Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
George Clooney - del. 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Du er en av de mest populære skuespillerne blant journalister. Alle snakker faktisk om hvor sympatisk du er...
Jeg bestikker dem!

...Men samtidig virker det som om folk likte deg best i From Dusk til Dawn - der du spiller en hard, truende fyr. Hva tror du det kommer av folk liker deg bedre som rasende karakterer enn sympatiske?
Hey, fuck you! (latter) Vel, to tredjedeler av den filmen var veldig artig, en slags Pulp Fiction-liknende sak - og så ble den ganske fjollete. From Dusk till Dawn var en kjempebra rolle, så jeg kan ikke si noe stygt om den. Men det var første gangen folk så meg i en film, etter å ha spilt den snille Dr. Ross. Så det var et riktig rolle å ta på det tidspunktet.


Rollenfiguren i From Dusk till Dawn hadde gode grunner til å oppføre seg som han gjorde, selv om vi ikke skjønte de fleste av dem. Hvis man kan rettferdiggjøre handlingene, da spiller det ikke noen rolle hvor ond man er. Jeg ville slett ikke skygge unna en slik rolle igjen, jeg har bare ikke funnet noe liknende. I alle fall ikke som har vært bra. Jeg har ikke lyst til å bare spille "the bad guy", heller.

Hvordan tror du at du klarte å takle overgangen fra tv til hovedroller i film?
For hver suksesshistorie er det en million som feiler - men blant folk som har slått igjennom på film, så er nesten to tredjedeler fra tv. Så det er ikke en umulig overgang. Det farlige er å ha en fastsatt plan.

Jeg pleide også å ha planer. "Ok, jeg skal gjøre dette, sånn at jeg havner her. Herfra skal jeg hoppe dit..." Jeg måtte lære det samme som jeg allerede hadde lært med tv; å ikke gjøre jobber bare for å fremme karrieren.

Så hva har du lært siden starten?
Det viktige er å velge bra manus. Jeg glemte det når jeg holdt på med tv, for jeg var så gira over å i det hele tatt få filmroller. Jeg tok rollen fordi jeg fikk sjansen til å jobbe med spennende folk, eller fordi det var den første Dreamworks-filmen.

"Hey, det er Batman!", ikke sant. Jeg var ikke i noen posisjon til å si nei til Batman & Robin. Uten den hadde jeg ikke fått sjansen til å gjøre Out of Sight. Det jeg har lært, er at hvis man fortsetter å gjøre sånne roller når man er i den posisjonen jeg er i nå - da er man en dust! Da har du solgt deg. Jeg snakker om meg selv her, ikke noen andre.

Hvilken type film har du selv mest lyst til å være med i?
Nå har jeg sjansen til å gjøre saker som Three Kings, og uten meg hadde ikke den filmen blitt laget. Det er den typen filmer jeg burde lage nå. Hvis man mislykkes, så gjør man det i alle fall mens man forsøker å gjøre noen bra.

Jeg har funnet ut at når jeg er ferdig med jobben så er jeg ferdig med jobben - så får tiden vise hvorvidt det er vellykket eller ikke. Hvis ikke, så får jeg bare finne på noe annet. Hittils har jeg fått sjansen til å gjøre de filmene jeg liker uten å ha hatt en stor hit, så det går jo ganske bra...

Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish