Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
KRISE – ”SHINING,S” AV LEILIGHETEN
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Det er lørdag, og alle vennene dine inkludert deg selv skal på Hurra!fest. bare en hake…….verten har meldt avbud


KRISE – ”SHINING,S” AV LEILIGHETEN

Det er lørdag, og alle vennene dine inkludert deg selv skal på Hurra!fest. bare en hake…….verten har meldt avbud.
Alle vennene dine har enten for liten plass, sure koner, sure menn, barn, dyr, termitter, foreldre…. Katastrofen er et faktum, det er kun et alternativ igjen, og det er å sitte hos DEG!
Hjemme ser det ut som det har vært razzia, etterfulgt av orkan, innbruddstyver har på mystisk vis lånt alle klærne dine og kastet dem rundt i leiligheten, de har spist av alle tallerkenene dine, helt smuler og lo utover stueteppet ditt…..
Men det finnes håp. Katastrofen kan avverges på 1 time hvis du simpelt hen følger vår liste under.

Det finnes kun enkle forutsetninger. Følgende elementer må være til stede;
- støvsuger
- skap
- adrenalin1. Snurre hysterisk rundt i leiligheten og se på kaoset. 5 minutter
2. TA DEG SAMMEN (det er bare vennene dine) 2 minutter

3. Støvsuge!!!! Det absolutt mest nødvendige redskapet, selve nøkkelen til suksess. Hva???? Har du ingen?? Lån av naboen!

Støvsug kun på synlige steder. Eksempel i gangen der gjestene kommer inn, stuen og kjøkkenet. Dropp under skap, sofaer etc. (hvem i herrens navn skal ligge på gulvet og kikke under her?)
Soverommet er stengt for kvelden, men har du badet innenfor soverommet må du dessverre ta i et tak også her. Legg på et sengeteppe som rekker helt ned til gulvet.
Avhengig av størrelsen på leiligheten tar sugingen ca 10 minutter.

4. Kjøkken. Har du oppvaskmaskin er saken biff. Hvis ikke må du stappe alt inn i et skap som garantert ikke vil bli åpnet i løpet av kvelden. Kast/fjern alle møkkete oppvask kluter og håndklær. Spray kjapt med Jif vindusspray, og tørk med et papir eller en mikroklut.(Dette må gå i rasende fart) 5 minutter.


5. Støvtørking. Her er det snakk om det gamle ”feie dritten under teppet” trikset. Tørk kun rundt gjenstandene dine, og bare på de mest synlige stedene. Bytt litt plass på sakene slik at det ikke synes at du bare har dratt filla rundt tingene. Ikke glem tv og stereoanlegg, disse har inngått en pakt med djevelen når det gjelder å samle støv. 10 minutter

6. Øvrig løst rot. Alle aviser, blader, klær og andre syke ting du har liggende rundt må bort. Skittentøy stappes inn i et ledig skap på soverommet, det andre under sengen. ( Det er her det lange sengeteppet kommer til uvurderlig hjelp) Har du bare madrass på gulvet har du et problem her, men tenk nye muligheter. Har du skittentøyet i kurv på badet regner vi med at denne ser ut som et fjell. Legg et rent laken over fjellet. Ikke ha møkkete underbukser liggende synlig til. FYSJ! Du kan så unnskyldende si at du ikke har rukket å vaske tøy før de kom, og at du ikke ville tørke tøy i stuen når du fikk gjester. Dette er en godtatt unnskyldning, og samtalen vil gli bort fra skittentøyet ditt og over på små leiligheter, skyhøye boligpriser og lignende. 10 minutter


7. De to kritiske rom. Bad/toalett. Her kan det ikke slurves. Hår i dusjen? –din gris. Få det vekk! Skrubb vasken og toalettet. Tørk speilet rent for tannkremsprut. Bruk vaskemiddel med sterk frisk lukt. Lukter det rent tror folk at det er rent. Sett frem dopapir og rent håndkle til gjestene. Tøm toalettbøtten, og hell alle stygge sminke artikler i en bag. De pene og dyre kan stå. Har du invitert en spesiell person, kan du tilfeldigvis ha ”glemt” å henge den sexy nattkjolen i skapet. Er du mann funker ikke dette, så sørg heller for at tannbørsten din ser ren ut, og ha dyr after shave fremme. Tørk av gulvet med en fuktig klut eller papir. Husk at vi i gjennomsnitt mister 100 hårstrå om dagen. Ca 80 av dem detter av på badegulvet ditt. Hvis du ganger dette med syv dager i uka, ganger 30 dager i mnd……ja, tallet blir voldsomt. 10 minutter

8. Siste finpuss. Rist putene i sofaen. Legg ny duk på stuebordet. Lider du av strykefobi, og pleier å legge dukene skrukkete inn i skapet? Glem duken, men tørk skikkelig av bordet, sett stearinlys, en pen vase etc. på bordet isteden. Stuen virker mye mer strøken med et pent stuebord. Gjør plass til sko og yttertøy i gangen, sleng ditt eget i skapet, eller under sengen hvis det fortsatt finnes muligheter her. Sett i luftfrisker om du har det, eller spray parfyme i rommene.
5 minutter.

9. Demp lyset!
Har du spotter så sett disse på minst mulig styrke. Eller enda bedre; sett stearinlys rundt i stuen. Gjestene vil rose deg for stemningen du har skapt, og så koselig du har gjort det bare for at de skulle komme. Hva du enn gjør, så unngå for all del vanlig taklys. Dette kan avsløre mange av triksene dine. 3 minutterNå kan festen begynne. Du vil garantert få en festelig kveld uten bekymringer når det gjelder den presentable delen. Når noen i tolvtiden likevel ved en feiltagelse åpner soveromsskapet ditt på jakten etter et håndkle, og dermed får alt rotet ditt i hodet, kan du trøste deg med at dere er alt for fulle til gjøre noe annet enn å le av det hele.

Skål, og lykke til!Kommentarer fra brukere

JustMe 18/12/2003 - 01:08

Funker også fint når man egentlig ikke har tid til å rydde til jul på hybelen, men her kan skittentøy med fordel stappes i en stor bag og tas med hjem, da det garantert er bedre tørkemuligheter hjemme;)

Pjokken 16/12/2003 - 16:41

Fett innlegg!, var i risør i helgen og rydda som fa**! takker... skåål bashir!

Erlend 11/12/2003 - 13:24

Det er pokker ta meg det feteste innlegget jeg har lest! LOL

essa 10/12/2003 - 10:05

Jævla bra oppskrift!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish