Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
FORTELL OSS DINE EGNE SPØKELSESHISTORIER
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Som dere alle vet, har vi i redaksjonen vært å besøkt ”spøkelseshuset” ved Lier. Vi har ikke kommet til kapittel to enda, men vi planlegger en tur om ikke så lenge, og vi skal selvfølgelig holde dere oppdatert.


Vi har sett at noen av dere har hatt deres egne opplevelser fra det samme huset. Vi holdt som sagt på å drite i buksa når vi var der, og har derfor til nå kun vært på utsiden og i området rundt huset. Det vi nå lurer på, er om flere av dere har noen erfaringer fra dette huset? Hvis noen av dere har vært der, eller kjenner noen som har opplevd noe guffent eller uforklarlig så skriv til oss. Det må være seriøst, og fra dette spesielle huset. Vi er ute etter faktiske hendelser, ikke krydrede x-files historier.
Historiene deres vil bli lagt ut på www.propaganda.net, så hvis du vil, skriv navnet ditt under historien din. Det er selvfølgelig lov å være anonym også.

Send historien til redaksjonen@ungdomskanalen.no
Vi gleder……og gruuuuuuuuer oss til neste besøk i The Haunted House in Lier.


Les også
- ”THE DRAMMEN – HOUSE PROJECT”


Kommentarer fra brukere

Bolla og Smile 29/09/2008 - 16:08

Kan noen skrive NOE bra eller? *gjespp*

Marlene 02/06/2008 - 19:36

Hehe.,, Brae spøkelses historier. Men de var ikke så skumla=) ;S;S

meg;) 28/10/2007 - 14:03

Gejnnferd er skumle!!:O

TOM 13/09/2007 - 15:43

Dette er jo en helt useriøs side.

Fatte sner. 13/06/2007 - 19:46

Altså .. dettan e HELT SANT :|.

en gang gikk æ ut...

Særriøst ;O helt saaaaant !!!!
lol at dokker trur på sner historie;s
æ mene ,trur dokker på spøkelsa? (latter i halsen)

Uff..
Dakar folket :))
Dem som e KUL , e eni med mæ (HH)

Sner teit da..fatte sner. 13/06/2007 - 19:43

We , e det noen her som trur på alt køddn ?
Fytti katta

Lol.

hoy 30/05/2007 - 23:06

Hadde sikkert vært spennende de historiene her, hadde det ikke vært for manglende tegnesetting og skrivefeil. Utrolig vanskelig å lese og det ødelegger spenningsmomentene i historiene

Helly! 10/05/2007 - 10:34

du har veldig braae historier MAARRIIAA!!

MAARRIIAA 10/05/2007 - 10:32

wo'ow skuumle historier dere har ass!!

MAARRIIAA 10/05/2007 - 10:07

SÅ DU BURDE VÆRE VELDIG REDD!!!!OÆÆÆÆÆÆ!!!

MAARRIIAA 10/05/2007 - 10:06

det var en gang en mann som ble spist av et monster!!!det er allsår sant!!

h1_9ng 20/01/2007 - 00:19

det var en gang en mann...å han døde!!!!!

R.I.P 01/01/2007 - 05:03

14 år gamleKathrine hadde dratt på fest som viste seg å vare langt ut på natt. 03:00 kom hun hjem ganske så brisen og gikk rett opp og la seg uten en lyd. Hunden hennes Lea hadde sitt faste sovested under sengen hennes og for å føle seg litt trygg før matten pleide Kathrine alltid å stikke hånden ned under sengen og la Lea slikke den. Sliten som hun var tok det ikke lang tid før hun sovnet... Søvnen hennes ble avbrutt av et dunk. Hun skvatt til og gikk ned i stuen for å sjekke hva lyden var. I stuen var det helt tomt og stille og Kathrine slo fast at lyden bare var en innbilning... Etter denne litt shaky opplevelsen gikk hun rett opp og la seg i sengen. I et lite forsøk på å glemme dette stakk hun som alltid hånden ned under sengen og lot seg bli slikket. Hun sovnet fort og ble ikke vekket av flere lyder. Neste morgen gikk hun rett mot badet for å stelle seg. Hun åpnet døren og stillheten ble avbrutt av et kjempehøyt skrik. Midt på baderomsgulvet lå hunden Lea oppskjært med en pels dynket i blod. På veggen sto det med store bokstaver av blod: "MENNESKER KAN OGSÅ SLIKKE..."

SLANK 01/01/2007 - 04:46

HELT ENIG SUR OG BALLESTEIN! UNGER, STOPP MED DETTE NÅ!!!
MVH FRANK

Sur og Ballestein 01/01/2007 - 04:44

VI SYNES IKKE NOE OM AT BARN OG UNGE LEGGER UT SLIKE RØVERHISTORIER PÅ NETTET!!! IKKE NOE AV DETTE ER SANT OG DET ENESTE DERE OPPNÅR ER Å SKREMME NYSGJERRIGE OG DUMDRISTIGE PERSONER!!! SKJERP DERE...
MVH SJUR OG STEIN

haha pia 03/11/2006 - 15:57

det er en film du har hørt om som heter the blairwitch project,d er den beste lavbudsjett filmen laget noen gang,mannen som laget den sa att han hadde funnet filmen først slik att alle gikk å så den men senere røpte han att han hadde selv laget filmen og brugt under 20 000 dollar og tjent in maaange millioner dollar,sjekk www.imdb.com,der finner du d meste om filmer....iosruben@hotmail.com

smhornes@hotmail.com 27/09/2006 - 17:36

det virker itt ulearistisk at den mannen i huset ikke tokk dere for han gjikk jo sikkert på piller og sprøyter og sånt........

marte 28/08/2006 - 16:56

åååå nå ble jeg redd azza:S

camilla 29/06/2006 - 15:09

denne historien er sann!
det var en dag etter skolen da jeg samira sara og kristoffer dro til et gammelt ødelagt hus såm kaltes kråkeslottet, da vi gikk inn gikk først sara å kristoffer inn å så skulle jeg å samira til å gå inn mn vi turte ikke... sara og kristoffer hadde gått heelt på toppen av huset mens jeg å samira sto helt med ingangen i det vi ropte på de, de svarte ikke når vi rope vi ble engstelige å Ropte å Ropte plutseli så jeg en skygge bak gardinen det kunne ikke være sara eller kristoffer så vi sprang opp får å lete etter de vi fant dem heeelt øverst mn da ale var heelt øverst så gikk vi inn på et bad å dær lå det blo i vasken å en sprøyte atme vi ble veldig redde mn fårtsatte å gå innover i huset plutsei hørte kristoffer noe å sa at alle måtte være stille, det var noen såm gikk i trappa... vi ble så redd at vi sprang ut gjennom et hull i veggen å da vi hadde kåmmet oss ut så vi i vinduet helt ævers å dær sto det en mann... etter det har vi aldri vvåget å gå fårbi huset..!

ida&heidi 19/02/2006 - 18:43

en dag da vi var ute ved bekken, fikk vi øye på et gammelt hus. det har stått der i kanskje hundre år eller flere. det var to utehus der. vi gikk ned til huset for å kikke. det var kveld og det begynte å bli mørkt ute. vi hadde med åss en lomelykt. heidi skulle ligge over til ida.da vi gikk litt nermere det ene utehuset og da vi se en trapp. vi va nysgjerrige å jikk inn. Det var veldig gammelt og støvete. Ettervert gikk vi inn i et rom, og der hang det et gammelt bilde av en mann som bodde der for mange hundrede år siden. Vi bestemte oss for å ligge over i det gamle huset. Da vi hadde lagt oss i soveposene hørte vi et knirk, og døra åpnet seg sakte opp. Heidi hadde sovnet og det var bare ida som var våken. ida tenkte det bare var moren som kom for å se hvordan vi hadde det. Resten vil vi ikke si for det er en stor hemmelighet.

den hvite dame 09/11/2005 - 15:21

jeg kommer nok bare vent jeg kommer og henter katten min snart.....+dere som er der!

anonym 09/11/2005 - 15:15

niiiiiiiiiiiiiiiiiffffffffffffffffffffssssssssssssssss- ttttttttttttt

pia 06/11/2005 - 19:37

Denne historien er sann! Det var en gang en tre studenter som bodde i London, to gutter og en jente. De tre studentene skulle bevise at det ikke fantes hekser i skogen. Den kvinnelige studenten ilmet hele tiden. Da det ble kveld begynte de å slå leir i skogen. Om natten akkorat kl 12 begynte de å høre barne skrik å de var veldig redde, men de sovnet noen timer senere. Neste morgen oppdaget de at den ene studenten var bote. Dagen gikk og de fant ikke den andre personen. Da det ble natt hadde de slått opp teltet og da klokken slo 12 høte de barne skrik igjen. Neste morgen våknet de og begynte de å gå ett stykke så kom de til et lite hus i skogen. De banket på men ingen svarte, men plutselig åpnet døen seg. Da de gikk inn så de den andre personen som hadde forsvunnet. Han hadde bind for øynene og munnen. plutselig hørte de et dunk og den ene falt på golvet. (damen filmet alt). Plutselig hører man et dunk til og kameraet og damen detter så slåes kameraet av. Kameraet har blitt funnet men ikke de andre.

pamla 11/10/2004 - 21:10

uuuuuuuu!+ guffent er det

Jack The Ripper 02/02/2004 - 10:18

det er jeg som bor i huset

Tronski 28/01/2004 - 09:43

Si ifra når dere drar!
Jeg vil være med.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish