Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Aldri har så mange gjort så mye for så få - Høyres brakvalg
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
En armada av dresskledde står klare til å ta skrittet tilbake i Regjeringslokalene etter denne høstens valg, og det er bare du og jeg som kan stoppe dem. Imidlertid ser det ut som om du er blendet av deres evinnelige avgift- og skattepolitikk, og jeg står ganske alene. Det til tross for at ingen av oss tilhører de knappe ti prosentene som egentlig har noe særlig å tjene på et Høyre-styre.Det kan syntes som om det stygge revefliret fra Høyre (Jan Petersen) har tatt grep omkring hele den politiske debatten, og i skyggen av alle andre har det blåst opp storm fra Oslos beste vestkant.
- Det er et godt klima for å snakke om Høyre-saker nå. Sier Ine Marie Eriksen, Unge Høyre-leder og kjent TV-fjes fra Metropol TV. Hun er innmarri opptatt av politikk og sånt, banner litt i overkant og er og har vært et yndet intervjuobjekt for enhver middelaldrende storavisjournalist kan det virke som. Men dette er anerledes. Dette er Propaganda. Vi lar oss ikke lure eller sjarmere.

- Norge er et av verdens rikeste land som nå har sjasnen til å beholde mer av sine egne penger slik at vi kan skape en bedre skole og drive en fri og rettferdig verdenshandel, sier hun med velkjent Høyre-retorikk. Oversatt til den som ikke kommer til å tjene like mye på som Ine Marie og vennene hennes betyr det nos likt som "La nå de rike få være rike. Alle vet at fra de rikes bord drypper det alltids smuler på alle andre også. (Bare du ikke skulle bli syk, blir skilt, trenger sosial støtte, får barn i eller utenfor ekteskap, bor usentralt eller på andre måter tilhører eliten her til lands)".
- Det er ikke riktig: Vi har for eksempel foreslått en frikortgrense på 2700 kroner som vi får støtte for nå som det er valgkamp. Tidligere sto vi ganske alene om det, sier Ine Marie.
Som i Høyres valgkamp forteller hvordan man nå må satse på skolepolitikken. Dette til tross for at Høyre selv, når de har hatt sjansen, heller har valgt å kutte kraftig i budsjettene til skolene. Løsningen på et regnestykke som likevel skal gå i pluss er privatskoler.
- Forskjeller er bra, sier nemlig Ine Marie.
Særlig for dem som har det aller best.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish