Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
12 ting vi aldri vil/bør se i motebildet igjen
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Trender og moter både kommer og går. Her er noen som har vært, og som vi helst ser forblir i fortiden;-Oakley-solbrillene som gikk over hodet; enhver ser ut som en bælle med dem, og nedverdigelsen koster attpåtil skjorta.

-Skjørt for menn; hvor mye man enn vil, så ser det fullstendig corny ut. Norske menn er dessuten altfor belemrede av gaynoia for at det noen gang skal kunne bli en skikkelig realitet.

-Persienne-solbrillene; lenge siden vi så dem, men likevel vanskelig å glemme. Ikke minst fordi de var urovekkende ubrukelige, men kanskje mest fordi de så bedrøvelige ut.

-Piratbukser; de få gutta som brukte dem så ut som en dårlig karikatur av Leif Juster, mens jenter bør la bukseplagg stoppe midt på låra eller ved føttene. Alle så ut som de hadde arva av en lillebror...

-Naglebelter; de må endelig være der, men mister likevel den punkete gnisten idet H&M masseproduserer dem for tolvåringer fra Bærum.

-Kjøpesenterproduserte Iron Maiden-trøyer; se forrige.

-Platåsko; de aller færreste makter å gå så de ser noenlunde normale ut med dem, jentene går på trynet hver gang de er på fylla, pluss at de ljuger så det renner med henhold til beinlengde.

-Bukseskjørt; 90% av rumpene ser ut som en kommode i slike, og kan dessuten være grusomt forvirrende for en over normalt klåfingra kar. Skjørt ELLER bukse, ikke samtidig.

-Blondekrager; alle så ut som de var tatt rett ut fra ”Huset På Prærien”, og selv om den serien var både vel og fin, burde den ikke ha noe med norske ungdommers utseende å gjøre. Blanding av pinsevenn og westernbudeie er aldri en heldig miks.

-Tippskjegg; Menn med en kvinnes underlivsbuskas på haka sier seg selv ikke er godt for noen. Sterkt promotert av ymse grunge-orkestre forsvant det heldigvis delvis i takt med at Pearl Jam sang I’m still alive. De tok heldigvis feil.

-Matrosluer; omtrent samtidig med blondekragene, og ifølge visse kilder på vei tilbake. Måtte det aldri skje slik at vi slipper å sitte innendørs en hel sommer.

-Rumpetaske; Farlig for guttas edlere deler idet de begynner å bevege seg og innholdet veier mer enn 20 gram, lite pent på enhver kvinne som enter ser ut som hun har verste vomma eller tidenes mest slaskete, svære kjønnsorgan, avhengig av hvor stramt taska henger (og kanskje hvor).


Les også
- Hitliste, shitliste og happyliste


Kommentarer fra brukere

Bærum 22/06/2005 - 13:53

haha, latterlig å lese hva alle dere imbisiler en gang skrev for 3 år siden om mote.

Selv om ola bukser som er brettet opp og skaut og pannebånd er inn i Bærum, har vi en del mote her som er i en prisklasse at resten av landet ikke har råd til det, nevner f.eks. gucci, prada, lindeberg osv osv...

Dere kan kose dere med okley brillene deres mens vi tar livet med ro med et par Christian Dior briller og litt råning i pappas nye bmw :p

sau 09/09/2003 - 21:39

det styggeste jeg vet om er de skautene/tørklene en del jenter bruker på hodet. hva er vitsen?!?

Redaktøren 05/09/2003 - 18:08

Huff da, Peder. Trist å høre at vårt verdensbilde ikke var 100% overens med dine ønsker. Kom gjerne innom kontoret vårt en dag, så skal du få telle mohikanere... God helg!

Ida K 05/09/2003 - 14:27

Takk for tipzet:>>>
Kozzz og klemzzz:>

Janne 05/09/2003 - 14:18

Har kjøpt mine på Tanum på Karl Johan. De kostet rundt 400,- tror jeg....
Du får bestillt det meste av de er jeg ganske sikker på. På Youngstorget ligger det også en liten butikk med tarot o.l.

Ida K 05/09/2003 - 14:02

Nå er jeg på jakt etter russiske tarot da.
Hvor får jeg tak i det?

Roger 05/09/2003 - 12:36

Jeg veit at Tanumbutikkene har et veldig bredt utvalg når det gjelder tarotkort

Camilla 05/09/2003 - 12:16

Har kjøpt tarot på bokhandleren, men vet ikke hvilke av de som har best utvalg.

Peder André Skoglund 05/09/2003 - 12:09

Snakk gjerne dritt om grønsjens enorme betydning i musikkhistorien( historieløse barnerumper )... Jeg synes derimot det er noe pussig at redaksjonen har valgt å utelukke mohikaner/ hanekam/ kakadue-sveisen på lista si...!
Jeg banner på at redaktøren sitter med en sånn en på hue selv! HAHAHAHAHAHAHAHA!!! Jævla hobbyjournalistikk!!

Snakkes da vett'u,
P.

Ikke joda 31/07/2003 - 17:54

Altså, meldingen foran var til kisen "joda" som sliter sinnsykt. Hold kjeft, joda-kis.

joda 31/07/2003 - 17:53

Den forbanna nordlendingen (se lenger opp) er en slitsom type som ikke vil at folk skal ha meninger. Hold kjeft, kis.

MISS 20/05/2002 - 15:54

SIER BARE EN TING!! drit i moten gå med den stilen du vil!! ikke følg moten som en slave!!!!!!

whateva 14/05/2002 - 18:36

Det e selvfølgeli bæd for dem som føler et press til å oppdatere garderoben kontinuerli med den nyeste,dyreste kolleksjonen. Nei, ta heller å vær kreativ; mix og match! Bruk inspirasjon fra50,60,70 tallet og ørlite fra 80 og 90-tallet og lag din egen stil som passer deg! Dette gjelder selvfølgelig ikke dersom du blir mobba og ikke har et liv på en landsbygd hvor den lokale gjengen krever evt. snowjog, naglebelte, frynseskinnjakke, hanekam e.l.Da kan en muligens synes at det er bedre å omforme seg og stilen fremfor å ikke ha noen av disse taperne som nettverk. Heldigvis er vi frie individer i 2002, hvor alt er mulig og trangsynthet for lengst burde ha vært eliminert.Desverre, bevitner jeg bare flere og flere tragiske tilfeller. Lykke til folkens!Lenge leve Fretex og resirkulering!

Ja 10/05/2002 - 22:00

herregud... hvis alle finner seg en stil som passer til sin egen person så kan folk se normale ut.
Hvis venninda mi eller en poplær b. spears passer i rød trang piratbukse så er det ikke sikkert jeg gjør det!?!?
trenger ikke å gå i det andre går i.... ikke alle passer i de samme klærne uansett..
finn din egen stil. skill deg ut blandt folk med din egen stil...som passer til DIN EGEN kropp. ikke Madonna sin foreksempel..
La folk se på klærne dine når du går foran dem, la de se at det er du som går det.... fordi di kjenner det igjen på klesstilen din.
den er så kul...til DEG ja.
Jeg kan jo ikke gjette meg frem til hvem som går foran meg...nå ALLE går i dongeri miss sixty bukse grå jakke og hestehale.. :/ hva med en egen stil på lager? Prøv deg frem!:)

Jensus christ 03/05/2002 - 21:15

Piratbukser er kanskje noe tvilsomt, men dongeri med oppbrett (somk en piratbukse) er in. Nå håper jeg bare snart å få slippe å se de #&¤%@ buffaloskoa, er lite praktisk for oss gutta på 1,70. For ikke å snakke om de styggeste gigakembosolbrillene som desverre er in for tida. Tights og sykkelbukse har vi heldigvis klart å kvitte oss med. Nå gjenstår bare badebuksa... (og badedrakta;)

- 03/05/2002 - 17:14

Mange folk og mange meninger, men uansett folk bør gå i hva de føler seg vel i, ikke alltid følge motebilde. Mange ganger ser det ganske kult ut. Men har et bittelite snev av kritisk sans en gang i blant ser man fort hva som man kommer til å le av om noen år.
Saggebukser, ikke de som har buksa litt nede på hofta, men de som går med enorme, postete bukser med "grafitti" langt nede på knærne bør vel kanskje ta seg en titt i speilet for å se om noen virkelig kan ta deg alvrolig slik du ser ut.

Følge mote eller være en original - det finnes ingen fasitsvar, men være deg selv uten å være altfor skjenerende for andre...

ja dær har vi d;) 03/05/2002 - 17:13

gå naken jah ...dær har vi løst problemet..du e en ånkli liten smarting du jo eirik:) *smile* *klipe fårsikti i kinne* *klappe på skuldran* :) hehe..

Eirik86 03/05/2002 - 01:11

Gå naken..............

Eirik86 03/05/2002 - 01:10

Stoff er farlig......

Eirik86 03/05/2002 - 01:08

PS.little_eymi Heidi og SolitaryB er folk som jeg er helt enige med....

Eirik86 03/05/2002 - 01:04

Ka faen e d dåkker mase så jævligt for..?
Eg går i gigantiske Cat sko...Svær SouthPole bukse (svær), og skate gensre med hood....gjerne også en fet solhatt....
ser d pent ut...nei....ser d digg ut....nei..e d sexy....nei..Gjer eg faen sånn så folk flest burde ha gjort....JA!...
I quote: Piratbukser er Faen meg ikke ut!!!.......re:....SO!?
slutt å grin!!...
hvis du lige den gamla sledne piratbukså di..så drite du vell hardt i ka folk HER meine..brug an t dagen du dør....

little_eymi 03/05/2002 - 00:51

var det noen som fatta poenget???

little_eymi 03/05/2002 - 00:48

nei "NÅ-NÅ-NÅÅ" må dere ALLE ta dere sammen... PANG!! dere skal gå i hva "dere" synes dere kler best, dere skal gå i hva "dere" føler er best!! dere skal gå i hva "dere" synes er tøfft""" dere skal gå i hva "deres" EGNE FOTSPOR!!! herregud... skjønnerd ere ikke at aldri vil dere ligne hværandre,aldri vil dere ligne noen popstjerne- dere er dere..alle er forskjellige, ALLE ER "DØDS PENE" PÅ SINE EGNE MÅTER"!!! så slapp nå AV folkens å HA PÅ DERE KLÆR SOM ER "DERE"!! vanskli å fatte dette??? det blir bare falskt(og man ser det) når man etterligner en annen person, når dere har på dere noe som er virkerlig DERE er det "FØRSTA _DA_" folk legger merke til "DEG" å hvor avslappa å hvor gådt du har planta bena på jora!! har du på deg noen annen stil enn det som er _deg_ så vil du virke STIV I KROPPEN,HELE TIDEN SE DEG I ALLE SLAGS SPEIL PÅ GATA Å ETTERLIGNE DEG SELV MED ANDRE-SE HVORDAN BUKSEN SITTER PÅ "DEG" Å KANSKJE "OH CHITT,DEN ER IKKE SOM DEN SKAL" dette er feil mine damer å herrer.... bli DIN herre;) ikke skap en annen person til din herre- det er bare rett å slett ikke bra!

Ja 02/05/2002 - 22:34

Noe så idiotisk.Gå i hva faen dere vil!

Sunglasman 02/05/2002 - 13:56

Oakley er utrolig gode briller, og de som mener annet har ikke råd til dem...

red. 02/05/2002 - 10:38

Helt uavhengig om artikkelen er bra, eller om den er ironisk eller ikke, om vi i redaksjonen er noen trendnisser som egentlig lever det som står i artikkelen, så har det i hvert fall trigget en og annen følelse og aktivitet hos folk.
Finnes ikke noe sunnere enn engasjerte folk.

02/05/2002 - 10:16

Det var nok heller snakk om at kommentaren min var ironisk. Artikkelen derimot, var helhjertet alvorlig og seriøs.

Heidi 01/05/2002 - 23:04

'maRen...' her har skjønt det. "Lev livet akkurat sånn som du selv vil, og blås i hva folk sier om deg og din klesstil!!! YTRINGSFRIHET!!"

Artikkelen er ironisk, var det en her som sa? *trekke på skuldrene* mainstream er uansett negativt.

jente_88 01/05/2002 - 20:09

Piratbukser er faen meg ikke ut!
Det er fortsatt MANGE som bruker det, så hva mener dere med "de få som brukte det"?? jeg syns det er greit med en mellomting av micro-sjortser oppå låra og store dongeri-bukser!!!

men alt det andre er jeg enig i...
jente_88

Kenny Lingus 01/05/2002 - 04:16

Jeg er sikker på at i den rette sammenhengen vil hva som helst kunne fremstå som hipt og originalt...-ja, selv persiennebriller med blondekrager og småpiker med fippskjegg.

Og til artikkelforfatteren - om intim-moter:
Hvilke jenter har egentlig utstyrt underlivet sitt med fippskjegg-liknende hårvekst?
-...russiske steroidejunkies???
-...frigide oralsex-motstandere??
-...gjensydde burka-bitches?

Hanna 30/04/2002 - 23:47

Herregud.. Er ikke folk egentlig litt enige i at innerst inne kommer vi aldri til a bli enige pa dette punktet? Jeg er egentlig bare stralende glad, for jeg er i Brasil og har bare toffe klaer herfra. Her er det utrolig lite mote! Og dessuten sa fins det flere forskjellige butikker enn bare H&M og JC sa du slipper a se tre-fire stk med samme plagg som deg nar du gar deg en tur i byen=)

kaiak 30/04/2002 - 12:51

Gutter i skjørt et jo utrolig kult ! Det burde faktisk flere gutter ha på seg ! Men da må man kjøre stilen hele veien ut liksom , ikke ta på seg et skjørt til den svære hettegenseren og skateskoene siden. Kjøre goth-stil.

Jeg er egentlig for å sette de fleste "merkeklær" som miss sixty, fonarina, buffalo .. osv på den listen , og ikke minst alle klær som kommer fra benetton !
Og om man da slanger på saggebukser og caps så vil jeg si at listen er komplett !

NEI NEI.. glemte jo selvfølgelig å skrive alle klær som kommer i forskjellige jævlige farger som lyse rosa , lyse lilla , lyse blå osv..

30/04/2002 - 10:20

...og om det er noen som ikke er helt sikre på om jeg er ironisk eller ikke tenker jeg tvilen synker betraktelig etter dette.

30/04/2002 - 10:16

Som jeg sa litt lenger oppe så synes jeg innholdet i artikkelen var... inspirerende. Det som etter en stund slår meg mer er at det ikke er noen som ytrer en positiv holdning til persienne-briller. Tror det er akkurat dette motebildet mangler nå. Om ikke annet får jeg sikkert gleden av å bli slått ned på åpen gate fordi jeg ikke klarer å holde meg innenfor det som er aksepterte avvik fra uniformen.

Andy 29/04/2002 - 23:58

Flippskjegg er jævlig harry, men derfor er det kult som faen også. Det er jo litt gøy å se ut som en geit......

gutt 16 29/04/2002 - 21:08

Piratbukser og hockey sveis er NAJS!! Et must for alle (eller meg :)

maRen... 29/04/2002 - 18:32

Synes at det meste som ble sagt i artikkelen stemte, men hvis det er folk som vil bruke det så er det greit for meg...det kan være at det er en del av dems personlighet eller noe lignene?!?! Ang den personen som synes krepping er stygt...det er sant, men det er faktisk noen som kler det!!! Folk er forskjellige folkens, FATT DET!!! Det er sånn livet er, og det er jeg glad for...veldig glad for!!

Lev livet akkurat sånn som du selv vil, og blås i hva folk sier om deg og din klesstil!!!

YTRINGSFRIHET!!

. 29/04/2002 - 17:00

det var ironi, hvertfall.. ikke akkurat geniale artikkelforfattere..

29/04/2002 - 11:27

Inspirerende artikkel. Virkelig... Inspirerende. Og innsiktsfulle kommentarer.

Heidi 29/04/2002 - 00:56

Tåpelig. *fnys*
Moter er for tapere. Mainstream er noe shit.

. 28/04/2002 - 23:12

flipskjegg er kult.

. 28/04/2002 - 23:12

flipskjegg er kult.

HALLO 28/04/2002 - 20:34

Piratbukser ER ut!!!! De var moderne i 1999 sammen med skautene....

Hoi 28/04/2002 - 20:25

Skriv rolig.
IKKWE SÅÅN N FHEEER!?!¤#\"=!#¤&"¤¤!!!##\"!
Det er så irriterende.

hufff 28/04/2002 - 03:51

hva er vitsen med 3flasker hårskumm,200gram BRUNKREMM,5lag med shimmer,50lag med mascara,8lag med lebestift + 16lag oppåværandre med lyenskyggen??? nei HVOR I FA.. ER ALLE "NATURLIG PENE" JENTENE?????? hilsen en jente

28/04/2002 - 03:22

moten river i oss...den eier oss! den behandler oss som sin slave-samtidig som den vil leke slave selv!å vi er i dens makt! den raner oss,og spiser oss opp! moten stjæler blikkene våres å hjernevasker oss-moten gjør oss OND! den vil leke _din_ pærsonlighet-men den har ikke god kvalitet! moten skiffter fra den ene til den andre,vi alle henger i dens tråd!!!! hvor er vi i alt dette??? joda,vi _kan_ jo sitte inne på bade i flere timer å forbanne en annen fordi han/hun hadde noe bedre(noen gjør det) du kan bli sittene forran middagen sulten som en ulv-men tar grønnsaker så blir du såm henne/han! moten former oss-å den styrer oss...de som ikke er medlem i den kategorien får svi-betyr ikkeno!åver ser han/ho bare! æsja bæsj!!!!! alle svir får moten-ALLE...moten går tilogme utover de såm ikke vil være dær-for moten har medlemmer som moten skaper!!! bynner å ligne en form for nasisme...moten skaper fiender-den skaper sjalusi-den former oss dumme mennesker....synd at så mange lever i den kategorien.. jeg føler meg abselutt ikke noe bedre når jeg har kjøpt meg en fin bukse såm alle andre digger å kjøper den samme...joda-wow så spennanes klærne blir da!! skulle ønske alle hadde vær sin smak,vær sin stil-etter ens pærsonlie "jeg"!!! men nå bynner jeg å hørez kjederlig ut her- å bynner å bli noe langt det her-*tenke på at noen skal lese alt dette* hilsen et medlem av moten!

misfit 27/04/2002 - 19:11

rettelse: naglebelter

misfit 27/04/2002 - 19:10

sjørt på guta e jo sexy jo!! vel..helst på goth-guta, men sikkert på andre og... nadlebelter og iron maiden-sjortene e ej ganske eni me! tåpeli! e jo ikkje akkurat mote...så alle fjortissa kan egentli bære droppe det...

Kommunsitbananen som synes 80-tallet var sært 27/04/2002 - 19:00

Må si meg fryktelig enig med Johan

Johan 27/04/2002 - 18:19

Tja.... veit ikke jeg... mye av dette her som er stygt. Men hockeysveis og krepphår er ikke nevnt!?! ER det liksom pent igjen, det da!? Nei. Den dagen de andre guttene begynner med hockeysveis emmigrerer jeg til utah, og flytter inn hos de amish-folxa... Nei. 70-tallet er dødt 70-tallet lever!

joda... 26/04/2002 - 21:58

at folk i det store og hele faktisk gidd å diskuter om piratbukse e på moten eller ikke skjønn eg ikke.. hvis folk som bruk piratbukse syns dæm e komfertabel, så keffør ikke la dæm bruk det? keffør ska man kle seg opp før andre? og hvis gutta lik å gå me platåsko, så lik dæm vell å gå me det.. sjøl om det e ytringsfrihet i norge, så syns eg enkelte ting e før tåpent å nevn.. !!

ja 26/04/2002 - 15:11

Jeg er helt enig..Alt er jo helt harry. det er desutten synd for gutta at jentene bruke platåsko. vi blir for høye i dem. jeg har aldri likt at typen har vært mindre enn meg. om jeg ikke attpå til skal bruke platå sko.
men piratbukser kult da;) vi må jo ha en mellom ting. du kan ikke sparke fotball eller springe eller gjøre noe annet enn å stå rett opp og ned. men da sier dere vel at vi skal bruke bukse. men det blir for varmt. så en mellom ting kan være piratbukse. (også shorts, men det trenger vi ikke å komme innpå nå) :)

SolitaryB 25/04/2002 - 14:55

Vet ikke om det skal regnes som moteplagg, men guttetruser (Y-fronts) burde forbys for evig og alltid. De er forferdelige, jeg får gysninger hver gang jeg ser noen (heldigvis svært sjelden). Jeg skjønner ikke hvordan gutter fikk seg sex før boxern ble utbredt.

deg 25/04/2002 - 14:01

det er mye galt med piratbukser selv om det er "på moten". who gives a shit hva som er trenden? ser ikke noe bedre ut av den grunn.

:) 25/04/2002 - 13:56

Piratbukser er det ikke noe galt med! Det er fortsatt på moten!

meg 24/04/2002 - 16:06

så einig, så einig, kem som går rundt i platåsko og mage veske, blondekrage og matrosluer, eg må bare si at dei er langt ute på jordet då.....(ikkje ein fornermelse for bøndene)men til og med ein bonde kan jo kle seg bedre, enn ei fjollete/bimbo fjortis, (kjenner mange av dei), det er så hjævlig og sjå på!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish