Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
SATAN I GATAN
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Nytt år og nye muligheter. Blanke ark og….For noe tull!! Hva faen er oddsen for at jeg skal klare å slutte å røyke, drikke, banne, ha tilfeldig sex, bli i destruktive forhold, slanke meg, begynne å trene og se lyst på livet, når jeg ikke har klart det tidligere? Det gikk jo til helvete i 2002, 2001, 1999, 1998 osv. Hva er annerledes med 2003?Nytt år og nye muligheter. Blanke ark og….For noe tull!! Hva faen er oddsen for at jeg skal klare å slutte å røyke, drikke, banne, ha tilfeldig sex, bli i destruktive forhold, slanke meg, begynne å trene og se lyst på livet, når jeg ikke har klart det tidligere? Det gikk jo til helvete i 2002, 2001, 1999, 1998 osv. Hva er annerledes med 2003? Absolutt ingenting! Røykingen klarer jeg maks å holde opp med til vinterferien. Litt peiskos på hytta og…..det er vel lov med en aldri så liten feriesigarett, vel? Og så er vi i gang. Brutte løfter og svekket selvtillit. Ikke noe å hige etter, spør du meg.


Når du tenker på det, er det jo egentlig ganske sprøtt. Først skal man ha et etegilde uten like hele jula. I en omtrent en uke skal man proppe i seg det man klarer av fettholdig mat, for så å begynne et nytt og bedre liv 1. januar, med kli og skummet melk, eller enda bedre: vann. For nå er jo til og med melk blitt usunt. Noe som i seg selv er ganske utrolig. Hvor mange av oss har ikke vokst opp med: ”Nå må du drikke melka di så du blir stor og sterk”? Omtrent like mange som hørte at man får struma av å ikke spise fisk, tenker jeg.
Hvordan skal man klare å leve sunt, når malen for hva som er det varierer hele tiden. Et år er det grovbrød som gjelder. Det neste må man holde seg unna brød i det hele tatt. Det nye er at man ikke skal spise brød, poteter eller pasta. Mat som tidligere har vært regnet som sunt inneholder nå for mye karbohydrater. Og det blir man feit av! Nei, det er ikke så lett å følge med. Neste år er det sikkert noe helt annet som gjelder. Min teori er å fortsette å spise som før. Hamburgere, pizza og pølser blir helt sikket regnet som sundt en gang det og. Alternativt kan du jo gjøre som modellene. Nemlig spise bomull. Det er nemlig ingen kalorier i, og så gir det sånn metthetsfølelse…. I helgene kan man jo skeie ut med fargevarianten: gul, blå og rosa! Nam, nam… Da slipper du i hvert fall å legge på deg. For det vil du jo ikke!? Å legge på seg er jo det samme som å være mislykket. Man kan være mislykket på mange måter. Man kan til og med være slem…bare man ikke er fet.

Vi lever en gal-gal verden når det finnes mennesker som spiser bomull av redsel for å legge på seg. Heldigvis er ikke jeg så fanatisk, selv om jeg må innrømme at jeg har tanker ala var det virkelig nødvendig å spise den sjokoladen, og trenger jeg virkelig en milkshake nå ?
Mitt mål for 2003 er å bli kvitt slike tanker. Jeg skal kose meg dette året. Det eneste forsettet jeg skal ha, er å ikke ha noen forsetter. Mitt råd for 2003 er: Spis god mat, røyk mer, drikk oftere og drit i hva folk sier. Hva så om du dansa på bardisken på julebordet, eller våknet ved siden av en du ikke husker navnet på 1. nyttårsdag? Det er vel ikke noe å bry seg om. Mest sannsynlig hadde du det jævlig gøy kvelden før. Tenn deg en røyk, og stikk ned på makcer`n og spis frokost i stedet!Kommentarer fra brukere

Exel Saga 02/08/2003 - 21:41

Det var betre føyr når man spiste fluesopp og banka dansker

Exel Saga 01/08/2003 - 16:23

Så sant så sant,jeg er helt enig med deg der,man skal spise,drikke og røyke så mye man bare vil for uansett hva du gjør så er det usunt jeg spiser,drikker og røyker det jeg vil selv bra noen andre også har samme mening som meg.
Gjør hva faen du vil her i verden.

tommym 18/02/2003 - 09:34

hahahahaha

anna 01/02/2003 - 22:34

home.no\makkaroni

HamsterKongen 31/01/2003 - 09:54

hehe...

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish