Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Rike menn og grådige småpiger
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
For oss søte piger med sans for overdådig luksus finnes det to måter å oppnå det ideelle levevis. Den ene er selvfølgelig å jobbe ræva av seg og tjene masse penger, men det passer dårlig med divarollen. Man blir sliten og dratt, og får slett ikke tid til nok manikyr, pedikyr og ikke minst shopping. Den andre, og langt enklere, måten er å skaffe seg en avskyelig rik mann.


Disse vokser imidlertid ikke på trær, så det er viktig å finne den riktige personen. Propaganda guider deg til et liv i evig luksus...

Mange menn har forstått at det å være rik er en langt bedre måte å dra damer på enn å være kjekk. Derfor er det mange fattigluser som bare later som om de har cæsj, men de er egentlig ganske lette å avsløre. Det er nemlig endel materielle ting en virkelig moneyman har, og som øker mannens sexappeal med ca 1000%.

Det første er selvfølgelig en fet bil. En Volvo er ganske dyr, men ikke noe særlig sexy. En rikis bør helst være i besittelse av en Jaguar, en Lamborghini eller en original Cadillac i tipptopp stand. Dersom bilen ikke er en ekstremt liten sportsbil bør den ha en uniformert sjåfør og dessuten være i stand til å kjøre grisefort. Men limoer er bare harry, alle trønderbarter på strippeklubb i Oslo kjører limo. Styr unna.


Drømmemannen bor selvfølgelig i et drømmehjem, men ikke av typen Hollywood-harry-stort&hvitt. Huset ligger helst ved sjøen og har seff privat strand, men er selvfølgelig et klassisk mansion med diskret innpakning, eller også noe utrolig arty arkitektegnet noe. Man skal ikke kunne se huset fra veien, uansett. Innvendig finnes god smak, moderne kunst av klasse og endel tjenere som ikke høres og ikke sees, bare merkes. Og alle bekvemmeligheter som svømmebassenger, hager og enorme baderom. For ikke å snakke om grisedyre madrasser og silkelaken. Men ikke boblebad. Styr unna boblebad!!Det er et tegn på at fyren slett ikke er så rik som han gir seg ut for.

Enhver rikis med respekt for seg selv eier en båt, og er han virkelig rik er det heller en oppusset gammel seilbåt i tre enn en enorm cabincruiser. Selvom båten er gammel er den i tipptopp stand, og sannsynligheten taler for at mange av drømmehjemmets bekvemmeligheter også befinner seg i båten.

Tilslutt har milliardmannen selvfølgelig en drøss av leiligheter over hele verden til din disposisjon, så som midt på Manhattan, i Paris og Firenze, en egen liten øy på Tahiti og dessuten en respektabel hytte på Sørlandet. Allerhelst har han sitt eget lille fly, som alltid er villig til å frakte deg fra det ene stedet til det andre.

Men hvordan får man huket tak i fyren?? Med endel amerikanske filmer som kilde vil jeg påstå at det er to metoder:

1. Spill ufordragelig rik og hev deg over hans rikdom. Løft ikke øyebrynene over overdådig luksus og lat som om du er vant til det, foruten å være helt uinteressert i hvem han er og hvor mye penger han har på bok. Vær uoppnåelig.

2. Vær fattig og stolt av det, lat som om du heller vil ha et liv i lykkelig middelklassesjarm enn å velte deg i penger. Spill uoppnåelig. Julia Roberts greide dette med stor suksess i Pretty Woman.

Lykke til!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish