Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Julegavetips for slunkne lommebøker
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Mange sliter med slunkne lommebøker nå før jul. Eller kanskje du er en gjerrigper som helst vil unngå å bruke penger på andre enn deg selv? Propaganda har uansett tipsene! Her er noen måter å slippe billig unna gaverushet:
1. Lag gave selv. Spesielt bestemødre/-fedre blir fra seg av begeistring for slikt. Hva man lager, er nesten uvesentlig, så lenge det er talentløst nok til at det tydeligvis ikke er kjøpt i butikk.

2. Gi noen av dine egne eiendeler. Spesielt mellom venner fungerer dette bra, kriteriet er at man gir noe man egentlig ikke har lyst til å kvitte seg med. En gave som virkelig betyr noe, faktisk.

3. Finn fram noen av de elendige gavene du fikk i fjor, pakk de inn igjen, og send de avgårde til noen andre. Her er det selvfølgelig viktig at man ikke gir gaven tilbake til de man fikk den fra i utgangspunktet, eller noen i deres nære omgangskrets. Fungerer svært bra hvis man f.eks. har slekt på helt forskjellige sider av landet.

4. Har man barn i slekten/familien, duger det fint med en pappeske av litt størrelse. Vi viser til Rema 1000-reklamen.

5. Bilder av en selv er av en eller annen grunn veldig akseptert som gave. Finn et bilde, mekk en ramme, og plutselig har du en personlig og nær presang. Det eneste man bør passe på, er størrelsen (passbilde blir litt smålig) og at bildet er noenlunde i fokus. Litt ute av fokus går greit, det er bare sjarmerende.

6. Ti-kroners marked. Her kan man finne mye rart, som sannsynligvis kan få onkel og tante e.l. til å hvine av fryd og komme med utbrudd som "åh, så morsomt!". Like sannsynlig er det at det er påtatt og falskt, men det er ikke ditt problem.

7. Gå sammen med noen venner og spleis på en boks pepperkaker eller noe i den dur. Knytt en fire-fem pepperkaker sammen med rødt bånd, og skryt på deg at du har bakt de selv. Fin-fin gave, og troligvis ganske velsmakende også.

8. Let blant ditt eget rot. Gå igjennom skuffer og skap, og vi garanterer deg at du finner noe du kan gi bort. Som med mange av tipsene over, er noe av poenget at man alltids kan stole på morsom gave-konseptet. Er noe rart, og litt uforståelig som gave, er det gøyalt og annerledes.

9. Stjel i butikken.

10. Få jobb i Propagandas redaksjon. Du vil fort merke at du får så mye gratis cd-er, dvd-er, filmer, snowboard og ski, bøker og stash generelt, at du faktisk ikke har noe annet valg enn å gi bort noe, hvis du ikke skal oversvømme leiligheten og kontoret ditt med dyrt (og flunkende nytt) utstyr. Ah, vi kjenner julestemningen sitre gjennom kroppen allerede! Ho-ho-ho!


Les også
- Penger, penger, penger


Kommentarer fra brukere

Ruth 11/12/2005 - 19:21

Hvordan gi skikkelige presanger, uten at det koster deg noe: Alle har mottatt gratis til-fra- lapper i posten denne høsten. Bruk disse når du utfører dette trikset.. Når julegavene har kommet på plass under julettreet, er det om å gjøre å bli alene med dem. Si gjerne til de andre at de må gå ut og se den stjerneklare himmelen, og så setter du igang med å bytte ut Til-Fra lappene på presangene, med dine egne, som selvfølgelig er fra DEG. På denne måten blir du den store giver, og alle blir glade i deg. Hilsen høyt elsket.

Den Polse 12/12/2001 - 00:01

Pakk inn torskehoder og annet snop i en boks(pass på at boksen tåler fukt) og send den til slekt og andre (u)venner. En billig og fin presang for alle aldersgrupper.
Send den gjerne i god tid eller la den stå litt i forveien. God Jul til alle untatt verdikommisjonen!

paulsen 04/12/2001 - 16:01

hmmz tips: pakk in tomme pappesker .og når motakeren åpner pakken får du deg en god latter ..=)go jul

irene 04/12/2001 - 12:21

Lag hjemmelagede karameller og pakkdem inn i cellofan, putt dem på et håndmalt syltetøyglass... Super presang. namnam

paulsen 03/12/2001 - 18:14

strikk en sokk

maria 29/11/2001 - 22:45

jeg kan lett jobbe for propaganda. som skribent, evt dekoratør (er ingen kung på html men jeg er flink m/ blyant, scanner og adobe-program). gi meg et tilbud hvilken som helst mørketidsdag.

Redaksjonen 29/11/2001 - 15:23

Det er ikke så vanskelig å få jobb her i Propaganda. Det som er litt verre, er konseptet med at vi skal betale deg for å arbeide her. Det motsatte er mer sannsynlig.

Cordura 29/11/2001 - 14:23

Hvordan få jobb i propaganda??!:)

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish