Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Mens vi venter på sommern....
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Vinter er noe ekkelt noe som ikke blir bedre av at det har sluttet å være sommer i dette landet. Jeg har ikke sett sola på minst to måneder, og aldri hadde jeg trodd at det var så mye regn oppi himmelen. Reisekassa er slanten og syden får nok ikke besøk på en stund. Men hvem fortviler?? Her kreves bare en god omgang ventefantasi.

Henrik og Katja var fast bestemt på å ha det akkurat like fint som alle rikisene som kan reise til små sydhavsøyer i novemberhelvetet. Alle dører og vinduer i Henriks lille leilighet var behørlig boltet igjen, termostaten vridd opp til minst 27 grader. Og skal man lage sommer duger det ikke med kjipe 60-Watts sparepærer. Neida, det er halogen som gjelder. Vi hadde varmen, vi hadde sola; leken var i gang. Robinson på 40 kvadrat, og alle kom til finalen.


Trinn 1: Stemning
Trikset er å ikle seg sommerlige effekter, det vil si så lite som overhodet mulig. Bikini er svaret, eller shorts for de som ikke har pupper. Jo høyere Hawaiifaktor jo bedre. Musikk er også en vesentlig del av stemningen, og Katja er så heldig å eie et eksemplar av den lenge undervurderte plata "Bikini Hits". Hvis du ikke er like heldig går det alltids an å kompensere med en eller annen sleazy degossanger, feks Ricky Martin eller en av homovennene hans.


Det som er viktig, er jo selvfølgelig til å lure seg selv til å tro at man faktisk er i syden. Og noe av det som er aller best i Syden er palmer. Med bananer eller andre eksotiske frukter. Mango, meloner og denslags fås kjøpt nesten overalt og lar seg med litt anstrengelse feste med teip til enhver potteplante. Vi fant til og med en gammel koseape som vi festet i en plante, og da så det akkurat ut som en palme, iallfall hvis man er litt nærsynt.

Som alle vet, er syden preget av endel smakløs glam. No fun uten paraplydrinker, så drinkmixer Katja vartet opp med fargesprakende lekkerbiskener som slører hjerne og minnet om regnet der ute. Hvis Taxfreekvoten forlengst er drukket opp, funker det med jordbærmilkshake også. Så lenge man bare husker paraplyene.

Trinn 2: Aktiviteter

Det som er så bra med sommer er jo det at man kan gjøre en hel masse ting som er forholdsvis umulig om vinteren. Som feks å bade. I og med at det begynner å bli kaldt i vannet, trengte vi desperat en pool. Å grave et badebasseng slo vi fort fra oss, da Henrik bor i 4. Derimot gikk vi til innkjøp av et lekkert lite plastbasseng, som i tillegg går for en slikk og en ingenting på denne tiden av året. Bassenget ble behørlig fylt med et par hundre liter vann og alt var klart for svømming og dykking. ( Surfing er ikke å anbefale. Vi har prøvd)

Hvis du mener et plaskebasseng blir for lite er det bare å sette på varmtvannskranene og vente en stund. Gjerne 12 timer eller mer, og man har det feteste bassenget man kan drømme om. Har kan surfing, særlig med stuemøbler, være en gøyal vri. Advarsel: Egner seg best i eneboliger når mor og far er på ferie

Men bading i seg selv kan lett bli kjedelig. Fisking, derimot, er alltid like spennende. Man skulle kanskje tro at det eneste man kan fiske i november er frossentorsk, men den gang ei. Vi hadde gått til anskaffelse av noen fine gullfisk nettopp til dette formålet, som straks lød navnene Whiskas og Kitekat. Det beste av alt er at gullfisk lar seg fange med bare henda. Ekstra mye moro for nesten ikkeno`penger. Særlig hvis man, som Henrik, har ett eller flere eksemplarer av arten katt.

Sommertingen framfor noen er likevel soling. Her må man bruke litt fantasi hvis man skal unngå å investeri et svinedyrt hjemmesolarium. Selvbrunende kremer og brunkremer får man kjøpt i alle parfymerier, og Henrik hadde meldt seg frivillig som forsøksdyr. Han fikk imidlertid ikke lov av den bitchy kjæresten sin å selvbrune seg, så da satset vi på brunkrem farge neger. Det som er litt uheldig med brunkrem er at det går av i vann og smitter av på det meste, også Katja.
Selvbruningskrem gir deg dessuten en følelse av at du må jobbe litt for å bli brun, det tar nemlig en stund før den virker. Okkesom ble Henrik riktig så glætt og lekker.

les mer!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish