Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Elendige kostymetips for Halloween!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
10 lusne tips for deg som ønsker å skille deg ut på Halloween-kostymeballet... Av Espen Svenningsen Rambøl.


1. POTETSTAPPE-MONSTERET
Kle deg naken. Gni deg inn med rundt fem kilo potetstappe, og vent til det størkner litt. Sett en svart sokk på tissen (hvis du er mann, som pike har du større valgmuligheter. Et fotografi av f.eks. en bever er jo gøyalt), og ta på deg en morsom topplue.

Gå bort til folk du ikke kjenner mens du veiver rundt med armene og hyler; "Jeg er potetstappe- monsteret, ju-hu. Po-tet-stappe-mon-steret, buse-buse-buse! Nå kommer jeg og tar på deg!!" Osv. osv. Vil garantert skremme de fleste.

2. GODZILLA

Ta på deg en grønn stillongs, matchende t-skjorte, og lag en stor hale av skumgummi (har du god tid eller mye penger kan du gjerne gå til anskaffelse av en mer naturtro Godzilla-drakt). Plasser en rekke byggesett-hus og matchbox-biler rundt i leiligheten - og for å gjøre illusjonen komplett er det er fordel om alle gjestene på festen din ellers er dverger.

Slå dvergene overende med halen din mens du tramper på husene og brøler uforståelige ting på japansk. Ønsker du å kle deg opp som den amerikanske utgaven av Godzilla kan du nøye deg med å være småkjedelig og mislykket - gjerne med en pute på magen...

3. DARTH VADERS HOMSETE HALVBROR DIDRIK VADER
(fungerer best for menn) Kjøp deg en Darth Vader-maske, og mal den rosa. Ta på deg en fargerik slåbrok, og kom med bløte vitser om "lyssabelen" din. Fortell alle at du akter å la Jean Paul Gaultier dekorere dødsstjernen, og designe nye drakter for de deilige stormtroppene dine. Dra på nachspiel til Jan Simonsen, og prøv å innbille ham at han er Luke Skywalker.

4. FITTSTIM-HEKS (fungerer best for jenter)
Utstyr deg med vorte på nesen, sopelime, snekkerbukser, rullings og full pupp. Fortell alle at du tar anstøt av ordet heks, og forklar at du bare "gjør opprør mot skjønnhetstyranniet". Fortell alle i en radius på 300 meter at menn er pornofikserte møkkamennesker med bæsj i hodet, som bare er ute etter fitte, øl og fotball. Rop "vi jenter kan, vi jenter vil!".

Hvis noen av jentene sier seg enige med deg, foreslå at dere tar en tur opp på soverommet for å snakke om saken på tomannshånd. Får du avslag, hopp ut av vinduet på soplimet med en kaklende latter. På sykehuset kan du skrive lange innlegg i Dagbladet om hvor misforstått du er.

5. SPØKELSE
La deg overtale til å komme på en kjedelig fest, og la så være å møte opp. Sitt hjemme. Når noen spør hvor det ble av deg, fortell dem at du "var der i ånden".

6. DØNKEREN FRA HELVETE
Smink deg opp som en zombie, dynk (eller "dønk", om du foretrekker det) klærne dine med "tynner", og gå med knekk i knærne. Strekk ut høyrehånd mens du mumler til alle "høykhomhpis,kanjegfåenbhitavlihllehjernendihn,ehller?" om og om igjen til noen banker deg opp. Fortsett til noen skyter deg i hodet.

7. ARVE HITLER
Følg Cartmans eksempel, og mal en liten Chaplin-bart under nesen. Hvis noen spør om du er Hitler rister du ivrig på hodet, og sier "Nein, nei - ich er bare en penschjonert forretnungsmann fra Brasil". Syng gamle Marlene Dietrich-sanger for full hals mot slutten av kvelden, og rop fornøyd "Nein folkens, schkal wi ta ein tur und invadere Polen, eller?" før du tar livet av deg i en bunker. Bør ungås på Halloween-festene til FRPs bygdelag, da sannsynligheten er stor for at noen vil dukke opp i samme kostyme som deg...

8. ROLL ON
Barber deg skallet, og gni inn hodet med parfyme - og stikk hodet under armene til folk du møter. Ønsker du å gå som deodorant-spay kan du helle en flaske godlukt i munnen, og sprute det ut over armhulen til tilfeldig valgte folk. Garantert en slager. De mer freidige kan forsøke seg som intimspray.


9. ELEFANT (Fungerer best for gutter)
En ypperlig siste-liten-kostyme, så lenge det er varmt i rommet. Vreng bukselomme utover, og stikk tissen ut av buksesmekken. Forsøk å drikke opp ølen til venner og kjente med snabelen. Spør om peanøtter, men løp hysterisk og gjem deg hver gang du ser en mus. Imponer alle med din gode hukommelse.

10. DEN USYNLIGE MANNEN (eller kvinnen/kvinna)
Møt opp på festen naken mens du utbryter "Du kan høre stemmen min, men hvor er jeg?" Løp rundt i rommet mens du plukker opp ting og roper "Se; glasset svever! Wooo, et flygende askebeger!" Hold på til noen påpeker at du er naken. Se deg rundt og si skuffet; "Åh, du kan se meg? Æsj, da virker ikke den magiske formelen allikevel. Nedtur." , før du tusler slukøret hjem igjen. Gjenta hver halvtime.Kommentarer fra brukere

anita 24/10/2007 - 14:08

hvem faen tror du gidder å løpe naken rundt på party? ikke mange..men goe forslag

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish