Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Vi ønsker med dette å reklamere på sommeren 2004
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
I produktbeskrivelsen for sommeren 2004 ble vi lovet alt fra ”rekordsommer”, ”Supersommer”, ”Varmeste sommeren siden 1997”, ”Hetebølger” og ”Tropesommer” til ”Varmere enn normalt”. Men hva fikk vi her i Oslo området og store deler av resten av landet? (Jo da, jeg vet at noen av dere nordlendinger hadde bra vær. Drittsekker.) Drittvær på drittvær. Med et par dager sol her og der, som ikke var mange nok til å sette inn sommerfølelsen, bare nok til å minne oss på det vi ikke hadde.

Propaganda står opp for alles rettigheter, og vi kommer til å reklamere på sommeren til de relevante instanser. Vi håper at staten vil innvilge en ny sommer til alle som kastet bort ferien i en sølepytt og nå sitter og ser ut av vinduene på høsten og vurderer selvmord. Det vi alle hadde trengt hadde vært et statssponsa cruise i det karibiske hav. Med skyhøye oljepriser tjener oljefondet hundrevis av millioner kroner om dagen. Hvorfor ikke bruke de pengene til noe konstruktivt? Som å sende alle mellom 18 og 67 på en ny fellesferie? I stedet for å søle dem bort på ræva investeringer. (Mens jeg er i gang – er dere klar over at pengene i oljefondet bare har hatt en årlig avkastning på 0,4 prosent? Det er latterlig.)


Vi skal saksøke VG og Dagbladet for å ha skapt skyhøye forventinger med forside etter forside etter forside med ”supersommer” overskrifter. Disse forventningene, kombinert med totalt fravær av det som var lovet, har gjort ureparerbar psykologisk skade på mange, det er regelrett mobbing! Jeg kjenner meg som en liten Bondevik! Ikke kødd med sommerværet for å selge aviser, for faen, det er IKKE MORSOMT. Redaksjonen forventer en ENORM sum i tort og svie.Kommentarer fra brukere

Oslo 17/09/2004 - 22:54

Heeei enig as vi ble lurt ihvertfall jeg ble det.. Ville ikke reise bort tenkte oioi det blir SOMMER her joo.. Hvem tror at olje pengene vil gå til en syden tur?.. vi ble jo tross alt lurt.. eller hva?.. viiiiil ha ferie ærlig talt blir GAl av været her..

Nok en nordlending 08/09/2004 - 18:20

Østlendinger vet ikke hva en streng vinter er... Og forslaget om sydentur er jo helt ræva, men en nordnorge-tur kunne vært på sin plass! Send alle sør/øst/vest og restlendinger til nordnorge på sommeren. Eventuelt på vinteren, men da er det fare for at noen blir å fryse ihjel. Særlig østlendinger. Og regn i nord på sommeren kan være ganske herlig, særlig på innlandet, når det kan være vindstille, over 20 grader og regn... Deilig!

Østlending 08/09/2004 - 13:18

Møkkasommer!!! Jeg ble mer og mer deprimert for hver gang vg og dagbladet tok feil med sine spådommer om supersommer. Selvfølgelig gikk jeg rundt og ventet på godværet som aldri kom. Greit nok vi fikk noen fine dager i august. Men da var det jo for seint. Jeg mener vi burde forlange at avisene sendte hele sør Norge på syden tur. Det de tjente på ekstra opplag, ved å lyve om været burde være nok til å dekke dette. De kan kødde med mye, men ikke om været. Og at nordleninga mener vi ikke har noe å klage over, er noe forbanna tull. De burde, bedre enn noen andre, forstå hvor viktig sommer været er for oss nordmenn. Med de strenge vintrene vi har så er vi helt avhengig av varme på sommerne. Så slutt å rakk ned på oss og si det som det er. Dere hater like som oss når regnet pøser ned om sommeren.

07/09/2004 - 08:29

Helt enig. Support for andre browsere kommer i slutten av måneden/begynnelsen av oktober

Snøfte 06/09/2004 - 20:13

Propaganda.net bør se å få noen nordlendinger inn i redaksjonen. Blir mer livlig da. Også bør de oppdatere siden sin, så den funker med andre browsere enn Internet Explorer. Det er bare rare folk som surfer med Internet Explorer når det finnes hundre andre browsere der ute... Og alle mye bedre.

Nordlending^Mortn 06/09/2004 - 12:42

Ja, jeg er helt enig med Nordlending! mange ganger har jeg misunnet dere i sør for det fine været dere har hatt til tider og jeg tør å innrømme at jeg har hatt lyst å flytte til bergen/Asker, men jeg har vært i den lille byen min så lenge nå at jeg føler at jeg hører til her! Midnatt-sol og Nord-lys er fantastisk fint, og det er finest akkurat NÅ på året! =) mange gang har vi det opptil 3-4 gang i uken, iallefall der jeg bor. nå er det rundt 10-13 grader, konstant regn og vind! i natt var det storm (eller sterk kuling). Jeg bor mellom Bodø og Tromsø.

Nordlending 03/09/2004 - 08:29

Det er ikke vår feil at dere bor på feil plass! Hva med å ta en tur til nordnorge på sommeren en gang i blant og se hvordan det egentlig ser ut? Midnattssol osv. Nordmenn skal være et feriefolk, men jeg ser flere tyskere og japanere her i det varme nord, enn søringer!

Jeg kan anbefale en tur på vinteren også, så dere stakkarer får se nordlyset. Jeg var med noen venner fra stavanger i sommer og så en film, og der sukket de og ble helt rar når de så nordlyset på filmen. Jeg satt jo i sjokk, for jeg har vokst opp med nordlyset og skjønte ikke hva som var så spesielt med en gang.

Men, om noen faktisk pakker sekkene en januar ettermiddag og finner ut at de skal ta en tur for å ligge på snøen og se nordlyset danse under stjernene, foreslår jeg at de pakker sekkene med varmedresser og superundertøy og alt de kan finne på, for når himmelen er klarest er det gjerne opp mot ca 30 minusgrader.

Så, alle søringer som klager, syns dere ikke vi fortjener en varm sommer, når vi har en iskald vinter? Fortjener vi ikke midnattssol når vi lever i mørke en god del av året? Fortjener vi ikke nordlys når vi må ut i 30 minusgrader for å se det på sitt beste?

Man får gjerne feil inntrykk av vårt varme/kalde nord hvis man bare er her en kort periode. Prøv å bo et helt år, og opplev kuldeforskjellen på over 60 grader celsius mellom sommeren og vinteren. Vi er ikke døde ennå!

Og en kjapp ting til, hvor varmt er det i sør på en en tidlig høstmorgen? Her var det 15 grader klokken halv åtte =)

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish