Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
En kommunistisk lunsj
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Skal man være kommunist, skal man være det på ordentlig også, tenkte vi, og la alle andre lunsjplaner på hylla. Her skulle det inntas et måltid kun med ett mål for øye - å øke arbeidsinnsatsen utover dagen.I god kommunistånd skulle alt deles likt, og alle skulle spise det samme. Sort rugbrød ble et naturlig valg - ikke bare smaker det forferdelig, det er sunt også. Det som ble verre var å finne pålegg med kommunistcred. Stort sett alt de hadde i sjappa over gata var produsert av kapitalistgiganter som helt sikkert utnytter sine ærlige arbeidere i den tredje verden. Og det var i det hele tatt svært lite som var impotert fra enten Cuba, Kina eller det gamle Sovjetunionen. Vi så oss nødt til å supplementere med Jarlsberg, laget av hardtarbeidende norske bønder (1 skive til hver), og en skive pølse til brødskive nummer to.


En flaske Cocio fant også innpass, produsert i Danmark uten hjelp fra Coca-Cola og annet kapitaliststyggedom. Alle fikk forsyne seg med margarin selv, men med måte. I solidaritet med dem som skulle spise etter oss. Det gikk som det måtte gå. Ruben ble sutrete og borgelig da han ikke fikk sin daglige pølse, og arbeidsformannen mante til arbeid før vi var ferdige. Det er ikke bare slitsomt å være kommunist, det er jammen kjedelig også.Kommentarer fra brukere

hehe 01/03/2007 - 14:47

Jaja. Nå er det vel ingen kommunister som sier at det skal være sånn. Har spist frokost med NKPfolk flere ganger og jeg fikk loff og sjokoladepålegg.

Ikke for å være han kjipe som ikke ser humoren. Jeg skratta litt da jeg så det. Men likevel setter jeg en kommentar ettersom jeg er en kommunist.

Ifølge kommunistene så skal ting fordeles etter behov, altså ikke likt. Også dersom man innførte komunisme ville ikke ressursene plutselig krympe til et minimum bare fordi det er kommunisme og vi ville da fått ingenting på skiva.

Tvert imot, med sosialistisk planøkonomi ville bedriftene bli mer effektive ettersom svekkelses faktorene som er fakta i kapitalismen ikke spiller inn.

Og vi ville fått digg mat helt gratis!

tross alt er det 5ganger mer mat her på jorda enn vi trenger, altså vi har råd til å fordele!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish