Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Posten, McDonald´s og en og annen kondom
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Det er mye som fascinerer med barndommen. Rampestrekene er oppfinnsomme, som filmene, og man har da både et sexliv og interessante relasjoner til damer. Som 6-åring lekte jeg ganske mye doktor.Det var en lek som gikk ut på at Sandra (nabojenta som var fra England og som hadde rykte på seg for å bli med på alt) kledde av seg alle klærne og lot meg og/eller andre undersøke. Vi undersøkte nøye, mer vil jeg ikke si om den saken.

Når jeg var nærmere ti år ble jeg beskyldt for incest. Både beskyldningen og anklagerens definering av begrepet incest var langt på vei uriktige. Det som skjedde var i grunnen helt uskyldig. Jeg og en kompis truet en liten bølle på rundt 5 år inn mellom to garasjerekker. Der tvang vi den lille fyren til å ta av seg buksene og vippe fram tissen.


Han gjorde klokt som han ble bedt om. Jeg og kompisen dro en del spøker om at tissen hans var liten og at han ikke hadde hår på pungen. Vi tok fram våre egne tisser, når sant skal sies var de ikke særlig større og like hårløse, og pissa mot garasjeveggen. Det gjorde lillegutt også. Deretter kledde vi på oss, uten å ha rørt ved hverandre, og gikk hver til vårt.

Senere kom guttens bestemor og klappet til meg fordi hun hadde bivånet mine seksuelle overgrep mot sønnesønnen fra vinduet i annen etasje i rekkehuset hun bodde i. Hun mente det var incest og at jeg burde anmeldes. Allerede i tiårsalderen var jeg en kverulant og bedreviter. Jeg informerte bestemora om at incest var seksuelle overgrep mot barn eller ungdom i nær familie, hun var ikke spesielt lydhør, løftet flathånda til nok en ørefik, og da stakk jeg. Feig har jeg alltid vært, i tillegg var jeg flau.

En i ettertid mye omtalt situasjon hendte meg i dobbeltsenga til mamma og pappa. Pappa hadde jobbet nattskift og jeg fikk arbeidet med å vekke gærningen til frokost. Jeg fattet straks større interesse ved den forbudte nattbordsskuffen. Jeg fant noen rare greier i plastikk som beveget seg innenfor embalasjen når jeg gned dem mellom fingertuppene. Pappa lurte på hva jeg i helvete dreiv med, jeg lurte på hva den svarte, ovale greia var. Han svarte at det var noe viktig til mercedesen og at jeg skulle drite i det og legge det tilbake.

Nok sagt. Dette trodde jeg på helt til jeg begynte å like å kaste kondomer med vann i på folk som syklet. En dag satt jeg der med en black jack i hånda og husket at det var det samme som pappa mente å trenge til bilen. Hehehe. Jeg har dissa dem i årevis på grunn av den blemma.
les videreKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish