Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Sommerdrikker
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Det er tredve grader i skyggen og strupen er tørrere enn mariekjeks. Som en sjeik lost i sahara snubler du mot nærmeste vannhull, være det seg kjøkkenet eller en middels stor innsjø. Propaganda bringer deg de beste tørsteslukkerne i varmen...

Vann er som kjent alltid best, men det kan lett bli litt kjedelig i lengden, og dessuten altfor enkelt for kjøkkentigre.

1. Milkshake - kald kaloribombe

For å lage god milkshake trenger du tre ting: Melk, iskrem og en blender. Og så kan man tilsette det man vil for å lage en egen vri.
Fyll blenderen sånn halvveis opp med melk (helst H) og kast oppi noen skjeer is. Blend på full guffe til isen er gått inn i symbiose med melka. For jordbærshake tilsettes jorbær, for banan en banan og sjokolade litt smeltet kokesjokolade. En teskje vaniljesukker gir god smak. Espresso kan også brukes med stort hell. Server i høye glass med paraplyer og dilldall, en garantert suksess hos alle slikkmunner.


2. Hjemmelaget juice - sikkert sunt men godt fordet.

Blenderen må til her også - desstuten trenger du frukt. Mye frukt. Fordelen er at man kan bruke den frukten man vil, og blande sammen etter egen smak.
Det lureste er å skrelle frukten først, og gjerne ta ut steiner i for eksempel appelsiner.
Ha en passende mengde frukt i blenderen, tilsett litt vann og et par isbiter og vrooom! Ferdig. En blending av fersk ananas, jordbær og appelsiner er digg i varmen....
Serveres som milkshake.


3. Sommercocktails - ikke drikk for mange...
Her finnes det selvfølgelig et utall varianter, så vi tar med våre favoritter.

Den klassiske: Dry martini
Egentlig veldig enkelt, men folk kan krangle i det uendelige om hvordan denne borgelige deiligheten egentlig skal tilbringes. Det som er sikkert er at du trenger iskald gin og tørr vermouth, isbiter, sitron og helst noen grønne oliven med røde øyne. Barentusiastene synes å enes om at vermothen bare skal rulles rundt i glasset noen ganger for så å tømmes ut, deretter fylles glasset opp med gin. Dette kan selvfølgelig bli litt sterkt for sarte mager. For å gjøre som borgerskapet har gjort det lenge tar du et glass med to isbiter og littegrann vermouth. Fyll opp med gin. Gni litt sitronskall mot kanten av glasset og avslutt med etpar oliven oppi det hele. Morro hele sommern.

For de tørste: Seabreeze
Denne sommerdrinken smaker friskt og deilig. Fyll et glass med noen isbiter og hell over ca. 4 cl. vodka. Fyll opp med tranebærjuice nesten helt til toppen, men du skal ha plass til litt grapefruktjuice. etpar dråper lime til slutt gjør susen. Denne drinken kan vanskelig nytes uten paraply i glasset.

For de søte: Mojito
Ahhh..Hemingways cubanske nytelse står sterkt på lista over beste drinker ever. Litt vanskelig men det er det verdt. Du trenger fersk mynte som får man kjøpt i mange butikker i potte. Dessuten hvit rom, sitronsaft (helst hjemmepressa), sukker og soda. Ha en tre-frie munteblader i et glass, tilsett ca. 2 spiseskjeer sukker. Dette røres rundt hardt noen ganger. Tilsett 4 cl. rom og et par spiseskjeer sitronsaft. Rør godt og ha i isbiter. Tilslutt fylles glasset opp med soda. Mmmmmmmm.......

Hvis du spiser peanøtter til drinkene kan du prøve med et par spiseskjeer sitronsaft over disse også. insidertips når det er varmt. Propaganda tar ikke ansvar for en drepende hodepine dagen derpå.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish