Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Lambretta är etta för mig (Brev fra gøteborg)
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Hun er rusten, gammel og nedslitt. Hun går...dårlig, og er over førti år gammel. Det er ikke noens mor jeg snakker om, men stenen i mitt øye, mitt hjertebarn og aller kjäreste eiendel, en Lambretta TV175 II med alvorlige problemer.Fra fabrikken kom den hvitmalt og lekker, med nysydd kulær i setet, reservehjul på bakskjermen og en kilometerteller trygt plassert under en mil. Nå er den närmere beige, svart på noen steder, setet er sprukket og innsmurt med førti år rumpe, reservehjulet over alle hauger, og jeg sverger at jeg teller til 3400 når jeg regner antall mil den har på baken. Likevel starter den, fornøyd som bare det. Maler som en katt, en veldig, veldig stor katt, med talefeil og ropert. Mer enn én gang har jeg blitt tilropt og under trussel om legemsbeskadigelse värt tvunget til å stenge den av. Noen folk har bare ikke sans for ekte skjønnhet.
Nettene nå om dagen går til å bekymre meg om hvorvidt den kommer til å bli stjålet, hva det skal koste å restaurere den, og ikke minst, om "polisen" kommer til å ta meg en dag mens jeg "är på provåkning". Dagene går med til demontering, pussing, rustfjerning og polering samt å øse eder og galle over forrige eier. Ikke bare lot han den ruste, han fjernet aldri asfaltbelegg under skjermen, han gjorde endel modifiseringer som dramatisk endret utseendet på scooteren, og han var særdeles letthendt med vedlikehold ellers. Til hans forsvar kan sies at han trolig er død allerede, min Lambretta har ikke vært på veien på 32 år.
Jeg har også noen idéer om hvordan den skal se ut i ferdig stand, samt endel idéer om hva jeg skal utrette på min Lambretta og hva som kommer til å skje med den, med det får tiden vise. Om en uke kommer en oppdatering, så får dere se hva som skjer. Kjør i dere smågodt unger, karies er ikke dødelig!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish