Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Salme ved reisens slutt, Krf ved et vendepunkt?
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Krf lar seg ikke skremme av personlige sammenbrudd eller politiske meningsskifter, Kjell Magne vil sitte ved roret tilsynelatende for en hver pris, og merkelig nok er det mange som er enige i at han bør det. Men hvorfor i alle verdens dager skal vi stole på de kristne nå, etter mange tusen års løgn, bedrag og forfølgelse. Vi snakket med Krfu-leder David Hansen.Etter en bølge av moralske strømninger i folket surfet Kjell Magne og hans gla¿kristne arme for alvor inn i norsk politikk ved forrige valg. Heldigvis rakk vi ikke å kveles av Gud før de ramlet ut av Regjeringslokalene. Nå har vi muligheten til å tømme Stortinget for dem også. Men ikke dersom David Hansen får bestemme.
- Vi trenger folk med større drømmer enn billigere bensin, sier lederen for Kristelig Folkepartis ungdom, på spørsmål om hvorfor nettopp Krf fortjener vår stemme ved valget.

Og trodde du ikke det var plass til drømmer i en verden der religiøse spørsmål setter dagsorden tar du veldig feil. David Hansen tror nemlig på en bedre verden.
- Internasjonal solidaritet er viktig. Et av verdens rikeste land kan gjøre det bedre, sier han.
Kristendommen har som kjent vært ute i verden før, og det er grunn til en viss bekymring i forhold til graden av "solidaritet" som skal utøves. Både korstog og ekstensiv misjonering har vel også hatt dette som unnskyldning opp gjennom årene.
Krf står, i følge David (Hansen, ikke han(/de) fra bibelen), for mer bistand og en delvis gjeldssanering. Mer rettferdig økonomiske vilkår for u-landene. Også er de som Høyre for globalisering men mot virkningen av den.
- Jeg er enig i en del av kritikken som er kommet fram i Praha, Seattle og Genova, men Krf mener at globalisering trengs for å bringe verden videre, sier han.
En annet viktig politisk sak for Krfu er, surprise surprise, skolepolitikken. Her er de som de fleste andre ungdomspartier opptatt av at skolebøker skal være gratis og at lærere skal være kvalifiserte, og han mener at det skal være lettere å starte privatskoler i landet.
- Så lenge skolene følger norsk lov, herunder likestillingslovgivning og skoleloven, så er det greit, sier han, men legger til at han ikke ville ha sendt sine egne barn på for eksempel en ACE-skole (tvilsom skole med religiøst tilsnitt som blant annet har et horribelt kvinnesyn).
- Men vi må tørre å være forskjellige, avslutter han. Med over 2000 års kristelig religionsforfølgelse i ryggen. Religion er ikke hva det en gang var.Kommentarer fra brukere

William 28/09/2003 - 00:56

Smart fyr han derre Hansen!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish