Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Salige er de som lever Krf-liv
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Vi ville forsøke oss på den smale sti og kledde oss salig, lyseblått og vi tok på oss våre bredeste smil. Musikken var god, filmene uskyldsrene og på den syvende time hvilte vi. Sånn gikk det da Propaganda ville leve som krf’ere.


KrFUs leder snakker utKleskodeks
Da Katja ikke kom på jobb grunnet sykdom hadde vi en liten diskusjon om hva vi egentlig mente om denne evinnelige sykelønna. Men da ingen av oss er medlem av LO, og Høyre-dagen ikke er før i morgen, bestemte vi oss for å la saken ligge. Det var ikke for oss å dømme tredjepersoner som holdt tirsdagen hellig og holdt sengen.
Ruben kom imidlertid iført sin lyseblå Adidas-jakke. Krf er nemlig venner med store bedrifter ulikt mange andre, og ganske likt Høyre. Mats hadde imidlertid dradd den litt lengre, og iført en lyseblå skjortegenser kunne han med letthet ha passert som frisk ungdomspastor. Dersom noen har lyst til å kle seg etter de ti bud, som oss, så anbefaler vi for øvrig lyse klær i uka og svart og konservativt på helligdagene. Gjerne med hvit krage dersom du virkelig føler kallet. (PS, ikke dersom du er jente, skilt eller homo, da har du ikke noe med å gå kledd som oss. Utskudd!)

Ellers er sånn krimskrams og kors forbeholdt katolikkene, så ikke prøv deg med en sånn Carew-tilnærming. Slikt kvittet vi oss med allerede i Martin Luthers dager.

KrF-lunch;

Det er ikke umulig hardcore KrF’ere spiser helt streite, ganske tørre rundstykker med ost og skinke til lunch. Vi på redaksjonen er derimot ganske lei slik mat, så vi tenkte å heller kjøre løpet helt ut, og relatere til partimøtekosen, evt. kirkekaffen, som ekte KrF’ere selvsagt er velkjent med. Det skulle bli kaffe og vafler. Trodde vi...
Problemet var at det ikke er altfor mange vaffelsjapper å oppdrive på Alexander Kiellands-plass i hovedstaden. Vi ble nødt til å ty til nødløsninger. Trodde vi...
Kaffe fikk vi, vafler var det værre med. Skikkelig gode wienerbrød derimot. Intet problem.
Riktignok er slikt muligens forbeholdt drosjekjørende Frp’ere, men så er ikke KrF egentlig så langt unna dem. Kaffe og wienerbrød; ikke særlig mettende, men akk, så godt det var. Et par rundtstykker attåt kreves derimot.

Litteratur
Det er i grunnen bare en bok som gjelder selvsagt, og det burde holde for folk flest å lese den. Det er en bok om frelserens unge dager og den er ført i pennen av en av hans mange disipler. Vi snakker selvsagt om boka "Midtbanespilleren Kjell Magne Bondevik og Kristelig Folkeparti" av Vårt Land-mannen Erling Rimehaug. En solid bauta i såvel norsk litteratur, norsk politikk, norsk religion og norsk fotball etter sigende.
"Bedre enn bibelen" i følge en bråte anonyme unge menn.
Ellers går det vel an å lese bibelen av og til for å holde seg oppdatert. Samt enkelte bøker ført i pennen av Franz av Assisi og andre store, religiøse tenkere. Men der går grensen. Snart kommer Kjells egne memoarer, gud hjelpe oss for en höjdare det kommer til å bli!

KrF-musikk;

*Bjørn Eidsvåg - et selvsagt valg for enhver som vil leve KrF-livet. Han synger så fint, er nær de viktige tingene, og har tekster som skildrer det man opplever som hverdagen på herlig fint.
*Jerusalem - svensk hardrockband med storhetstid for lenge siden. Med albumtittel som "Dancing On The Head Of The Serpent" (et knallalbum faktisk), sier det seg selv at dette er tidløs musikk for unge KrF’ere. The serpent kan jo dessuten illustrere både Jan Petersen og Djævæln sjæl.
*Oslo Gospel Choir - trenger vel ikke si stort om dette. Viktig, essensielt og herlig.
*Slayer (bildet) - de pleide å kle seg i gult og svart, for å illustrere det gode og det onde. Melodiøs power metal igjen for den yngre garde, men tidløst, inspirerende (spesielt i en valgkampsituasjon som nå) og drittøfft. Tross ekstremfalsett og sinnsvake puddelhoder.
*Morten Harket - prakteksemplet på en herlig ung (?) mann. Bare så synd at han sannsynligvis stemmer et helt annet parti...

Film
Ah... film. Det finnes selvfølgelig et par must. Sånne godfilmer om enten Kristi lidelse eller gla’voldelige actionfilm med trygg og solid forankring i den vestlige verdens religion.
Eksempler:
* The Ten Commandments med Yul Brynner og Charlton Heston. en storfilm i alle henseende, til tross for at Heston døde av Aids etter et liv som ikke nødvendigvis var levet i tråd med alle de ti budene.
* Life Of Brian av og med Monty Python. Her fortelles historien om nabogutten til Jesus som... nei, vent... dette er da rett og slett å gjøre narr av kristendommen. Fysj og fy!
* Jesus Of Nazareth. Miniserien som går på norske skjermer hver Påske. Over seks timer med religiøs nytelse. Her er alt om livet og levnaden til denne Jesus fra, nettopp, Nazareth.
* Top Gun med godgutten Tom Cruise. Han er medlem av en litt ytterliggående sekt javel, men han forfekter i det minste gudfryktighet og religiøst tankegods.
* Star Wars. I følge mange er manuset her lagt svært tett opp til Bibelen, men alle muslimer og negere og annet utskudd er presentert som utenomjordiske banditter med forvrengte stemmer, svarte effekter og merkelige navn. Superman er en annen film som er forsøkt forklart som en parallell til bibelen.
Ellers er http://www.hollywoodjesus.com/ eller http://catholicvideo.visionvideo.com/ stedet å gå dersom man vil utforske Jesus i filmen, og omvendt.

Fem av dine store forbilder som KrF`er:

*Jesus - ingen over, unntatt Gud, og ingen ved siden unntatt Kjell-Magne

*Egil Svartdal - så kjekk og naturlig at han kan lyse opp den svarteste søndagskveld på TV2.

*Arild Edvardsen - teknologi og religion hand i hand i Sarons Dal

*Martin Luther - hvis det ikke hadde vært for ham hadde vi vært stinkende katolikker enda, og ølsalget hadde vært åpent til etter 20.00 (som forøvrig er etter leggetid)

*Hele Taliban - går i bresjen for et sunt moralsk samfunn, og får samtidig oss kristne til å virke snille og milde.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish