Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Det politiske parti - på vei fram...
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Et bittelite parti dannet av tøysekoppene Golden og Antonsen har fått sin del av oppmerksomheten i valgkampen. Etter at politikerspirene fikk 8% oppslutning i skolevalget kan de risiskere en plass på Stortinget, noe de ser på med stor ro. Propaganda har tatt en prat med Atle Antonsen om hva de egentlig står for.
I det hele tatt har herrene Golden og Antonsen gått inn for politikken med liv og lyst. De kaller seg folkets representanter og det kan de jo ha rett i. De gjør iallfall det mange av oss andre kan ha lyst til noen ganger, som å avbryte uten poeng i enhver debatt og gjøre skamløst narr av politikkens mindre sjarmerende sider. Det er lenge siden vi har sett gutta uten dress, men den kan de trenge hvis de plutselig blir idømt fire år i Stortingets makt.


Det blir nemlig spekulert i om ikke mange ser på Det Politiske Parti som et alternativt til å stemme blankt for å vise sin avsky for politikere generelt og det de står for. Det er nok en mer effektiv måte, når sant skal være sagt, å få fram et poeng på. Hvis Golden og Antonsen gjør et brakvalg må faktisk politikerne begynne å ta politikerforakten på alvor, og kanskje se at folk flest er drittlei debatt om sykelønn og pensjonister. Men gutta skryter faktisk på seg å ikke mene noe som helst.

-Vi skal jo redde demokratiet, sier Antonsen, som om det skulle vært en selvfølge. Det er nemlig folket som skal bestemme sin egen hverdag - hver dag. Vi er bare budbringere.

Måten dette skal gjøres på er at man rett og slett kan stemme på nettet, og flertallet bestemmer hva Det Politiske Parti skal gjøre.
-Ikke hver eneste lille sak,selvfølgelig, Stortinget har 130 saker i uka og det tror vi ikke at folk gidder å ta stilling til. Men det er de som bestemmer hva våre retningslinjer skal være og hva vi skal mene. Vi har ingen personlige meninger. Med en gang folk ombestemmer seg forandrer vi bare på alt, sier Antonsen fornøyd.

Han er slettes ikke misfornøyd med å være et alternativ til en blank stemme.
-Vi legger oss ikke borti folks motivasjon for å stemme på oss. Hvis de ønsker å bruke oss som protestparti er det greit. Så lenge de stemmer!

Utsiktene til å bli sittende på Stortinget tar Antonsen med godt humør.
-Hvis det skjer, så må vi jo være der, det er vi tvunget til. Vi skal bare gå inn, si hva folket mener og så komme oss ut igjen. Vi vil heller være ute blant folket, avslutter den nybakte politiker, før han går tilbake til en travel valgkamp.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish