Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Rampunger gir seg aldri
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Da vi var små, tilbragte vi utrolig mye tid med å gjøre rampestreker. Jo sintere vi klarte å få de gamle damene i nabolaget, jo bedre. Dagen høydepunkt var sinnataggen borti gata med luftgævar som gikk bananas hvis du rørte plommetreet hans. Propaganda har tatt en titt på kongerampestrekene fra den gang1. Ringe på og stikke av (ringepigg)
En gammel klassiker som aldri går av moten. Det er ubeskrivelig morro å se hvor irriterte folk kan bli, bare fordi det ringer og ringer på døren og ingen er der når de åpner. Funker spesielt bra i bygårder, fordi man kan ringe på 10 stk. på en gang. En stripe sterk teip over ringeklokka er nesten enda morsommere. Trikset er seff å gjemme seg i buskene så man kan se de sinte ofrene.


2. File på ruta
Her hadde man, for varisjonens skyld, to måter å gjøre det på. enten kunne man bruke en isoporbit eller en nål. Min favoritt var nok nålen, da lydene den kunne produsere var no helt forjævlige gnisselyder. Dette trikset driver hvem som helst til vannvidd, men sjansen for å bli tatt er stor. Man bør derfor helst inneha en gammel skolerekord på 100metern hvis man ikke skal få juling.

3. Epleslang
Om epleslang er en egentlig rampestrek kan vel diskuteres, men den er iallfall stekt sesongbetinget. Å rappe epler er gøy og sparer deg for noen tiere i slengen. Dessuten er det ikke særlig sjarmerende lenger når rampungene oppe i epletreet er godt over tjue. Det verste med epleslang er vel at man har en tendens til å få veldig vondt i magen etterpå, dessuten finnes det endel hagegærninger der ute. Hvis de er bevæpnet med luftgevær: løp som faen.

4. Hæpping
Denne rampestreken forutsetter urbane strøk, der vinduene har aliminiumskanter og vindushasper. Trikset var å binde en tråd fast til haspen, strekke den langt av gårde og dra i den. Dette produserte selvfølgelig en helt utålelig lyd, og hvis man var smart nok til å bruke gjennomsiktig fiskesnøre var det endel rimelig forvirra, støyplagede mennesker å se. He-he, pure evil.

5. Tautrikset
Nå for tiden er det dessverre mange oppganger som har porttelefon (styggedom!), men hvis man klarer å komme seg ubemerket inn i en oppgang er lykken gjort. Et tau bindes til dørhåndtakene på begge sider av gangen før man ringer på begge dørene. Naboene blir stående å dra i døra ganske lenge før de skjønner hva som skjer. Man kan bare gjemme seg litt nede i trappa og følge med på alt som skjer, uten særlig risiko for å bli bøsta.

6. Kaste ting
Bare fantasien sett grenser! Snøballer inn gjennom åpne vinduer, egg på trikken og råtne epler på forbipasserende biler. (ikke i frontruta, kanskje...) Ankomsten av noe uventet på eller gjennom en glassrute får de fleste til å skvette høyt og bli kjempesinte. Alltid en kilde til glede for oss som ikke har kommet så langt i den mentale utviklingen....Kommentarer fra brukere

fenglingling 05/11/2010 - 06:19

We’ve taken the recipe for Smooth Run Plus and added key ingredients to enhance calming affects on this type of horse

without ‘dulling’ or reducing their athletic abilities.
ugg boots and jimmy choo
Like the Smooth Run Plus we’ve blended our foundational formula of microencapsulated probiotics, digestive enzymes and
maintaining the integrity of your horse’s delicate digestive tract, immune system, joints, tendons, connective tissue,

nervous system and optimum health in general.
ugg boots black
22% of the Smooth Run Plus Calming formula consists of joint support ingredients. Glucosamine sulfate, msm, yucca extract and

ascorbic acid, blended with our proprietary probiotic delivery system enable optimum assimilation of these key ingredients,

producing optimum results.
Smooth Run Plus Calming provides a complete and balanced blend of nutrients in one simple, easy to use product, reducing the
ugg boots classic short
need for excessive supplementation and cost. No more worries about ingredient duplications or imbalances, hassles with

storing several products, and whether or not you are paying too much. This formula provides an excellent approach to

Helvetes unge 31/01/2007 - 17:57

Hahah..eg kan ein jevli bra ein!..se nå! du og ein kompiss står på midten av veien (på kvelden eller der det er mørkt) og når en bil kommer later dere som dere sveiver et tau, og begge går bakover og ut på fortauskanten. så stopper bilen, for de tror du har et tau. Så kommer moroa.. dere springer mot bilen (og later som dere har et tau i hendene) og sjåføren blir vettaskremt å begynner å rygge.. dere avslører spøken og springer til heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelvete! lykke te!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish