Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Champagnedrinker - den ulimate nytelse....
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Champagne er kanskje verdens beste drikk. Den bobler i nesa, smaker av deilige hundrelapper og gjør deg behagelig fnisete. Egentlig burde man innta gudenes drikk til frokost, lunsj og middag, men lommeboka setter en stopper for denslags syndige utskeielser. Hvis du likevel holder hendene dine på en vakker grønn flaskekropp, har propaganda tipsene som løfer opplevelsen enda et par hakk.Å lage drinker av Champagne kan høres ut som styggedom, men faktisk kan det å blande godsskene med andre godsaker være riktig så vellykket. Prøv selv, men ikke prøv alle på en gang. Da garanterer vi ikke for promillen.

Kir Royal

Fantastisk om sommeren, søt og god som den er. Dessuten får champagnen en finfin rosarød farge som gjør seg godt i dekadente kretser.

Ha en liten teskje Creme de Cassis (fransk druelikør) i et glass. Fyll opp med sjampis av den tørre sorten. Len deg tilbake, rasle litt med perlekjedet og vær fornøyd med livet.

Campagnecocktail

En litt mer komplisert variant, men den egner seg glimrende som følgesvenn for rike gutter. Denne drinken har en stil som ikke overgåes av noe, den svirrer gjerne rundt i selskaper og andre sosiale events der dressene er mørke og kjolene er dyrere enn et albansk statsbudsjett.

Ha en hvit sukkerbit i et glass. Hell forsiktig noen dråper Angostura Bitter over sukkerbiten, så den suger opp væsken. Hell 2 cl. cognac (god sådan) i glasset, og fyll opp med champagne. Knytt smokingsløyfen, kast ett hvitt skjerf over skuldrene og slå Røkke kameratslig på skulderen.

Kongepjolter

En enklere versjon av Champagnecocktail, passer for ufyselig rike onkler uten sans for snobberi. Kongen drikker helt sikkert masse kongepjolter, et eller annet sted må jo navnet ha kommet fra.

Fylle et glass med 2 cl. svinedyr konjakk, hell på med champagne. Se nedsettende bort på Mette Marit mens du smiler til Sonja. Rett på monokkelen og fnis når Harald drar en vits.


Black Velvet

En passende drink for bryggesjaurere og heismontører som uventet har fått penger på bok, feks ved i vinne i lotto, men egentlig ikke har lyst til å legge fra seg sin gamle livsstil.

Fyll et glass med like deler Guiness og Champagne. Ta det på styrten, knus glasset i bordet og dra en drabelig rap mens du roper på mer. Ingen kommer til å motsi deg så lenge du bare er rik nok. Drikk deg full og klyp jentene i rompa.
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish