Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
DERFOR HATER JEG VINTEREN!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Vinter og traumer er for meg to sider av samme sak. Familien min består av en gjeng med friskuser, og om vinteren skal man gå mest mulig og lengst mulig på ski.Hvis man ikke er veldig begeistret for disse skiturene er man en forræder, i ordets rette forstand. For å være et godt menneske skal man nyte blodsmak i kjeften og fem mil lange turer, fordi smerte er bra, og komfort er for pingler. Når jeg gir uttrykk for at jeg ikke er så glad i disse turene, får jeg blikk av typen ”jøss, du kan da ikke være en av oss?” Og da hjelper det ikke å unnskylde seg med at ”jammen jeg danser jo ballet og går på aerobic i ny og ne!”, for det å danse kan jo alle klare, det er jo for all del ingen sport!

Da jeg var barn og ikke kunne bestemme noe selv, mente min pedagog-mamma at alle barn skulle være ute og base i snøen minst to timer om dagen. Etter skoletid. Jeg skulle likt å se det voksne mennesket som frivillig ville sullet rundt i snøen et par timer hver dag etter en slitsom arbeidsdag. Jeg ville inn til varmen og bøkene mine, men mamma var så konsekvent bare en førskolelærer kan være det. Det endte stort sett med at jeg ble sittende på trappa og vente på at disse to timene skulle gå mot slutten. Mens jeg ble kaldere og kaldere, brukte jeg ofte disse timene på trappa til å tenke ut diverse små historier. Jeg var alltid heltinnen, og jeg lå gjerne ensom med koldbrann og andre frostskader i en mørk skog, og ble selvsagt alltid reddet av en fantastisk helt. Så fantasien fikk i alle fall tid til å utvikle seg, om ikke annet.
Det eneste jeg kan huske å synes være gøy med vinteren var det å stå på slalåm. Det var både gøy, behagelig og litt slitsomt på en gang. Og i tillegg fikk man jo en god dose av denne friske lufta det ble mast så mye om. Men friskusene i familien min har aldri godkjent slalåm som sport heller, fordi man ikke bruker nok muskler, og faktisk blir kjørt opp bakkene. Dermed gikk det friluftsalibiet i vasken.
I tillegg kommer man ikke utenom at vinteren er for jævlig kald! Jeg blir rett og slett sur av å fryse hele tida. Det er kaldt når man står opp, kaldt på jobb, og kaldt når man legger seg. ”Det finnes ikke dårlig klær, bare dårlig vær”- my ass!!Kommentarer fra brukere

Tony 08/02/2003 - 17:58

Vinteren dreier seg kun om å vente på sommeren.

anna 01/02/2003 - 22:34

www.home.no/makkaroni

Bragster 23/01/2003 - 15:16

under krigen gikk vi bare på ski, det snødde alltid da, det var minuis grader om sommern, og vi sløyet fisk hører du meg fisk.

2mas 20/01/2003 - 18:10

vinter er konge :D her i haugesund ser d grått å surt ut uten snøen ! pluss at snøballkrig er ett must ;) men minuset er jo den HelveteS kulda da !!!

Silencia 19/01/2003 - 23:43

Vintern er Kaaald;P hehe

bettis15 19/01/2003 - 18:47

vinteren er flott... i to uker eller noe.. den bittelille perioden ved juletider hvor de fleste av oss synes det hvite,myke snølaget utgjør toppen på kransekaken liksom. men så sier det stopp. også for meg.. det er slitsomt å være så forbanna kald hele tiden! tenk på tørr asfalt, vårsol og lukten av bier og blomster. *aaaah* det er i allefall da jeg ser lyset og yrer til liv igjen.. det er jo en grunn til at vinteren går under navnet, mørketiden..:)

woodobaby 22/12/2002 - 00:48

elsker vinteren. det er da jeg lever. snø er herlig! :-)

dimmu borgir 15/12/2002 - 14:29

vinteren er kald og jævlig jævlig hater sbø hater is hater hater

ingeborg 06/12/2002 - 18:03

Forresten mulig vi er i slekt!Jeg heter Ingeborg Hjort.Og da ligger det vel i familien...

ingeborg 06/12/2002 - 18:00

Kjenner meg veldig godt igjen i historien din!!!!!Pappa er av typen som stod opp klokka seks om morgenen da han var ung.Det hele bare for å rekke å gå noen mil på ski før skolen! Så du er i hvertfall ikke alene om problemet! Men snøen er jo ikke bare ille da...Pen å se på om ikke annet...

mimo 05/12/2002 - 19:11

Hehe. godt sagt du. kulda er no herk, men du må netsen innrømme at snøen er koselig (Så lenge du er inne og ser ut) =) Og snøengler, søte saker :)

Vintergutten 05/12/2002 - 15:29

Jeg er glad i vintern jeg. Snøengler og sånt er morsomt.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish