Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Livet leker
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Det er allerede hevdet av andre, men det er likevel like sant. Noen ganger er alt helt ok. Som for eksempel på en fredag med tilfeldige, men gledelige godstunder. Tross høst. Eller på grunn av.


Jeg vil egentlig nødig legge ut, og skryte av fordeler ved min jobb og lignende, men det er tross alt en del av den mer eller mindre barnlige driften av klassisk (noen vil kanskje mene banal?) livsglede som bobler i magen akkurat nå. Jeg føler heller ikke behov for å rakke ned på dem som ikke har kjæreste i disse tider ved å blotte hele min lykkelige posisjon i forhold til det.

La oss ta akkurat det kort da, for å være grei;
Tidligere idag fikk jeg, helt gratis, en glimrende lunsj med røkt laks, innbakte herligheter, glimrende, rød vin og det hele, akkompaniert av to nummer av norges soulboy numero ono akkurat nå; Vincens. Slikt kan noen ganger gjøre en uendelig glad. Det gjorde det i dag. Komme seg ut i været, bort fra kontoret en liten stund, og attpåtil med en slik snadderstund. Det kan forsåvidt nevnes at selve pressekonferansen dette var i kombinasjon med var tørr og kjedelig, og holdt av markedsføringsnisser med en urovekkende naiv tro på et produkt som til slutt er nødt til å gå skeis. Alltid et skjær, om du vil.

Det med kjæresteri er ikke annet enn at jeg lever lykkelig med en vakker, intelligent kvinne med sterke meninger og som setter like stor pris på meg tilbake. Jeg unner alle og enhver akkurat det. Med noen andre enn kjæresten min selvsagt...

Men det er noe med akkurat . Fly styrter og krasjer for tilsynelatende nada, både kristen- og islamfundamentalister terroriserer hverandre med fly, gass og bomber fordi mennesker opplever rettferdighet på vidt forskjellig vis, høsten innebærer mørke, regn og mye tilsynelatende uhygge, og det er i tillegg det "helt vanlige, jævlige" som skjer rundt omkring i både den store verden, og kanskje den man beveger seg i akkurat nå.

Jeg er blitt fortalt at det ikke finnes noe slikt som positivisme. Ikke med mindre noen erklærer det som en bevegelse. Jeg er også blitt grundig innsatt i at det er en faktisk filosofi. Okke som; jeg innfører den herved. Positivismen anno 2001. Ikke fordi jeg vanligvis er en gladgutt av det kaliberet jeg fremstår som akkurat nå, men fordi det tross alt finnes uendelig mye som får det til å ile av engasjement, lykkefølelse, relevans og glede. Det er ingen tvil om at det garantert gjør det for alle og enhver.
Det behøver ikke være vanskeligere enn slik det fantastiske svenske skraglepopbandet First Floor Power synger; there is hope when music still touches your soul. På mange måter oppsummerer det muligens det hele; er du ikke tilgjengelig for musikk overhodet, kanskje det heller ikke er håp? Ok, jeg tror egentlig ikke det, men noe i nærheten(?).

Derimot er jeg sikker på at ikke verdens maktsyke overgripere, regnet, kulda, bomber eller flystyrt forsvinner på grunn av musikk. Jeg er derimot sikker på at det kan bidra til at det er enklere å holde hodet hevet.
Dessuten er jeg helt sikker på at det å gå alene på en kafe med to-tre aviser under armen, sette seg med en kopp kaffe og noen sigaretter gjør deg lykkeligere. Jeg gjorde akkurat det i dag. Det gjorde meg lykkeligere.
I det man myser opp mot høstsolen mens gult løv nærmest snør nedover deg, og du etterpå ser at en jente med walkman og lange fletter gjør det samme, vil garantert også gjøre deg betydelig gladere.

Noen har det sikkert grisekjipt hele tiden, og jeg føler i den grad jeg kan det med dem, og unner dem alle enkle gleder som finnes.
Mange blir sikkert mindre glade av å ha brukt tid på å lese om denne emorallingen også, men det gjør at helgen min blir, om ikke betraktelig mye, men litt mer givende av å skrive ned mine fragmenter av erindringer om denne dagen. Mulig jeg kunne holdt det for meg selv, men det gir jeg fullstendig blanke i akkurat nå.
Forhåpentligvis vil noen kanskje oppleve dette som en påminnelse på et eller annet.
Livet leker nemlig dersom man prøver. Man kan ikke leke uten initiativ like lite som leve.Kommentarer fra brukere

DePlugged 29/10/2001 - 17:21

....vakker liten tankevekker

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish