Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Gamlisunderholdning
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Gamle mennesker har ikke så mye å gjøre, likevel vet de å holde hverdagen fullpakket med aktiviteter. Propaganda har tatt en nærmere titt på hva man bedriver tiden med som gamlis.1. Skrive sinte leserbrev til VG.
Dette kan være litt vanskelig, i og med at hodet ikke alltid henger med. Men det gjør ikke noe, det finnes alltid noe man kan være sinna på, selvom det kanskje bare eksisterer i en fantasiverden. Og irritere seg kan man skatens, over fargene på frimerkene og andre viktigheter.

2. Bingo
Selvom bingo er et helt utrolig kjedelig spill nesten helt uten vinnersjanser, er det veldig fint å ty til som pensjonist. Man kan røyke hundre sigaretter, krysse av tall i et makelig tempo, og hvis man er heldig går man hjem med en ekstra boks hundemat. Jippi!!!

3. Kortspill

Etterhvert som de små grå går i stå kan spill som poker og amerikaner bli litt i hardeste laget. Et populært spill og tidsrøyte er derfor å dele kortstokken i to og trekke ett og ett kort. Den som har det høyeste vinner. Det som er fint er at det er lett å spille med seg selv etter at alle venner er døde og barn og barnebarn gir faen. Moro hele døgnet.

4. Kaffe og kaker
Når man er treg til bens kan det faktisk ta flere timer å sette over kaffen. Dessuten foretrekker mange pensjonister den gamle, gode kokekaffen, som gir deg en halv kopp med grut etter at kaffen er drukket. Den kan være riktig så underholdende å se etter figurer i gruten eller vedde på hvem som knekker en tann på de tørre kjeksene. De har jo ofte ligget i skapet etpar tiår.

5. Høre på klokken tikke
Det trenger slett ikke være kjedelig. Hvis man er i besittelse av en gyngestol, kan man more seg med å svinge den fram og tilbake i takt med klokketikkene. Og når klokken slår kan man skvette skikkelig og oppnå et bra lite gys.

6.Ringe til barn og barnebarn
Det som er fint med å bli gammel er at man ikke lenger trenger å bry seg om når man skal spise, sove eller andre ting. Da kan man bruke tid på å ringe barn og barnebarn og fortelle dem om sine plager, gjerne midt på natten eller midt i middagen. Og man kan skylde på sin dårlige hørsel hvis de prøver å si at det ikke passer så godt.

7. Handle
Dette kan ta lang tid, fordi man må gå fra butikk til butikk og sammenligne priser. Men det er mye morro også, særlig når man betaler kontant i tiøringer og lage lange, lange køer.

8.Mate ender
En aktivitet som i utgangspunktet krever litt fysisk fostring, da man strengt tatt er nødt til å både skjære brød i biter, gå til der hvor endene befinner seg og kaste brødbiter. Men det er jo riktig artig å se en and spise brød, må vite.

9. Okke og stønne
Å stønne høyt hver gang man beveger seg er både befriende for sinnet og god stemmeøvelse. Kan på det sterkeste anbefales, da man samtidig informerer sine omgivelser om at man lider, men man gjør det i (nesten) stillhet.

10. Nekte plent å bruke moderne nyvinninger
Dette er selvsagt noe som tar endel tid. Å unngå styggedom som telefoner, banker, kaffetraktere og hundrelapper kan noen ganger ta flere dager. Men det er gøy å skrive brev, særlig når man skjelver så mye på hånden at det blir en komplett gåte for mottakeren.

Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish