Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Skilt ved fødselen - Venstre ved nok et veiskille
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Venstre har egentlig aldri tatt medgang særlig bra, det har historisk sett ofte medført at partiet splittes. Derfor er det vel med noe frykt at partiet går inn i en valgkamp vel vitende om at partiets medlemmer er totalt uenige i sentrale spørsmål som for eksempel EU-medlemskap.En gang var det er parti i Norge. Det het Venstre og var stort sett synonymt med politikk, i hvert fall blant de brede lag av befolkningen. Men for hvert nytt parti som dukket opp, ofte direkte utsprunget fra Venstre selv, krympet partiet mer og mer, og i dag er det vel først og fremst i sammenheng med "sperregrense" vi er kjent med partiet.
Politikken ligger ofte på noe smått og nært, og av og til finner de en sak som fenger. Helt til de blir store nok til å splittes.

- Stem på Venstre fordi du er sjefen, og med Venstre kan du også forbli det etter valget, sier Jennie Johnsen, leder av Unge Venstre. Hun forteller at det for Unge Venstre er arbeidsinnvandring, miljø og skolepolitikk som blir det viktigste i denne valgkampen. At de går på valg som en del av den hellige høygaffel (=treenigheten/sentrumsalternativet), synes hun er greit. Venstre skal sikre at det legges vekt på miljø, et åpent demokrati og god økonomi.

Selv om ungdomspartiet er på delvis kollisjonskurs med moderpartiet i blant annet EU-saken er ikke Jennie redd for at partiet skal få så stor oppslutning at partiet splittes.
- Det var i gamle dager at Venstre ble splittet hver gang de oppnådde en viss størrelse som du sier. Vi er dessuten enige med moderpartiet i at vi uansett ikke bør ha en avstemning i kommende periode, sier hun.
At dette er et minimumskrav for et samarbeid med SP sier hun lite om. At Venstre er Regjeringskåte hersker det imidlertid heller ingen tvil om. Men det blir uansett en regjering uten Frp.
- Vi vil aldri sitte i regjering med Fremskrittspartiet!, fastslår Jennie Johnsen. Men først gjelder det vel uansett å komme seg inn på Stortinget for Venstre.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish