Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Hotell-sex, luksus i silke
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Sex er, som de aller fleste etter hvert har fått med seg, det aller beste som kan finne sted mellom to eller flere personer. Alle har sine preferanser, særegenheter og spesialiteter, men en ting de aller fleste må være enige i: Sex er best på hotell.


Tenk deg det selv; du har akkurat kommet, hun/han har akkurat kommet, dere ligger og nyter et glass vin, en sigarett eller dere bare kjenner svetten legge seg i takt med at pusten kommer tilbake i jevn rytme, og så banker det på døra. "Room service!".
Dere går inn i dusjen, pirrer hverandre opp igjen, men holder ut til dere hører ryddepersonale smelle igjen døra utenfor. Uten å tenke på å en gang tørke dere er det rett tilbake i senga for en ny runde. I nye, rene laken og dynetrekk.

Selv har jeg hatt gleden en rekke ganger. Med vilt fremmede kvinner i fremmede strøk, med kjæreste på ferie og til og med her i Oslo. For hotell-sex er selvfølgelig ikke noe som begrenser seg til å være ute på reise, jeg anbefaler alle å ta inn på hotell nå til helga. Ta med deg kjæresten eller vent til fem på tre og plukk med deg den første og beste. Det er glimrende på mange måter, det er nye omgivelser, det er (svært ofte) minibar, du har roomservice og det er tingen med rene laken hver morgen.


Sist jeg hadde gleden dro jeg og dama til SAS-hotellet på Holbergs plass. Jeg hadde ringt ned en time før og fortalt en eller annen skrøne om at jeg skulle gjøre noe på å feriere i Oslo. Jeg skulle skrive for et livsstilsmagasin ved navn Vakuum - et fiktivmagasin som har skaffet meg en rekke fordeler tidligere. Mannen på vakt så meg litt an opp og ned, men med et skuldertrekk ønsket han oss velkommen og vi fikk romnøkkel og anvisninger. Fordelen med en slik skrøne er selvsagt at man for rommet gratis. Men det er også en ytterligere fordel; de gir deg nemlig mer og bedre enn du strengt tatt fortjener. Særlig i lys av at du egentlig ikke fortjener noe som helst.
Så jeg ble ikke egentlig veldig overrasket over at rommet vi hadde fått var i øverste etasje, eller at det var merket med business class. Det betydde at det sto champagne i kjøleskapet og sengene var kledd i silke. Det siste hadde jeg bedt spesielt om, uvisst av hvilken grunn, og skulle vise seg å være et brilliant grep. Det er ingenting som å boltre seg i silke, ta det fra meg.

Vi hadde pub og diskotek fem meter utenfor rommet, og det betydde at den eneste gangen vi beveget oss utenfor rommet denne helgen var for å skaffe litt alkoholforsyninger nå og da. Ellers tilbragte vi to døgn på rommet med det som hørte til av sexuelle aktiviteter. I dusjen, på seng, i stoler, opp mot vinduet med Oslo som bakteppe, på gulv, under seng og i seng. Bare avbrutt nå og da av at noen kom og skiftet på laken eller bragte oss mat og drikke til rommet.
Så ta det fra meg, vil du sprite opp i et forhold, imponere partneren eller bare rett og slett ta et one-night-stand et skritt lenger: Gi deg ut som journalist for gratismagasinet Vakuum, vi stiller med anbefalningsbrev og slikt, og si at du skal skrive om turistmålet Otta, Hamar, Tromsø eller hvor det nå er du holder til. Sannsynligvis vil de ha en eller annen form for beskrivelse av bladet, si at det skal lanseres om en måned og finn på noen tall og en målgruppe. Er du overbevisende nok så får du en opplevelse litt over det vanlige.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish