Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Hvem er stjernene tent på?
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Alle har et godt øye til pene ansikter, uansett om man er i et stabilt forhold eller ikke. Alt blir selvfølgelig mye lettere å takle for kjæresten dersom det er en uoppnåelig kjendis som får hjertet til å banke litt fortere. Og ikke engang kjendisene er immune mot små crush på andre kjendiser... Av Monika AgoreliusJULIA ROBERTS
- Jeg har et skikkelig crush på Anthony Hopkins, men det vet han. Det har jeg hatt i mange år...

NICOLE APPELTON
- Mel og Nat digger Brad Pitt, men han er litt opptatt med Jennifer Aniston - de er et så lykkelig og søtt par. Hver gang vi ser et bilde av dem i et blad så klapper vi, de ser så godt ut sammen. Uansett, jeg liker Marilyn Manson (!) og Nat velger Dave Grohl fra Foo Fighers.

MARY ELISABETH MASTRANTONIO
- Jeg fikk ikke kysse George Clooney da vi spilte inn "Den perfekte stormen" og det var skikkelig skuffende. George er en veldig tiltrekkende mann.


ROGER MOORE
- Jeg liker Julia Roberts, hun er topp! Hun er helt spesiell. Skuespill for film ligger i øynene. Julia har utseendet, talentet og er sexy...

ANGELINA JOLIE
- Jeg har alltid hatt en spesiell følelse for Steve McQueen. Bullitt er den filmen han har spilt i jeg liker best. Og High Noon.

MATT DAMON
- Folk tror at jeg og Ben Affleck er homo. Vel, det er ikke sant. Men hvis jeg var homo ville jeg hatt en poster av Brad Pitt på veggen. Jeg ser på Brad og tenker at jeg kan ikke, og kommer aldri, til å se ut som han.

MILLA JOVOVICH
- Bruce Willis er en snill og sofistikert mann. Han er så kjekk og rufsete på en sexy måte. Hvis jeg var gift med ham ville jeg sett på meg selv som en heldig kvinne. Han er en eldre mann, men så hot likevel...Flott kropp, smart og morsom. John Frusciante som spiller gitar i Red Hot Chilli Peppers er også utrolig sexy.

KATIE HOLMES
- Jeg liker Brad Pitt veldig godt. Jeg ser alle filmene hans og tenker; "hey! Jeg er her!! Ring meg!". Og Leonardo Di Caprio, er ikke han alle kvinners drømmedate?

ADAM SANDLER
- Jeg kysset Drew Barrymore da vi spilte inn "Bryllupssangeren". Hun er veldig pen og kysset smakte godt.Men hun klaget over at kysset vårt føltes som å få en snegle ned i halsen....

MATTHEW McCONNAUGHEY
- Jennifer Lopez er veldig sexy. Jeg jobbet med henne og vi fant virkelig tonen. Hun er både strek og sexy, og det elsker jeg. Men hun er opptatt, og det er jeg også.

ALICIA SILVERSTONE
- Benicio Del Torro ("Fear and Loathing in Las Vegas", "the Usual Suspects") er nydelig å se på. Det var lett å spille forelsket i ham da vi laget Express Baggage.

DENISE RICHARDS
- Pierce Brosnan er en kjekk mann. Dessuten er han flink til å kysse.

PIERCE BROSNAN
- Jeg liker virkelig Isabella Scorupco fra Goleneye. Å kysse henne var fantastisk. Hun har fantastiske fyldige lepper...

MADONNA
- Jude Law er til å spise opp. Han er helt fantastisk. Men vi er jo begge opptatt....jeg har visst en greie med engelske menn...

Diskuter kjendiser du tenner på her!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish