Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
En Morder I blant Oss - del 3
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Med sangen "Night Prowler" av AC/DC kunne Richard Ramirez I 1984 og 85 varme opp i timesvis til en helaften bestående av voldtekt og mord. Og ikke nødvendigvis i den rekkefølgen. Han terroriserte Los Angeles og San Fransisco ved å bryte seg inn i hus, for så å se til at de beboende aldri våknet opp.

Med sine offers blod malte han pentagrammer på veggene og ofte tok han med seg et øye eller to som minne. Riktig nok ble ikke Ramirez arrestert for mord, men for å ha stjålet et smykke. Mens han satt inne tegnet han ved hjelp av sitt eget blod et stort pentagram på cellegolvet, samtidig som han skrøt over å ha drept minst 20 personer til en medfange.


Politiet skjønte straks sammenhengen og tiltalte ham for samtlige mord signert med djevelens tegn. Ramirez nektet å ta imot advokat, og holdt lange taler om satan og den mørke makt under rettsaken. Som den kokainavhengige, epileptiske kleptomanen han var, iført svarte klær og solbriller, trodde Ramirez at Satan skulle beskytte ham fra å bli dømt. Og som svar til dødsdommen sa han: "Big Deal. Murder comes with the territory, see you in Disneyland". Richard Ramirez sitter på dødscelle i San Quetin.

"Repeat not the errors of the Night Prowler and show no mercy. I will be avenged... Lucifer dwells within us all." - Richard Ramirez.

Etter å ha blitt spurt om hva han elsket mest på denne jord, svart unggutten Henry Lee Lucas at det uten tvil var eselet hans. Dermed tok moren frem hagla fra skapet og skjøt det. En kan vil si at unge Henry hadde et ganske så anstrengt forhold til sin mor, som forøvrig livnærte seg gjennom prostitusjon i delstaten Virginia. For å unngå å la sønnen få komme i kontakt med noe som kunne minne om en normal vennekrets, lagde hun permanent på håret hans og tvang han til å gå på skolen iført jenteklær over en periode på nesten tre år.

Det er vel ikke så rart at Henry begynte å drikke i en alder av ti, og innledet et homoseksuelt forhold med sin bror, som ved et "uhell" pirket ut det venstre øyet hans. Da Henry var femten år drepte han ei lita jente. Hun skulle bli Henrys Lee Lucas første offer av i alt 157 påviste. Henry selv mener han har drept over 300. Da Henry i 20 årsalderen giftet seg i Michigan var han overbevist om at han var fri fra morens jerngrep . Det trodde han til hun en gang møtte opp på den lokale baren. Der slang hun et par sårende meldinger, og Henry kvalte henne for så å voldta henne rett utenfor bar lokalet.

Han ble dømt til 40 års fengsel, men kom ut på prøveløslatelse i 1970. Dette tiltross for at han hadde overbevist psykologer om at han hørte sin mors stemme kommandere ham til å drepe, og nektet å forlate fengselet. Men ut skulle han, og drepte gjorde han; sitt første offer, mindre enn 300 hundre meter fra fengselsmuren.
I 13 år fortsatt Henry å drepe, voldta og spise sine offer sammen med sin sinnsvake partner Ottis Toole som han møtte i 1976. Siden Henrys metoder var så varierte, klarte aldri politiet å finne noe mønster i hans jaktmetode, men han ble tiltalt for et mord i Texas.

Henry lo da han ble tatt og forklarte at det var flere hundre lik der ute. I over et år ble Henry frivillig med på en rundtur rundt hele USA. Han beskrev nøye, med navn og utseende, hvor 156 kropper lå spredd. Selv påsto han at det var cirka dobbelt så mange lik igjen, men hadde dessverre glemt hvor de var. Henrys mor fortalte ham en gang at han ville dø i fengsel, Henry venter på sin dødsdom Texas.

"I was bitter at the world. I had nothing but pure hatred. Killing someone is like taking a walk outside. If I wanted a victim, I´d just go get one." - Henry Lee Lucas.

Klokka er 6 om morgenen og jeg har for lengst sluppet opp for øl. Hva er det naboen banker sånn i kjelleren for på denne tiden av døgnet? Kanskje er det disse som faktisk tilbringer hele natta på å komme til bunns i et sykt sinn som skulle vært låst inne. Kan en tenke seg en større innflytelse på noen liv en å ta det? Å leke dommer, jury og bøddel på en gang? Jeg tror jeg går og legger meg. Drøm søtt...Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish