Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Ari på grisefylla med svinesvirebrødre
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Vi hadde vel ikke vært Propaganda om vi ikke hadde et og annet å bidra med i sammenheng med den kongelige romansen mellom de "1001 natt"-aktige figurene Ari Behn og Märtha. Vi bringer her bildebevisene på at Ari er en forfylla faen, og omgangskretsen hans er dekadente utelivssvin. SE BILDENE!


Dette er en historie fra litt tilbake, alle gode historier er det, og den handler om et lite stykke vestland, en forfatter av et lite hefte og et svin. Det var filmfestival i Haugesund og alle var der. Propaganda hadde svinekjørt over dit for å rekke begivenheten, og vi hadde ankommet med den stilen som kjennetegner oss; med klirrende polposer og fulle av faen.
Det hele ble en vanvittig historie med utkastelser og arrestasjoner, en historie som hører annesteds hjemme, men litt i mellom ble det tid til fest og fyll.


Vår sjåfør, en eller annen desperado fra VIF-klanen etter sigende uten førerkort, nektet å vise oss sin ekte identitet, og vandret omkring iført rosa svinedrakt og grisemaske. Han sa svært lte, drakk store mengder sprit gjennom neseboret og skrøt uhemmet av at han skulle være med i Baren (en tv-serie som pleide å være populær i begynnelsen av dette århundret, redaktørs anmerkning).
Vi ga faen, selvfølgelig, det viktigste var at han fikk oss over. I Haugesund viste det seg imidlertid at "grisen" kjente "alle" og vi hang på ham slik at vi kunne drikke litt blant druespiserne og champagnedrikkerne i det elitiske Haugesund. Her hadde også Ari med følge funnet veien, et følge som omfattet flere personlige venner av meg, inkludert ham selv (noe som også er en helt annen historie. En historie jeg imidlertid ikke er fremmed for å dele mot en passende sum kroner og pesetas).
Vi drakk litt, og knipset litt bilder, og omkring oss på alle kanter svinset grisen i rosa, rimelige fornøyd med at ingen hadde lyst på bacon.
Kongen av spaltemilimeter den siste tiden, eksilmossingen Ari, satt sammen med sin kamerat Per Heimly, en mann kjent for å ha brukt alle sjekketriks i verden på Head On, og en mann jeg selv har hatt gleden av å ødelegge et par - tre opplegg for på samme sted. De satt sammen med noen lokale fotografwannabes eller forfattergroupies eller hva man nå kaller slike som bare er interessert i deg hvis du har vært i avisa, og det syntes klart hva som var målet for kvelden. Høytopplesning av Ari's store lille bok "Trist som faen". En bok som for øvrig bør berømmes for at den er ferdiglest på bussen til jobben.

At det gikk en gris omkring å menget seg med alle de tilstedeværende syntes fornøyelig til å begynne med, men etter hvert slet det på nervene til en og enhver. Det skal han ha Ari, han er rølpa, dekadent faen, men han skal helst være det på egne premisser.
Harald Zwart så ut til å ta det med bedre fatning, på besøk i Norge for å få egomassasje for det faktum at han har anskaffet seg adresse omtrent samme sted som en TV-serie (Beverly Hills 12902389 eller hva det nå er for noen tall...).
Men alle var enige om at det hadde vært en hyggelig kveld, Ari holdt seg sånn noenlunde edru, noe kokain så vi ikke noe til (i hvert fall denne gang) og til slutt var det Propagandas utskremte som var de aller fulleste...
SE ALLE BILDENEKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish