Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Stjernene om skrekkfilmer
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Av Monika Agorelius


Propaganda har snakket med skrekkfilmstjerner om hva som skremmer vannet av dem...
Freddie Prinze Jr.
"Jeg glemmer aldri da jeg var 14 og så Jacobs Ladder for første gang. Jeg hadde mareritt i ukesvis etterpå. Men den skremte meg ikke nok til å slutte å se skrekkfilm.

Jeg har sett alle sammen; Exorcisten, The Omen, Nightmare on Elm Street...Alien var en annen film jeg ble skikkelig skremt av, etter å ha sett den så jeg aliens i alle trær!"

Jennifer Love Hewitt
"Jeg er veldig lettskremt, så det er ikke så lett for meg å spille i skrekkfilmer.Etter at jeg hadde vært med i "I Know what You did Last Summer" friket jeg helt ut hvar gang jeg så en fisker.

Jeg har aldri vært skrekkfilmfan, men for noen år siden så jeg endel på video. Jeg så The Shining, men da ble jeg så redd at jeg måtte sove i mammas seng og hadde de verste marerittene."

Devon Sawa
"Jeg vokste opp med skrekkfilmer. Da jeg var 12 pleide jeg og vennene mine i Vancouver å leie masse skrekkfilmvideoer. Du vet, alt som hadde ordet død i tittelen. The Killer Chain Saw er ingenting mot det vi pleide å se på lørdager.

Carmen Electra
"Den første filmen som skremte meg var Exorcisten. Jeg husker at jeg satt foran TV`en sammen med mamma. Da filmen var over kunne jeg ikke sove alene, jeg måtte sove sammen med mamma fordi jeg var så vettskremt.

Jeg klarer fremdeles ikke å se den filmen. Hvis jeg er hjemme og de viser den på TV må jeg skifte kanal med en gang, jeg er så redd for sånne satanting. Det skremmer meg mer enn fyren som prøver å bryte seg inn, i det minste kan man komme seg vekk fra ham. Men et spøkelseshus kan man ikke en gang komme seg ut av."

Jared Leto
"Jeg elsker skrekkfilmer når de er bra laget. Jeg digger The Shining, Carrie og Invasion af the Body Snatchers med Donald Sutherland. Det er så gøy å bli skremt. Da vi spilte inn Urban Legend var det en skikkelig spooky stemning på settet. Klokka var tre om morgenen, det var fake regn, jeg sto midt den mørke skogen og måtte løpe skrikende fra noen. Det er ekkelt.

Jeg vet ikke om jeg hadde spilt i en skrekkfilm igjen. Jeg var redd etterpå, for å være helt ærlig. Da vi holdt på var jeg veldig rolig, men da jeg tenkte på det etterpå ble jeg skremt."

Rachel Leigh Cook
"Jeg har ikke sett noen av de skrekkfilmene som Halloween eller the Faculty. Jeg sa til kameraten min, Josh Hartnett, at han ikke måtte ta det ille opp, men jeg kunne ikke se noen av filmene hans fordi jeg hadde fått mareritt."

les mer!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish