoserte måter, er i dag døde eller sitter i lenestoler på gamlehjem uten evne til å snakke, smile, høre og bæsje. De kan fortsatt tenke. Ingen vet hva de tenker, men jeg tror de er litt bitre. Selv etter at Gerhard Helskog & Co. i Rikets Tilstand avslørte denne faenskapen som har pågått, er vi like fullt i stand til å gjenta bedriftene.

Her om dagen leste jeg at vi har hatt kunnskapen lenge. Igjen. Jeg leser ofte om at vi har hatt kunnskapen lenge, men at vi har valgt, på grunn av moral og etikk og sånn, og drite i den. Vi har hatt kunnskap lenge nok til å gjenopplive mennesker. Altså sette nye ting inn i folk som gud har valgt å ta med hjem. Dette ender i at gud må vente litt til. Med kunnskapen til å gjenopplive folk, kommer også kunnskapen som setter oss i stand til å lage liv. Uten hjelp av skaperen. Det kaller jeg rett og slett for helvete. Menneskene har utslettet sin egen sjel. Frem til vi kan fremstille den i laboratorier selvfølgelig.
Riktignok har vi ikke gjenopplivet noen, selv om vi har hatt kunnskapen lenge, men det er tanken som teller. Faktisk. Akkurat som det kun var en tanke som fikk meg til å personlig begynne å hate mennesker. Som dere alle vet er jorda på vei innover mot sola, eller omvendt; sola på vei utover mot jorda. Denne utviklingen har amerikanske forskere (yeah right: jævla nordmenn!) bestemt seg for å tenke kreativt for å stoppe. Den beste idéen var: La oss lage en ting med enorm massetetthet og skyte den akkurat langt nok ut i verdensrommet til at den begynner å trekke jorda vekk fra sola igjen. Yes! Yes! La oss begynne å lage himmellegemer dere! Nå har vi blandet oss i alle ting som skjer her nede, why the hell aren´t we digging into new ground already? Skjønner? Ikke? Da kan dere gå å lage himmellegemer, så kan jeg sitte å hate menneskene i fred.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish