Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Robinson avslørt
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon


Vinneren er: Therese Andersen (22)

22-åringen som for tiden er bosatt i Helgeroa i Vestfold, har
foreløpig ikke gjort seg særlig bemerket i de første programmene.
I de få glimtene vi har sett henne på skjermen, har hun stort sett smilt, ligget døsende i sola eller pludret litt for seg selv i sanda. Under kappstridene og konkurransene har hun fremstått helt gjennomsnittlig.

Allerede i midten av juli kunne man lese følgende om Therese Andersen i lokalavisen Østlandets Blad: «etter å ha fått sultfølelse, konkurranse og opplevelser litt på avstand, ser Therese at 47 dager på en øde øy har forandret henne litt».


Blant annet sier hun:
- Jeg merker det ikke selv, men de som kjenner meg godt sier at jeg har blitt roligere, og at det ser ut til at jeg virkelig har oppdaget nye sider med meg selv, forklarer Therese til avisen.

TV3 har forsøkt å kneble media ved å true deltakerne med bøter dersom de avslører hvem vinneren er, før programmene er ferdig vist. 70 000 kroner i bot venter deltakerne(e) som er for sleivete i kjeften.

- Vi kan saksøke i bøtter og spann, sier informasjonssjef i TV3
Marianne Melfald til Propaganda. Og etter stemmen å dømme virker det ikke som om hun bløffer. Men kilder som Propaganda har vært i kontakt med levner ingen tvil om hvem som blir 250 000 kroner rikere:

- Therese vinner til slutt, sier en person til Propaganda. Personen, som ikke er en av deltakerne, har vært i det malaysiske øyområdet der programmene ble spilt inn. Men vedkommende ønsker selvfølgelig å være anonym, av frykt for å få TV3s jurister på nakken.

Avisene i Akersgata hadde under fjorårets Robinsonekspedisjon en avtale seg imellom om ikke å gå ut med hvem som vant. Hvordan situasjonen nå er avisene seg i mellom er mer usikkert, ettersom det er flere journalister fra hver avis som dekker Robinsonekspedisjonen. Trolig vil de, i år som i fjor, skåne seerne, og - kanskje den viktigste grunnen - i tillegg beholde masse godt forhåndsstoff som journalistene kan produsere underveis, mens Robinsonekspedisjonen pågår på TV.

Den unge kvinnen på 22 år hadde med seg en dagbok som eneste personlige ting. Hun har nok fyldige notater fra turen. Da Propaganda tok kontakt med henne, etter å ha blitt klarert av TV3s informasjonssjef, hadde hun dessverre ikke tid til å snakke noe om oppholdet på øya og om hvordan det er å se seg selv igjen på «reality-TV».

- Marianne (Melfald red. anm.) sa det var helt i orden at du kunne snakke med meg, men vi må ta det i morra, for nå står jeg på farten til jobben. Therese Andersen jobber som aerobicinstruktør.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish