Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Forhudforviklinger
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Jeg er ikke pedagog, ikke psykolog, og langt fra noen sexolog. Har ikke egne barn en gang, bortsett fra at jeg kanskje oppfører meg som et selv noen ganger. Derimot har jeg vært et barn. Jeg var en gang et barn som oppdaget at jeg hadde noe mellom beina som kunne virke stimulerende (selv om jeg kanskje ikke tenkte akkurat slik om det da). Seksualiteten blomstret opp i lille barnemeg ¿ dog ikke helt smertefritt.


Vi lar barn være mennesker som ikke enda er nådd tenårene denne gangen, ok? For enkelthetens skyld, liksom. Eller fordi det er tiden jeg nå - på kanten av hvor personlig jeg sannsynligvis egentlig ønsker å være, her i alle internettverkbrukeres åsyn - vil ta opp. Det er ikke umulig mange vil finne dette både frastøtende og/eller uinteressant, men kan jeg derimot få en eller annen til å ikke føle seg alene, ikke føle seg nedverdigende annerledes eller freaky - da er jeg happy nok.

Det har seg nemlig slik som nevnt - at jeg en gang var et barn, og at jeg hadde sex. Sex med meg selv selvsagt (som så mange ganger etter denne tiden også, men ikke nå lenger altså:)).


Historien som følger vil sikkert i følge noen ikke kvalifisere som noe seksuelt en gang. Sod off! Det dreier seg om meg, det dreier seg om mitt lem (som den gang så vidt var blitt det), og ting jeg gjorde med det som var digg. I begynnelsen...

Settingen er barnemeg, alder omkring tre-fire kanskje 8litt usikker), det er morgen, jeg sitter i den enorme sofastolen og ser en eller annen svensk dokumentar (svenskene var mestere på slikt også den gang) om et eller annet (sikkert sildefabrikken, Kharuma fra Somalia, narkomane i Bengtsfors eller hva som helst, egentlig uten noen betydning over hodet i denne sammenhengen. Ville bare ha det med som en troverdighetsskapende detalj for historien). Som de fleste andre i den alderen satt jeg helt uten å tenke på det (det bør nevnes - for at ingen her skal føle seg ekskludert, at noen drev med slikt på et bevisst plan. Så vidt jeg kan huske, var jeg en av de som gjorde det helt uten å tenke på det. Sikkert til min mors fortvilelse da vi var på Domus og slikt. Tar seg ikke bra ut, uansett alder, å stå med hånda i buksa mens du handler kneip på kjøpesenteret) å fiklet med lemmet mitt, den gang ofte omtalt som tissetassen, tissefanten, snerten - den har på ingen måte blitt pikk eller kuk i slik alder.
Mens Gunhild pakker sild, Kharuma bærer vann, eller Göran setter morfinskuddet sitt, avhengig av hvilken dokumentar jeg sitter og ser, sitter jeg altså der på morrakvisten og napper meg i laksen. Neppe onani i ordets nåværende mening, men vrir litt, napper, drar, klemmer, trykker, fikler og koser (jeg forstår nå hvorfor jeg alltid måtte vaske hendene før jeg spiste, selv om jeg ikke hadde vært utendørs hele dagen. Moren min visste hun, men var kul nok til å heller få det til å virke usaklig i stedet for pinlig).
Jeg sitter og rusker, og har sannsynligvis begynt å dra litt også. Plutselig, som en slags myk gaffel fra bestemt styrer, kommer en følelse omkring penishodet som jeg den dag i dag kan fornemme, uten å noen gang kunne finne de fullstendig beskrivende ordene. Det som skjedde, skjer meg rett som det er i disse dager, men nå er jeg nesten voksen, og hva jeg har mellom lårene har en helt annen både betydning og bruksområde.

Uansett. Da; Forhuden min var rullet bak hodet, og jeg var i panikk. Aldri før hadde den vanvittig følsomme huden på min vesle plomme følt de grymme kjærtegnene av stoff, og støkket, og den på en måte vridde smerten, var overveldende. Jeg ble panisk, jeg grein, jeg løp til mor. Snille mor, men jeg forstår nå, engstelige, lett paranoide mor. Bare sjekk:

Mor er hjemme, far er på arbeidet. Situasjonen var tydeligvis ikke noe moren min ønsket å håndtere på egenhånd (jeg skal ta det opp med henne neste gang hun er på telefonen. Når jeg tenker på det nå virker det smått absurd(?)). Moren min ringer nemlig faren min, og han er pent nødt til å komme hjem for å fikse dette (dette underbygger for så vidt teorien min om at moren og faren min ikke har hatt seksuell omgang mer enn to ganger. Resultatet: meg og min bror.).
Imens tar hun meg med til naboen, og jeg får se Pippi Langstrømpe på video, slik at jeg glemmer det vonde så lenge.

Særlig mer husker jeg ikke, men fatter fikset nok biffen (he, he) han. Da var jeg barn og hadde nutt. Jeg forstår nå at den muligens avanserte til en aldri så liten pikk under denne seansen.
Heldigvis er det ikke mer plass til at jeg kan fortelle om da den avanserte til både kuken og kjøttet. Det var andre boller skal jeg si deg.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish