Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Propaganda goes ghostbusting - del 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Spiritisme
Hvis Boris finnes skal vi ha kontakt med ham. Litt spiritisme er nok måten , mener Henrik høylytt. Så vi finner fram glass og Oijabrett. Come on you spirits, we`ll lock you up! Espen forteller oss skrekkhistorier om folk som har blitt gale av å leke ånden i glasset og nekter plent å ta ansvaret for seansen. Men vi flirer bare rått, skal det chattes med åndene så skal det chattes.

Så sitter vi der, da, dypt konsentrert med fingeren på glasset. Og hva skjer? Langsomt staver glasset ordet "kuk"...
Etterforskningen tok imidlertid ikke lang tid. Mats var skyldig som Hannibal Lecter og måtte beskjemmet gå på gangen. Da vi prøvde uten å jukse skjedde det ingenting. Vi stemte ut Oijabrettet sporenstraks og bestemte oss for å ta en runde i huset.

3.etasje og tårnværelset er det første vi skal sjekke. Vi skrider opp baktrappa med stor skepsis. Er det sant at spøkelser spiser små piker? Og har de røde, lysende øyne? Riktignok er det endel mørke kroker i tårnværelset. Men det er ingen spøkelser der. Tror vi....

Hysj! Henrik hører stemmer, han er helt sikker. Etter intens lytting er det allmenn enighet om at stemmene befinner seg inne i Henriks eget hode, og at ikke engang en parapsykolog kan gjøre noe med det.

Død og trinn i trappen

I og med at Boris ikke er i tårnværelset må han være i kapellet. Han har sikkert gjemt seg der hele tiden, luringen. Men nå er det på tide å komme fram snart. Vi setter hardt mot hardt og tar fram tarotkortene. I og med at ingen av oss har interessert seg syndelig for slikt har vi ingen ide om hcvordan man bruker denne avanserte utgaven av kortstokk. Vi bestemmer oss for å trekke et og et kort. Mats er førstemann og trekker "død".

Det var litt skremmende for Propagandas selverklærte macho, så han insister på å få trekke igjen. Han trekker det samme kortet. I det han trekker "død" for tredje gang på rad hører vi et brak. Tydelige skritt i trappa taler for seg selv, og plutselig er det ikke gøy mere. Vi klamrer oss til hverandre og hvisker et prøvende "hallo".

Et skarpt lys treffer oss i øynene. Lyset fra en lommelykt. Det er securitasvakten som tar midnattsrunden. En ung dame, til og med. Det er bare litt flaut. Egentlig er vi glade for at det ikke var Boris.

Edderkoppen

Etter at Mats har fått i seg et par vodkashots blir vi modigere og bestemmer oss for en runde i den gamle hagen. Vi tusler rundt i buskene uten å finne noe som helst mystisk, ikke en gang en aldri så liten ugle. Og selv om vi prøver for harde livet klarer vi ikke å se gjenskinn av ansikter i vindusrutene. Slukøret vender vi tilbake. Fotografen er også skuffet. Han hadde gledet seg så veldig til å ta bilde av spøkelset.

Men det kan jo nevnes at Henrik fikk en edderkopp i skjegget, og det var ordentlig skummelt. Spøkelser finnes kanskje ikke likevel, men vi gir litt faen. Redaksjonen er slitne og trøtte og vil hjem til sengene sine.

Det er fremdeles stille i gatene når vi går ut av porten. Mats og Henrik snur seg. Der var de igjen. Stemmene. Vi hører dem faktisk alle sammen. Machoer som de to førstnevnte er, går de inn igjen. Alene. De fant ingenting, men hørte stemmene tydelig. Og huset var helt tomt. Kanskje finnes det en naturlig forklaring, men jeg vet ikke hva det skulle være.

Så kanskje finnes de likevel...spøkelsene, altså...
Kommentarer fra brukere

ida 16/04/2002 - 09:49

dødskolt!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish