Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Et liv i smakfull luksus med Høyre
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
I dag er dagen da vi sitter på samfunnets første rad og rasler utålmodig med perlekjedene. Vi er født med gullskje i rompa og det er igrunnen ganske deilig. Propaganda har tatt penger på alvor og sett nærmere på hvordan de lever i Høyre.


*Unge Høyre prater utKleskodeks.

Det er marineblått og beige, det er dyrt, og det er merkverdig ofte Burberry. Her er ingen prangende effekter eller farger, det er så nøytralt og kjedelig at man nesten sovner. Men det ser dyrt ut og det sitter som det skal takket være flinke skreddere på Tatler. Det gjelder noen strenge uskrevne regler i høyre som for oss andre kan være uforståelige. Den viktigste er at jo mere penger man har, jo kjedeligere skal man kle seg. Kvinner skal helst ikke se ut som kvinner (dvs noe man vil gå til sengs med) men ikle seg ukledelige ulldrakter eller blå skjorter. Mats markerte høyrevridning med blåskjorte mens Katja korrekt nok hadde børstet støvet av perlene. Ruben var som vanlig på feil planet i en særdeles anarkistisk t-skjorte, så han er stemt ut for resten av dagen.


Høyre-lunch;
Skal man leve Høyre bør det selvsagt være en viss klasse over måltidet, selv om det kun dreier seg om lunch. Helst bør det også koste litt, være på et sted som ser anstendig ut, og ikke i hvilke strøk som helst. Det utelukker selvsagt matpakke, baguetter eller slikt rask. Ketchup er dessuten bannlyst.
Vi fant en "bedre" restaurant like ved politihuset (det er godt å samtidig følge med på at loven ovenfor disse gjengene blir overholdt), bestilte en "bedre" vin, og så over menyen (som, nærmest rørende, hadde en pen mørkeblå stripe på siden).
Det endte med en sofistikert kyllingsalat til Katja, pasta penne med cajunkylling til Ruben og en utsøkt lakseravioli til Mats. Det var i hvert fall det beste vi kunne finne der, selv om det hanglet litt på kaviarfronten og dess like.
Særdeles mette ble vi, vi hadde brukt penger på oss selv, og var generelt svært tilfredsstilt. At vi derimot ikke kunne ende måltidet med en Dry Martini er intet annet enn en skam.

Enhver Høyremann med respekt for seg selv har et velfylt og særdeles klassisk bibliotek. Kanskje ikke så mye for å lese alt som står der, men at bøkene er vakkert innbundet i skinn kan du bite deg i nesa på.
5 bøker du har lest:

*Kåre Willoch: Minner og Meninger - den egentlige landsfader utreder om norsk politikk

*William Shakespeare: Hamlet - en del av pensum på Oxford, og så handler det om konger og slikt

*Jane Austen: Stolthet og Fordom - engelsk og særdeles borgelig om klassemotsetninger i samfunnets øvre lag

*Jan Guillot: Coq Rouge - hvis man først skal lese krim, skal det iallfall være svensk adel med klasse i hovedrollen.

*Adam Smith: Nasjonenes rikdom - filosofen som fant opp kapitalismen. Heldigvis for oss.

Høyre-musikk;
*Mozart - bare et eksempel på mange fortreffelige klassiske komponister. Alltdi et must.
*Morten Harket - Høyre forsøker stadig å stjele mannen ved at han spiller på deres arrangement. Uansett en fin mann med riktige private (les: egosentriske) interesser.
*De Lillos - fra Oslo-vest, taktfulle og akkurat nærme nok denne "gata".
*Oral Bee - artig, liten skrue med sansen for alt som glitrer.
*Uro - representin’ Oslo-Vest. Alltid bra det...

Fem filmer finansmafiaen favoriserer:

*Wall Street - Charlie Sheen og Michael Douglas herjer på børsen, pengene flyter og alt er bra. Dessverre tar den en stygg venstrevri på slutten, men det er bra så lenge det varer.

*Arthur - Dudley Moore som gøyal arving, som vet å gi spenna og alkoholen ben å gå på. Riktignok et uøkonomisk valg av kjæreste, men han sitter i hvert fall igjen med formuen på slutten. Det er jo lov å ta seg noen friheter her og der.

*Pretty Woman - Kjærlighet kan jo som kjent kjøpes for penger, om man skulle være så uheldig å ikke ha en pen pike med borgerlig bakgrunn tilgjengelig.

*Les Miserables - Gøyalt å se hvordan de mindre heldig stilte har det, uten at man må kjenne lukten av de.

*Supermann-filmene - Snur kappen etter vinden. Har i tillegg et hår som holder seg på plass i de mest stressende situasjoner (i motsetning til svikeren Willoch).


Fem personer et Høyre-menneske gjerne skulle ha trykket hånden til:

*Kongen - blått blod, personlig formue, fin seilbåt, og god smak innen brennevin. Hva mer trenger man?

*Harald Løwenskiold - Godseier med enorme eiendommer og et navn som gir adelige assosiasjoner, i tillegg glad i naturen og friluftsliv. Kjernekar, antageligvis med god smak innen (brenne-) vin.

*Donald Trump - Stinn av gryn og omgitt av vakre, unge kvinner. Sleng på dårlig hår og et par kreative regnestykker, og man skjønner at alt er helt i Høyres ånd.

*Margareth Thatcher - Jernkvinnen styrte Storbritannia uten å ta hensyn til dill-dall som snillisme og empati. De har rike har fortjent det de har, de andre...er det litt synd på. Slik skal det gjøres!

*James Bond - Handlekraftig mann, med utsøkt smak og pene manérer. Ulastelig antrukket. Slike hadde dette landet trengt flere av!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish