Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Doktorleken og andre fy-ting
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
De fleste voksne mener barn er uskyldige små engler med uheldige tendeser til ramping av og til, men når det kommer til sex er de helt uvitende til mor eller far bestemmer seg for å fortelle om kroppen i beste Trond-Viggo-ånd.Men sannheten er at fra vi er ganske små har seksuelle følelser, og dessuten et helt naturlig forhold til dem. Sjenert blir man ikke før etter tiss-i-tiss leksjonene.

Hvor ofte observerer man ikke små piker på et par år dra opp kjolen for å vise fram, til sin egen glede og sin mors fortvilelse? Nei, nei, dra ned kjolen, fy! Senere fant vi mye morro i den forbudte doktorleken. Den hadde iallfall vært forbudt dersom de voksne visste hva doktorleken egentlig gikk ut på. "Få se på tissen din `a!! Ja, men da skal jeg jaffal se på din....1,2,3, buksa ned!!"


Å få se på tissen til andre barn tilfredstilte det nyskjerrige i oss, og at noen hadde utover og andre hadde innover var ganske så fascinerende. Til tross for at forskjellen ikke var den helt store den gangen. Det var ganske spennende, men hvorfor er meg litt uklart. Vi trodde at tissen var noe man stort sett bare brukte til å tisse med. Kanskje var det spennende fordi vi ganske tidlig lærte at tissen var noe man holdt godt skjult nede i underbuksa, og som man helst ikke snakket om.

Da vi var små visste vi dessuten at det var litt deilig å ta seg på tissen. Hvorfor det var sånn, var ikke så viktig, men siden det var deilig å ta seg på tissen gjorde vi det så ofte vi kunne. Da fikk vi fy og nei igjen, og ble stående igjen som spørsmålstegn. Hvis det var deilig, hvorfor fikk vi da ikke lov?? Hadde det noe med den mystiske bortgjemmingen nede i underbuksa å gjøre???

Ikke før vi ble godt oppe i årene, sånn i sjette klasse eller noe, begynte det så smått å gå opp for oss. Lektor Kinnebergbråten, eller Kirsebæret, ble behørlig kalt inn for å opplyse om seksuallivets gleder. Etter mye stamming og knoting fikk man en vag ide om noe skummelt som foregikk mellom de voksne, og at det nok var best at vi beholdt underbuksa på.

Og da vi ble så gamle at seksualundervisning i praksis var noenlunde aktuelt, var vi de mest sjenerte og livredde skapningene. Å få se på tissen til noen andre innebar en lang rekke finurligheter som vi ikke hadde helt dreisen på, og helst ville vi vel egentlig ikke se den. Lyset av, øynene igjen og endel knoting her og der. Jeg er sikker på at det hadde gått mye greiere hvis de voksne ikke hadde vært så oppsatt på å lære oss at tissene våre var forbudt område, helt i tråd med god takt og tone.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish