Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
En Morder I Blant Oss - del 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

" I wish you all had but one throat, and I had my hands around it" - Carl Panzram

En av de sykeste personene som har gått på denne jord, er inspirasjonskilden til filmer som Psycho og Nattsvermeren; Ed Gein. Under en strengt pietistisk oppvekst i Plainfield, Wisconsin, lærte Ed og hans bror at sex og jenter var galt. Da moren og broren døde med mindre enn et år fra hverandre, oppdaget Ed at han plutselig var helt alene og trengte en hobby.

Hadde han valgt frimerker, mynter eller modellfly hadde han ikke vært på langt nær så kjent som han er i dag. Nei, Ed Gein måtte velge håndarbeid og anatomi, og klarte på den sykeste måten å kombinere disse. Ved hjelp av sin venn Gus gravde han opp lik fra den lokale kirkegården og tok dem med hjem for å studere. Ed ble først morder når Gus måtte forlate ham tilfordel for et mental sykehus. Han skjøt to personer for så å bli tatt på fersk gjerning i et forsøk på å stjele et kassaapparat. Politiet møtte selvfølgelig opp på døren til ensomme Ed, og oppdaget ting som får Jeffrey Dahmer til å virke som en vegetarianer: Et hjerte i en stekepanne på ovnen; innvoller i kjøleskapet; en skoeske med fire neser i; et par strømper laget av menneske hud; suppeboller laget av hodeskaller, ni masker laget av kvinnelige ansikter; en tromme laget av menneskehud tredd over en metallboks; fire stoler med trekk av menneskehud foruten groteske kunstverk laget av kvinnelige kjønnsorganer.


Etterforskere utregnet at Ed Geins hus inneholdt avlevninger fra minst 15 kvinner. Under forhøringen fortalte Ed at han hadde utført disse handlingene under fullmåne. Han innrømmet mord og nekrofili, men nektet sterkt å ha stjålet kassaapparatet. Det skulle han bare låne for å finne ut av hvordan det fungerte. Ed Gein ble erklært sinnsyk og døde i 1994.

" I didn´t want to harm the man. I thought he was a very nice gentleman. Soft spoken. I thought so right up till the moment I cut his throat" - Perry Smith.

Albert Fish elsket barn. Han elsket dem kokt med gulrøtter og løk. Han elsket også å spise avføring og å putte brennende ulldotter opp i anus. Fish flippa antakeligvis da hans kone forlot ham til fordel for en annen mann. Han fikk utrolig nok foreldreretten til barna, som han forlangte skulle spise rått kjøtt sammen med ham hver gang det var fullmåne, for så å rise han på stumpen med planke full av spiker.

Og om ikke det var nok, hadde han personlige samtaler med Jesus, som visst nok fortalte ham at hans oppgave på denne jord var å kastrere smågutter. Naturlig nok ble Albert Fish USA´s største hatobjekt i 1934, da han i et brev til ei ti år gammel jentes mor fortalte hvordan han hadde tilberedt datteren i ovnen med grønnsaker og saus. Fish ble raskt pågrepet og dømt til døden ved den elektriske stol. Det ble påvist over femten barnedrap, men selv mente nekro-kannibalen at tallet lå på rundt 200.

Albert Fish gledet seg til sin dødsdag, og hjalp til og med bøddelen med å feste elektrodene på kroppen. Første forsøk feilet riktig nok på grunn av kortslutning. "The Moon Maniac" hadde nemlig kjørt over flere 10 talls nåler gjennom sitt kjønnorgan for en liten ekstra "thrill"s skyld.

"What a thrill it would be to die in the electric chair. It will be the supreme thrill. The only one I haven´t tried" - Albert Fish

les videre...Kommentarer fra brukere

Kristine 04/12/2006 - 13:46

Syke folk! Holder på å skrive en særoppgave om Ed Gein. Det er så sykt at det er fascinerende.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish