Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Livet i FrP
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Vi leker uvitende barbarer hele dagen og koser oss med det. Bra det bare er en dag, sier nå jeg, hvis ikke kunne dette blitt en fordummende affære. Propaganda vil frem mot valget guide deg gjennom partiene, og hvordan du vil fremstå som en mest eksemplarisk representant. I dag; Fremskrittspartiet


Kleskodeks
Som en god frp`er setter du selvfølgelig komfort foran utseende. Og selvom du er opptatt av utseende har du så utrolig dårlig smak at det blir stygt uansett. Allerbest trives du i taxisjåførjakka og den strykefrie bilbuksa, gjerne i en farge der ketchupflekker ikke synes så godt. Til fest har du goddressen fra Dressmann, i sin tid et kjempetilbud til 499 kroner. Hvorfor sokker absolutt skal være svarte har du aldri forstått, og alt skotøy er greit så lenge det er mokasiner. Det er faktisk ikke så lett å etterligne en totalt smakløs og klasseløs stil.


Mats feiret dagen med å gå uten undertøy, til glede for resten av redaksjonen. Ruben hadde noe som lignet en bilbukse, men den var sannsynligvis alt for dyr til å bli båret av en ekte frp`er. Katja måtte rett og slett kaste inn håndkleet - det finnes nemlig ingen korrekt påkledning for en kvinne i fremskrittspartiet, da de yngre pikene blir fortetrukket uten klær.

Fremskrittsparti-lunch;
Slikt er selvsagt ikke spesielt vanskelig å få tenna i. Hvor du enn måtte befinne deg finnes det nemlig en kiosk i nærheten, og der har de som kjent nesten alltid pølser, sannsynligvis skolebrød, og dessuten cola å skylle ned med.
Vi saumfarte området, og fant den kiosken vi trodde var best (det er i hvert fall der det til en hver tid står opptil flere drosjer parkert utenfor). Wienerpølse i brød og lompe, med potetmos, løk, ketchup, sennep og bønner gjorde virkelig susen. Eller som mannen i kiosken selv sa det; "Dette er jo en skikkelig middag med grønnsaker og greier"....
Dette ble etterfulgt av skolebrød - velsmakende som alltid, og ekte Coca Cola (enhver ekte fremskrittspartiers største forbilde selvsagt). Vi ble mette, men neppe nette.

Fremskrittspart-musikk;
*Er det arrangerte grupper med amerikamoral i høysetet svelges det uten å nøle. Dersom det i tillegg finnes en underliggende fordomsfullhet, er det desto sprekere. USA er uansett malen for alt som er godt.
*Vikingarna - som Senterpartiet, men akkurat der møtes de to ellers så forskjellige partisympatisørene til dans. Du kan derimot skille ut Fremskrittsparti’erne på dongeribuksene og dressjakka.
*Stephen Ackles - har greid seg selv, rotet seg bort i økonomiske komplikasjoner, og bidrar dessuten til Fremskrittspartiets oppslutning. Musikken fenger også de fleste velgerne.
*DDE - kanskje bønder, men med nok oppmerksomhet omkring lavpannet, selvsentrert underholdning til at "alle" kan relatere.
*Eminem - en fantastisk, hvit rapper som representerer seg selv formidabelt, og ikke bukker under for mennesker som vil frarøve mennesker friheten til å gjøre akkurat hva de vil når de vil. Dessuten herlig å se en fin kar som han ta over de økonomiske fordelene fra den kulturen.


Ingen Frp`ere med respekt for seg selv leser egentlig bøker. Men disse 5 har du kanskje liggende:

*Den store vitseboka - alltid gøy på fest, full av artige neger/finnmarksvitser

*Vi menn/Playboy(samtlige årganger)- ikke bare nakne damer, fullt av nyttig vitenskap og interresante artikler om hvorfor det er fint å være mann

*Morgan Kane (tilfeldig utvalgte numre, kjøpt på Narvesen) - lett tilgjengelig og ganske spennende med slemme indianere.

*Donald Duck - fetter anton er en likandes kar, og Donald inneholder overhodet ingen venstrevridd samfunnskritikk

*Tintin - av eksperter kåret til verdens mest rasistiske og sexistiske tegneserie

FILM
Stemmer du Frp liker du sannsynligvis ikke å se på gamle krigsdrama, fordi det høyst sannsynligvis er snakk om propaganda uansett. Europeisk film er det ingen som skjønner noe av og egentlig er ikke amerikansk film så bra heller. Bare noen ganger når humoren er lettvint og alle karakterene uskyldsrene og -hvite.
* Tore Ryen er imidlertid favoritten. En stor skam at ikke han får prøve seg med spillefilm etter suksessene med Karl & Co og Mot I Brøstet.

* Alle filmer med Chuck Norris. Det er noe helt spesielt med å se ham hamle opp med religiøse og politiske utskudd verden over.

* Tom Cruise er også en mann som stort sett får jenta, mens han hamler opp med alle idiotene, men den siste filmen, den med han Cuebrik eller hva han heter, den var det ikke lett å skjønne noe som helst av...

*Arnold Swatchenegger er likevel helten. Han er fra Wien, sånn som wienerpølse og wienerbrød og sånn marsjering i takt.

Kamerater man gjerne skulle ha håndhilst på er:

* Politiet

* Carl Ivar

* Reagan

* Tore Ryen

* En utlending... i sitt eget hjemland.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish